Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 26. března.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
1 Tisková konference TOP březen 2010 Za účasti: Karla Schwarzenberga, Petra Gazdíka, Bedřicha Moldana, Karla Turečka a Jiřího Olivy.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Úloha ÚZPI v programu rozvoje venkova Ústav zemědělských a potravinářských informací.
Představení PS Lesnictví a zemědělství
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Venkov a zemědělství po vstupu do EU Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.
Zemědělský svaz České republiky EKOTOXA s.r.o. Cross compliance 1 - Současná situace v ČR Spolufinancováno Evropskou unií Evropský Zemědělský fond pro.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Zemědělský svaz České republiky EKOTOXA s.r.o. Cross compliance 5 - Přístup ke cross compliance Spolufinancováno Evropskou unií Evropský Zemědělský fond.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
SOCIÁLNÍ KAPITÁL JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ REGIONÁLNÍ DISPARITY A REGIONÁLNÍ ROZVOJ Projekt MMR ČR WD
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do venkovských oblastí.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 27. listopadu, hotel FIT v Přerově Obnova a rozvoj vesnic, občanského vybavení a služby na ochranu kulturního.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ V Praze 6. května 2015.
T ESTOVÁNÍ ŽÁKŮ Horní Bečva, Michal Uhlař EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC 1 Metodické a evaluační centrum,
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
Powerpoint Templates Page 1 Powerpoint Templates Profesionalizace práce koordinátorů EV a jejich další vzdělávání Inovace ŠVP doc. PaedDr. RNDr. Milada.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Cross-compliance v oblasti výroby a skladování krmiv a s tím souvisejících.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 19. února.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek. Obsah přednášky:  Fondy předvstupní pomoci  PHARE  ISPA  SAPPARD.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Ve ř ejná diskuse k etické výchov ě na Metodickém portálu Prezentace: Simona Šedá Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Seminář „Regionální česko-bavorské poradenské a informační centrum pro zemědělství a venkov“ (Regioagricentrum)
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Regionální politika EU v období
Jana Vavryčuková manažerka
Informační portál Regioagricentrum
1 Název školy Číslo projektu Název materiálu Autor Tematická oblast
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Transkript prezentace:

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 26. března 2009)

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. CROSS COMPLIANCE Rostlinná výroba ve vztahu ke krajině a životnímu prostředí 19. února 2009 (Hotel Prachárna Olomouc) CROSS COMPLIANCE Živočišná výroba, potravinářství a krmivářství 26. března 2009 (Hotel Prachárna Olomouc)

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Úhlava, o.p.s. Nestátní nezisková organizace založená v roce 2001 v Klatovech Zabývá se především vzdělávací, poradenskou a informační činností se zaměřením na regionální rozvoj, dotace a granty EU, životní prostředí a zemědělství Projekty v oblasti zemědělství: RegioAgri centrum ( Síť environmentálních informačních a poradenských center v regionu Šumava ( Kulaté stoly Venkovská turistika a agroturistika ( Podpora konkurenceschopnosti zemědělských farem v česko-bavorském příhraničí (poradny pro zemědělce)

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Konzultační středisko PEF-ČZU Praha Konzultační středisko PEF – ČZU v Klatovech Kombinované studium: obor Veřejná správa a regionální rozvoj

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt ZEMĚDĚLEC V EU 2 typy seminářů v 6 krajích ČR Cheb, Klatovy, Strakonice, Pelhřimov, Olomouc, Pardubice Tištěná publikace „Zemědělec v EU“ CD pro účastníky Studijní materiály na eLearning Finance ze zdrojů EU

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. – Zemědělec v EU

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. eLearning login: zemnovak heslo: novak

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. eLearning

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. eLearning

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU 9:30 – 12:00 Ing. Petr Jakobe, CSc. (SŠZP Klatovy) Cross-compliance, výroba a skladování krmiv 13:00 – 14:30 Prof. Ing. Jaroslav Pytloun, DrSc. Správní chovatelská praxe 14:30 – 16:00 Ing. Zdeněk Burda, CSc. (Veterinární ústav Praha) Welfare, řádné zacházení se zvířaty

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář manažer projektu Zemědělec v EU Úhlava, o.p.s., Krameriova 138, Klatovy tel , Přeji příjemný den strávený na semináři…