Pracovní jednání 12.5.2009. Dotační řízení na podporu KP Hodnocení se účastnilo přes 60 osob Podpořeno 12 ze 16 předkládaných projektů Požadováno 1090.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Advertisements

Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
1 Sociální integrace v Libereckém kraji grantové schéma v rámci Společného regionálního operačního programu.
Motto: „Cílem je nedělat věci správně, ale dělat správné věci“
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb.
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
1 DÍLČÍ ANALÝZY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC LB plán s.r.o., Liberec JEDNÁNÍ ŘPS A KOMISE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ 19. května 2015.
Informace o stavu přípravy střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2008 – 2011 informační seminář k PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
PRAHA INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ KARLOVY VARY.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Zkušenosti s transformací sociálních služeb v Maďarsku Miklós Szentkatolnay Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Kvalita v sociálních službách jako proces
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Komunitní plánování sociálních služeb Děčín
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
II. Setkání se starosty obcí
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Jednací řád Pracovní skupiny
Klíčové aktivity projektu
STŘEDNĚDOBÝ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY OPAVSKO Z.S. CZ /0.0/0.0/16_063/
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Pracovní setkání středních škol
Oblasti, kterým je nutné věnovat zvýšenou péči ŘÁDNÉ PLNĚNÍ POVINNOSTÍ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Transkript prezentace:

Pracovní jednání

Dotační řízení na podporu KP Hodnocení se účastnilo přes 60 osob Podpořeno 12 ze 16 předkládaných projektů Požadováno 1090 tis. – poskytnuto 500 tis. Kč Průměrná výše účelové dotace – 41 tis. Kč Průměrné % z požadované částky – 62% % podpory se pohybovalo mezi 35 až 100% Námitky – závěr Po vyhodnocení námitek budou jako opatření realizovány tyto kroky: Dotační pravidla pro oblast komunitního plánování budou upravena tak, aby výslovně vymezila okruh posuzovatelů v jednotlivých stupních posuzování Zápisy z jednání řídící skupiny budou k dispozici na webu komunitního plánování

Další kroky Komunitního plánování „Uzavíráme období dětství a dospívání KP, vstupujeme do období dospělosti“ -Volba vedoucích skupin – na příštím setkání – nominace – prezentace -Úkol pro nové vedoucí: vést pracovní skupinu, plánovat setkání, volit témata, ve spolupráci s odborem soc. věcí

V příštím období -Vyhodnocování procesu KP – naplňování cílů a opatření -Návrhy na řešení dalších cílů a opatření (adresář) -Seznamování se s fungováním již existujících aktivit -Pokračování v započatých aktivitách (např. bezbariérovost města)

Adresář sociálních a souvisejících služeb  Název opatření:5.4.1 Pravidelné vydávání adresáře služeb  Naposledy vydán 2007  Informace již nejsou aktuální – změny, nové typy služeb a poskytovatelů  Otázka – forma, obsah

Děkuji za pozornost