Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konstrukce CNC strojů I. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Advertisements

Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 12Číslo.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Konstrukce akumulátoru Tematická oblast:Zdroje elektrické energie motorových vozidel.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceDruhy.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad obkladů, jejich jednotlivých nářadí, postup.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výpočet spotřeby materiálu z plných pálených cihel.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceSeznámení.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav vnitřních a venkovních.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 02 Anotace.
Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad popírání stropů, kleneb, příček a nosných.
Konstrukce CNC strojů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Vytápění Komíny. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 11Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch a oprav šikmých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje popis tesařské zárubně.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_24-08 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorRobert.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany-Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Zasklívání oken. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad strojů a zařízení pro svislou dopravu ve.
Předmět:MATEMATIKA Ročník: 2. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Dagmar Válková Anotace:Prezentace slouží jako pomůcka k seznámení se s učivem Pythagorova.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Dřevo VY_32_INOVACE_25_495 Dřevo
VY_32_INOVACE_07_32_VODIČE A NEVODIČE (IZOLANTY)
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Ing. Karel Sedláček, Ph.D., Isover
Venkovní omítky CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_06
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Svislé zděné konstrukce
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Dřevěná zednická koza CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_17
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
pracovní postup keramických stropů
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-18
Bourání pomocí mechanizace, strojů a zařízení
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Stropy VY_32_INOVACE_02_021 Projekt.
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje KOMÍNY VY_32_01_001_INOVACE Projekt.
Technické prostředky v požární ochraně
Šlechtěná omítka CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_07
Fyzika – Elektrolýza.
Kovové střešní krytiny
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Textilní materiály CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_TP_18
OSAZOVÁNÍ oken CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_05
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-17
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_32-14
Dřevěný žebřík CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_18
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Ploché střechy Rozdělení jednopláštových plochých střech:
Zemní práce a zakládání staveb
Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 2_Z2
Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_IZOLACE PROTI RADONU_Z1
Klempířské práce Klempířské práce jsou nedílnou součástí každé kvalitní střechy. Aby střecha správně plnila svoji ochrannou funkci je potřeba klempířů.
Registrační číslo projektu
Lineární činitel prostupu
Šíření vodní páry v dvouplášťových konstrukcích.
Položení první vrstvy cihel
ZPRŮMYSLNĚNÝ MONOLIT.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_10_31_ Barvy.
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.

Ploché střechy – souvislé konstrukce, které jsou pro opravy nedostupné, závady se projevují později, opravy jsou nákladné  Sklon 0°až 10°  Vhodné jsou povlakové krytiny Jednoplášťové střechy  Jsou střechy s jednou konstrukční vrstvou nebo více konstrukčními vrstvami, které jsou navzájem spojen v jeden celek  Odvětrání je provedeno systémem větracích kanálků v tepelně izolační vrstvě Jednoplášťové střechy  Jsou střechy s jednou konstrukční vrstvou nebo více konstrukčními vrstvami, které jsou navzájem spojen v jeden celek  Odvětrání je provedeno systémem větracích kanálků v tepelně izolační vrstvě Zelená střecha jednoplášťová PAVOUK. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: nica.jpg/800px-Zelena_strecha_ekologicky_institut_veronica.jpg

Skladba jednoplášťové ploché střechy:  Nosná vrstva  Mikroventilační vrstva – slouží k vyrovnání tlaků vodní páry pod parotěsnou zábranou a ovzduším  Parotěsná zábrana – zamezuje pronikání vodní páry  Spádová vrstva – nemá-li nosná konstrukce vlastní sklon  Tepelně izolační vrstva  Vodotěsná povlaková krytina Skladba jednoplášťové ploché střechy:  Nosná vrstva  Mikroventilační vrstva – slouží k vyrovnání tlaků vodní páry pod parotěsnou zábranou a ovzduším  Parotěsná zábrana – zamezuje pronikání vodní páry  Spádová vrstva – nemá-li nosná konstrukce vlastní sklon  Tepelně izolační vrstva  Vodotěsná povlaková krytina Skladba střechy THINGERMEJIG. cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: kipedia/commons/9/90/Constru ction_sample_of_a_green_roof system.jpg kipedia/commons/9/90/Constru ction_sample_of_a_green_roof THINGERMEJIG. cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: kipedia/commons/9/90/Constru ction_sample_of_a_green_roof system.jpg kipedia/commons/9/90/Constru ction_sample_of_a_green_roof

Nosnou vrstvou konstrukce ploché střechy jsou obyčejně železobetonové panely. Parotěsnou zábranou - asfaltové pásy s hliníkovou folií Spádové vrstvy – sypký materiál zpevněný potěrem (perlit, struska, keramzit). Nejmenší vrstva je 25 mm. Tepelnou izolací jsou nejčastěji desky z polystyrenu, desky z pěnového skla Větrací systém – skládá se z větracích kanálků a otvorů ve fasádě TONYTHETIGER. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: px _Chicago_City_Hall_Green_Roof.JPG

Použité zdroje: archiv autorawww.wikipedia.cz Použité zdroje: archiv autorawww.wikipedia.cz

1.10° 2.Systémem větracích kanálků a otvorů ve fasádě 1.10° 2.Systémem větracích kanálků a otvorů ve fasádě Použité zdroje: archiv autora