29.9.2016 Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Spisová služba a její vazba na datové schránky
SVNIT Přednáška M. Horáková
Kontaktní a koordinační centra
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Celní správa České republiky
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Školní informační systémy
OP LZZ vybrané priority pro regionalisty Velká část OP LZZ obsahuje podporu v oblastech, které známe z OP RLZ: adaptabilita, aktivní politika zaměstnanosti,
Zhodnocení novely zákona o cenách – ceny zájezdů Ivan Fuksa první náměstek ministra financí
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Systém kontrolní činnosti SEI
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Zpráva o činnosti odboru cizinecké policie 2015.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Aktuální stav plnění usnesení vlády týkajících se projektu Systém včasné intervence Mgr. Hana Jamrichová MPSV.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Účinnosti nabyl ke dni 1. srpna 2016
Kvalita v sociálních službách jako proces
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Dočasná změna režimu na státních hranicích s Rakouskem
Spolufinancováno Evropskou unií
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Evropský návratový fond (ENF)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Pasové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Časová osa opatření Analýza bezpečnostních rizik
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Cíle projektu Hlavním cílem projektu je rozšíření funkcionalit informačního systému pro příjem a zpracování údajů o cestujících OBZOR o příjem a vyhodnocení údajů o soukromých letech při překračování vnějších hranic České republiky. Specifické cíle  Příjem a zpracování údajů z letových plánů (FPL) vytvářené dle předpisu řady L č  Příjem a zpracování žádostí o provedení hraniční kontroly při plnění povinnosti dle nařízení EP a R č. 562/2006  Rozšíření analytických nástrojů pro vyhodnocení získaných dat

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Důvody realizace  Realizace tohoto projektu umožní Ředitelství služby cizinecké policie sledovat dodržování schengenských standardů při překračování vnějších hranic a umožní předcházet nelegálnímu překračování vnějších hranic vzdušnou cestou.  Žádost kapitána letadla soukromého letu o provedení hraniční kontroly na neveřejném mezinárodním letišti bude, po realizaci tohoto projektu, možné uskutečnit prostřednictvím on-line webového formuláře z jakéhokoliv místa.  Vyhodnocování a zpracování již získávaných údajů o cestujících (API dat), představuje náročnou analytickou práci, po realizaci tohoto projektu budou nejvýznamnější aspekty této práce prováděny automaticky a přispějí tak rychlé a efektivní reakci při podpoře provádění hraniční kontroly a předcházení nelegální migrace.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) Žadatel: Policie České republiky – Ředitelství služby cizinecké policie statutární zástupce žadatele: plk. Mgr. Jan KUČERA vedoucí projektu: kpt. Mgr. Petr MALOVEC odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1. červen 2014 – 30. listopadu 2014 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Klíčové aktivity  Příjem a zpracování letových plánů (FPL)  Vytvoření webové aplikace pro on-line předání informace od kapitána letadla s žádostí o provedení hraniční kontroly na místně příslušný inspektorát  Rozšíření modulu analýzy rizik  Školení uživatelů a administrátorů systému

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu Kontaktní údaje Mgr. Markéta Havlová Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: