Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

Dita Pelantová Šárka Lukešová 3.VSRR
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
FAKULTA BIOMEDICÍNSKÉHO INŽENÝRSTVÍ ČVUT V PRAZE Zpřístupnění informačních zdrojů na ČVUT v oblasti biomedicínského inženýrství FRVŠ projekt č. 3368/2006.
Vypracoval: Ladislav Navrátil, EI-4 Umělá inteligence Zaměření Expertní systémy.
Národní parky západu USA
Spolupráce veřejného výzkumu s podniky Současná situace a bariéry na straně výzkumné sféry Michal Pazour, Vladislav Čadil 20. dubna 2012.
1 Hodnocení projektů a návody pro žadatele - IEF, IOF, IIF (Akce Marie Curie) Ing. Emil Kraemer, PhD. Tel.:
PŘÍPRAVA GRANTOVÉHO PROJEKTU prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.
Education Analytical Suite SAS SAS Enterprise Guide 4.2 Zjednodušená instalační příručka určeno pro akademické zákazníky SAS Screenshoty v tomto.
použitelnost webu (usability)
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
Real Estate Market 29. června Brand Commitment Měření oddanosti k nákupním centrům v Praze Terén – duben 2005.
PERSONÁLNĚ VZDĚLÁVACÍ AGENTURA  10 LET NA TRHU  VÍCE JAK UMÍSTĚNÝCH KANDIDÁTŮ  OD ROKU 2009 ČLEN ČESKÉHO INSTITUTU PRO FRANCHISING.
PhDr. Radek Eichl, Ph.D. Jednatel společnosti.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
Možnosti modelování požadavků na informační systém
1 Nabídka stáží ve školicích institucích a individuální stáže IEF, IOF, IIF (Akce Marie Curie) Ing. Emil Kraemer, PhD. Tel.:
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Petra Tázlarová „personální poradenství“
Richard Lipka Department of Computer Science and Engineering Faculty of Applied Sciences University of West Bohemia, Pilsen, Czech Republic 1.
Algoritmizace a programování Úvod do Delphi - 04 Mgr. Josef Nožička IKT Algoritmizace a programování
PHP PHP - úvod - 02 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou.
Distribuce Linuxu Petr Novák. Obsah Distribuce - typy a trendy Konkrétní systémy: – Pro začátečníky: Ubuntu Fedora OpenSuSE PCLinuxOS – Pro pokročilejší:
1© Technologické centrum AV ČR (Lenka Lepičová) Seminář k 7.RP – Specifický program LIDÉ Vyjednávání podmínek a podpis grantové dohody s EK Únor 2009,
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Komunikace s rodiči.
Spolupráce při rozvoji talentů
Department of Electrical Engineering Název projektu/publikace Jméno Příjmení.
Školení bezpečnosti práce (BOZP)
Zpracováno v rámci projektu FM – Education CZ.1.07/1.1.07/ Statutární město Frýdek-Místek Zpracovatel: Mgr. Lada Kročková Základní škola národního.
Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My.
Specializační kurz Interní základ
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Operational Programme Rural Development and Multifunctional Agriculture Ing. Helena Vojíková.
AKAD. ROK 2008/2009, LS PRŮMYSLOVÝ MARKETING - VŽ1 P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G 8.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B6 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření listopad.
Školení bezpečnosti práce (BOZP)
INFOMINE
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.
Tvorba internetových stránek David Šmehlík, FlareWare.cz Předpoklady -dobrý nápad, předem musíte vědět, o čem chcete vytvořit stránku -dostatek podkladů.
1Podávání návrhu projektu v 7.RP únor 2009, Masarykova univerzita Brno Seminář k 7. RP – Specifický program LIDÉ Podávání návrhu projektu Kateřina Slavíková.
Metodický výklad výzvy
7. RP – specifický program Lidé akce Marie Curie - aktuální výzva program na podporu mobility, profesního růstu a odborného vzdělávání výzkumných pracovníků.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Komunikace Veřejná správa, Regionální rozvoj Litoměřice Jan Jůna
Strana 1 CAF a Lidské zdroje Mínění pracovníků má svoji váhu Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Lidé s mentálním postižením jako cílová skupina sociálních služeb.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Ideální banka 21.století Lassigová Kristýna Škola: SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
Vytvoření jednoduchého databázového dotazu Access (7)
Úvod do databázových systémů
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Nábor a výběr zaměstnanců
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Název projektu/publikace
Driver Bezplatný portál umožňující přístup k více než
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
BEZPEČNĚ NA INTERNETU VY_32_INOVACE_13
Škola SOŠ a SOU Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor
SW ověření možností instalce
Autor práce: Michaela Janová
CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R
Mezinárodní kreditová mobilita Erasmus+
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
SW ověření možností instalce
Transkript prezentace:

Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie Evaluation ( v panelu MatEng)

Co poradit? Přečtete si „návod“ pro hodnotitele! (viz následující strana) Ještě lepší by byl on-line formulář používaný v systému RIVET - má specifické dotazy, které (zejména unaveného) hodnotitele vedou. Žádost je třeba psát tak, aby na tyto otázky mohl hodnotitel odpovídat kladně. Přemýšlejte, jak se na projekt bude dívat hodnotitel! Mezi hodnotiteli jsou obrovské rozdíly: od profesionálních hodnotitelů, kteří jsou odborníky na všechno a zároveň na nic (a zejména nechtějí nikoho dráždit) až po špičkové vědce (ale těch je poměrně málo) – ukažte návrh někomu mimo obor. Hodnotitelé si projekty vybírají podle zájmu/odbornosti podle abstraktu (pokud někomu připadá abstrakt zajímavý, a projekt je o tom, co abstrakt naznačil, bude mít k projektu kladný postoj)

3

IEF IOF IIF (F = Fellowship) 4 IE intra-european/ II incomming /IO outgoing U každého typu jiné priority IO:  cílové pracoviště musí být úplná špička, typicky v USA, Kanada. Nemiřte ke známým, tam kde někdo byl, ale na nejlepší pracoviště. Z jejich hlediska jim nabízíte pracovní sílu zdarma co navíc přinese „overhead“, tudíž kterýkoliv kvalitní výzkumník (nemusí být žádná „hvězda“) má naději.  Jde o dovoz znalosti do EU, na to není třeba superstar. Nemyslím, že je těžší získat než IE!  Navíc máte ještě placen rok doma (zisk pro vaše pracoviště) II: pracovník z ne-EU ciziny musí být hodně dobrý, bude v EU dobře placen po dobu 3 let. Zde byla velmi malá konkurence – ti dobří mají i mnoho možností. Nevím,kdo je všechno „eligible“ (Rusko?, Ukrajina?, Srbsko?), ale s dobrým kandidátem je naděje veliká

IEF IOF IIF (F = Fellowship) 5 IE: jádro programu. Důležitá je kvalita uchazeče i cílového pracoviště, důraz je i na komplementaritu (možná trošku překvapivě ….) V návrzích jsou dvě položky „vypravěčské“ – Training a Implementation – snesou hodně fantazie, berte je ale vážně (jejich váha je dohromady 30%) a klidně pište „maximalistický scénář“. Zkušení příjemci mají standardní „řešení“. Zkuste sehnat několik verzi a nechte se inspirovat!