Autor diplomové práce: Bc. Jiří Motejzík Vedoucí diplomové práce:doc. Ing. Ján Ližbetin, PhD. České Budějovice, červen 2016 Vysoká škola technická a ekonomická.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozvoj ITS pro řízení dopravy v intravilánu
Advertisements

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Název absolventské práce
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní K620 – ÚSTAV ŘÍDICÍ TECHNIKY A TELEMATIKY ČVUT FD, Konviktská 20, Praha května 2016 Stávající.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický OPTIMALIZACE PROCESŮ VÝROBY NÁBYTKU VE SPOLEČNOSTI ARBYD CZ S.R.O. Obhajoba diplomové.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
Zdanění provozu motorových vozidel v ČR Autor: Lucie Fialová Vedoucí práce:Mgr. Marta Hortová Oponent:Mgr. Hana Bartošová České Budějovice, červen 2016.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Building Information Modeling a jeho využití v ČR Autor diplomové práce:Bc. Michal Janota.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu s potravinářských zbožím Autor: Veronika Janáková Vedoucí práce: Ing.
Autor bakalářské práce:Zdeňka Nováková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Lukáš Polanecký Oponent bakalářské práce:Ing. Jana Strádalová České Budějovice, červen.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
ZLEPŠENÍ REALIZACE SPOJENÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU V RELACI Č.KRUMLOV – Č.BUDĚJOVICE A ZPĚT PROSTŘEDNICTVÍM MATEMATICKÝCH METOD AUTOR PRÁCE: BC. MICHAELA PEKAŘOVÁ.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
České Budějovice, červen 2016
Logistika živých sladkovodních ryb
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
V Českých Budějovicích, únor 2017
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Obhajoba bakalářské práce
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Šindelová krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Aplikace nových forem marketingu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Hodnota vnímaná zákazníkem
Autor diplomové práce: Bc. Eva Slabší
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Identifikační a lokalizační studie brownfieldů
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Vysoká škola technická a ekonomická České Budějovice Ústav podnikové strategie Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Autor BP: Miroslava Sobotovičová.
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
„Racionalizace nákladových položek vybrané dopravní společnosti“
Optimalizace výrobního procesu s využitím principů štíhlé výroby
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
České Budějovice, červen 2016
PROJEKT OSTROVNÍHO DOMU V PODMÍNKÁCH ŠUMAVY
Efektivní dopravní obslužnost vybraného mikroregionu Jihočeského kraje
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Obhajoba diplomové práce
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Transkript prezentace:

Autor diplomové práce: Bc. Jiří Motejzík Vedoucí diplomové práce:doc. Ing. Ján Ližbetin, PhD. České Budějovice, červen 2016 Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický

 Motivace k řešení dané problematiky  Cíl práce  Metodika práce a sběr dat  Analýza řešeného místa  Výsledky analýzy  Závěr  Doplňující otázky 2

 Ověření teoretických znalostí v praxi  Potvrzení výhod dopravní telematiky v praxi  Potvrzení výhod okružních křižovatek  Subjektivní zájem o výsledky analýzy 3

 „Cílem diplomové práce je, na základě analýzy současného stavu dopravy ve městě Plzeň, identifikovat problémové oblasti související s ohrožením plynulosti a bezpečnosti dopravy a zpracovat návrhy nových optimalizačních řešení, včetně jejich vyhodnocení.“ 4

5

 JDVM (MD) jako zdroj informací  Identifikace PO dle CDV Brno (2001)  Volba vhodného místa k analýze 6

 Křižovatka 17. listopadu/E. Beneše/Samaritská  TP 135 – Projektování okružních křižovatek na silnicích a místních komunikacích 7

8

9

10

11  ulice Zborovská

12  Dle CDV Brno (2001) neexistuje v Plzni žádné místo „místo častých nehod“.  Byla potvrzena užitečnost navrhované okružní křižovatky.  Vytvoření zjednodušeného modelu pro hodnocení okružních křižovatek.

1. Aké náklady by boli spojené s výstavbou a prevádzkou ZPI na ulici Zborovská? 2. Oboznámili ste zástupcov mesta Plzeň aj s Vašimi návrhmi? Aké bolo ich stanovisko k Vašim návrhom? 13

1. Pri sledovaní intenzity dopravy bol realizovaný prepočet na vozidlové jednotky? 2. V akých jednotkách je tabuľka 7? 3. Bola sledovaná nehodovosť upravovanej križovatke? 4. Aké sú náklady na zavedenie informačnej tabule na ulici Zborovská? 5. Vysvetlite rozdiel tvrdenia druhej vety v kapitole 4.5 a údajov v tabuľke 6. 14