Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesionální líčení pro každé vystoupení
Advertisements

NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Avon Corporate Template
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Lubomír Kacálek Název šablony III/2 – Inovace.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Rozdělení dekorace porcelánu podle nanášení na glazuru a pod glazuru
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Obohacujeme životy žen!
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Veronika Bendová Tereza Pániková Kateřina Suchelová
Barva Jak vybrat barvy.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Den matek s Neděle
Tužka na vyhlazení vrásek
Encaustika pro začátečníky
Materiál používaný při dekorování keramiky
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Ošetření pro problematické partie 2017
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Lidské tělo - kůže.
Kožní soustava.
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje přirozená, zdravá a sportovní krása, která je stejně rafinovaná, jako diskrétní. Barevná škála se zdá, jako by byla vybělena pro svěží, jednoduchou a přitom naprosto elegantní aplikaci... Kombinace velkého smyslu pro humor a spontánní radosti pro letní, sportovní a elegantní kolekci líčení.

Nechejte se zlákat kouzlem této nové letní kolekce plné života a pastelových barev. Objevte našich top 6 nových výrobků pro sezonu jaro/léto! Sportovní retro–elegantní duch kolekce! MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016

VÝROBKY

Fixátor make-upu (1)  v limitované edici Oční stíny Sothys (2)  v limitované edici Lesk na rty (1)  v limitované edici Lak na nehty (1)  1 nový odstín MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO nových výrobků

Ombre gelée de mousse paupières Sothys Gelové oční stíny Gelové oční stíny s měkkými a jednoduchými tóny, které rozsvítí Vaše oči. Odstíny: 10 ivoire lumineux & 20 rose tendre MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VAŠE PRODEJNÍ ARGUMENTY Inovativní složení v jemné směsi duhových prášků s vzdušnou texturou obohacené o přírodní zpevňující aktivní složky. Oftalmologicky testováno. Malé elegantní balení. Jemný a pudrový pocit Svěžest po aplikaci Rozzářené oči SOTHYS SLOŽENÍ

7 MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Technika aplikace Přejeďte špičkou prstu nebo hranou špičky štětce stínem. Výběr 2 efektů: Přirozený: naneste oční stín do vnitřního koutku oka, poté protáhněte do vnějšího koutku. Intenzivní: jemně naneste oční stín a lehce vklepejte na celé pohyblivé víčko. Po každém použití stíny dobře uzavřete. V rámci této kolekce líčení najdete uvnitř očních stínů radu pro Váš make-up !

8 MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Velmi populární složení! * Dle sebehodnocení 24 osob po 28 dní. 88% Jemné na dotek* 83% Jednoduchá aplikace* 75% Dobře kryjí 83% Dobře drží po celý den *

Kombinace želatinových olejů poskytuje komfort a krémovou texturu. Rostlinné oleje, skvalen a bambucké máslo vyživují a zjemňují rty. Naličte Vaše rty zdravým růžovým odstínem. VAŠE PRODEJNÍ ARGUMENTY Huile de gloss Lesk s hebkou olejovou texturou Zvláčňující a delikátní olejnatá textura, se kterou budou Vaše rty vypadat krásně. Odstín: 10 framboise chic MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Transparentní a lesklý efekt Vyživující textura Dokonalejší rty

MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Jemný a přirozený výsledek díky vyhlazujícímu, nelepkavému složení, které formuje rty a zahalí je do závoje jemnosti. Odstín: 20 bois de rose Gelée de gloss Lesk na rty VAŠE PRODEJNÍ ARGUMENTY Jemná, lehká textura, která klouže a přináší pocit rtů zahalených do hedvábí. Duhový efekt barvy růžového dřeva. Lesklý efekt Lehká textura Dodává jas

MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Fix & fresh brume Fixátor make-upu Ráno nebo kdykoliv během dne fixátor make-upu perfektně chrání a udržuje Váš make-up. VAŠE PRODEJNÍ ARGUMENTY Kombinace aktivních látek: okamžitý vypínací efekt (ovesný výtažek), hydratační, antioxidační. Oftalmologicky testováno. Jemná a gurmánská vůně od Rouge doux Sothys. Výrobek, který si všude můžete vzít s sebou. OsvěžujeFixuje make-upChrání pleť SOTHYS SLOŽENÍ

MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 Vernis Sothys Lak na nehty Přirozený výsledek Pokud toužíte po něčem svěžím a přirozeném, nový odstín laku na nehty Vernis Sothys dodá krásnou tečku Vašemu make-upu. Odstín: 307 rose nude VAŠE PRODEJNÍ ARGUMENTY Jemný a pudrový přirozeně růžový odstín. Jednoduchá aplikace díky plochému kulatému štětečku. Mini lahvička a nízká cena. Vysoce lesklý výsledek Textura jednoduchá k aplikaci Nadčasová elegance

13 Leták ke kolekci líčení MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016