Výzva 56: NA SPOLEČNÉ CESTĚ. NA SPOLEČNÉ CESTĚ - ČD bylo odučeno 48 čtenářských dílen do školní knihovny jsme zakoupili 1007 knih a 8 elektronických čteček.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy.
Informační vzdělávání uživatelů Co je nového?. Vznik sekce IVU při SDRUKu Přehled aktivit Přehled aktivit Odborné semináře Brno – duben 2010 Brno – duben.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Projekt Zaměstnání přes Internet Ing. Jan Navrátil Habro Prostějov – Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
OHLÉDNUTÍ …. …za vzděláváním v jedné knihovně generace Y – X informační smog sociální sítě netiketa komunikace online.
Třídní schůzka 25. září 2014.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Podpora poradců Podpora poradců
Vlastimil Špinka, únor využití ICT ve výuce + může motivovat ke čtení, zvýšení zájmu + úpravy formátů knih + neničí se jako kniha + ideální pro.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s proslovem a jeho kompozicí
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Aktuálně k Operačnímu programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost výzva k předkládání individuálních projektů ostatních.
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – přímá úměrnost 2 VY_42_INOVACE_10 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Knihovna města Plzně BŘEZEN – MĚSÍC ČTENÁŘŮ „S námi vždy all inclusive!“
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní škola, školní.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Evropa: Hospodářství a průmysl
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – soustava rovnic 1 VY_42_INOVACE_31 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_28.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_36.
Projekt EU PES ● je přímo řízen MŠMT ● je financován z ESF, z operačního programu ● "Vzdělávání pro konkurenceschopnost" ● je často pojmenován jako "Šablony"
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
1 Příprava projektů na základní škole a využívání ICT ve výuce pro základní školy Liberec, Liberecký kraj
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_32.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
Sdílené radosti a strasti škol ze správního obvodu ORP Český Brod
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_36.
Implementační projekt KAP
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_31.
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
JAKÝ EFEKT MAJÍ STÁVAJÍCÍ ŠKOLENÍ?
Jak na akční plán?.
Výzva 57: CHCI BÝT ZRUČNÝ.
Školní rok 2015/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Statutární město Ostrava
Školní knihovny součástí krajského systému knihoven (?)
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
Pedagogická knihovna.
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Zuzana Benešová Kristýna Křížová Laura Volšičková
Základní škola a Mateřská škola Štramberk
Dny dětského čtení u nás
Transkript prezentace:

Výzva 56: NA SPOLEČNÉ CESTĚ

NA SPOLEČNÉ CESTĚ - ČD bylo odučeno 48 čtenářských dílen do školní knihovny jsme zakoupili 1007 knih a 8 elektronických čteček v hodnotě Kč všichni učitelé ČJ a I. stupně prošli kurzem čtenářské gramotnosti Na ČD pracovaly: A. Navrátilová, I. Švrčková, M. Odehnalová, D. Mihalová, L. Koželuhová, J. Venclová, J. Černá, H. Bemerová

NA SPOLEČNÉ CESTĚ - LONDÝN 40 dětí vyjelo do Londýna Na VdA pracovali: M. Holčíková, J. Černá, M. Novák, J. Švehlík

NA SPOLEČNÉ CESTĚ - NORSKO 5 učitelů vyjelo na stáž do Norska: M. Holčíková, M. Novák, K. Pálková, K. Motyčková, V. Brokl Navštívili se 3 školy

Projekty výzva 56 a 57 Shromažďovaly podklady a účtovaly: L. Hanáčková, A. Jánošíková Celkem za oba projekty se utratilo: Kč