» » CentroNet, a. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

Název Heslo/motto Datum
a Internetové dispečinky
Výstavba otevřených optických sítí - pro a proti
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
DOMOVNÍ ROZVODY * přípojky nn *
Řešení optických systémů pro zákazníky (trubičkový systém)
Počítačové sítě.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Audit IT procesů ve FNOL
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
Technologie GPRS >Roman Slowioczek Specialista pro GPRS technologii Oskar.
Strukturovaná kabeláž Správa fyzické vrstvy
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Venkovní a kabelová vedení
IP telefonie studie a co dál
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Remote DSLAM – blíže k zákazníkovi
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
POTENCIÁL ČR Z HLEDISKA POSKYTOVÁNÍ PpS ZZ30
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MARKETING.
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Vývoj požadavků na obchodování s elektřinou Ing.Karel Šimeček Seminář SVSE 11/2003.
K.S.PARKET POKLÁDKA PARKET, PLOVOUCÍCH PODLAH, DŘEVĚNÝCH PODLAH VŠECH TYPŮ, VYROVNÁNÍ,LAKOVÁNÍ.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
Challenges pro METACentrum. Hlavní úkoly Plná integrace různých přístupů k řízení Gridů –Mezinárodní projekty (EGEE) Rozvoj bezpečnostně orientovaného.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Alternativní způsob pořízení měřicích přístrojů
Praktické poznatky ze spolupráce mezi SEI a ETT. Smlouva o připojení DOTAZ: Je nutno uzavřít novou smlouvu o připojení po změně odběratele na OM? ODPOVĚĎ:
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
Strukturovaná kabeláž
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Optické sítě snadno a rychle ??
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
DOMOVNÍ ROZVODY * přípojky nn *
Marketingový plán podniku
Profil společnosti Nový Dvůr
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Domovní elektrická instalace
Kalkulace ceny zájezdu
PCO – případová studie problematika redundance
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Domovní elektrická instalace
DOMOVNÍ ROZVODY * přípojky nn *
Elektrotechnická měření Dimenzování sítí nn - PAVOUK 2
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Transkript prezentace:

» » CentroNet, a. s.

CentroNet, a.s. Historie a zkušenosti s provozem optické sítě od roku 2002 Kapitálově silná společnost vlastníků EPIC Holding, a.s. a ECO Investment, a.s. Síť založena na produktech společnosti Cisco Systems, Inc. Někteří naši významní firemní klienti: Pro nefiremní zákazníky provozovány služby pod značkou: Aktuálně je v Praze připojeno přes bytových jednotek

Proč mít CenTrio v domě: Jedná se o jednoho z největších poskytovatelů v Praze Zhodnocení objektu připojením k síti technologií 21. století Vedení v objektech je možné využít na příklad pro napojení kamerových systémů Konkurenční prostředí: aktivněkonkurenčního prostředí. V objektech se aktivně podílíme na tvorbě konkurenčního prostředí. Každý další poskytovatel vytváří tlak na cenu a kvalitu služeb. Naši konzultanti mají možnost nabídnout : ( vyšší kvalitu služeb za ceny srovnatelné s konkurencí nebo srovnatelné služby za cenu nesrovnatelnou s konkurencí

Realizace výstavby Projednání výstavby realizuje pracovník CentroNet, a.s. se zástupcem SVJ/družstva. Konkrétní specifické požadavky v protokolu o projednání výstavby. Instalovaná zařízení a rozvody Objekt je připojen na síť optickým kabelem o průměru 13 mm. Domovní rozvaděč 80x60x20cm ve vhodných prostorech. Vedení metalických datových rozvodů (Cat5e/Cat6e) v elektrické stoupačce uložené v montážní trubce o průměru 40mm Klienti jsou k síti připojováni na vlastní přání!!!

Ukázka realizace Rozvod není vidět : Dbáme na to, aby byla síť maximálně skryta v suterénu a domovním rozvodu. Metalický rozvod Optické vedení

Kdo hradí provoz sítě? Domovní rozvaděč má zřízeno vlastní odběrné místo a náklady na jeho provoz hradí CentroNet, a.s. přímo dodavateli. Je nutné rušit spolupráci se stávajícími poskytovateli? Společnost CentroNet, a.s. nevyžaduje jakoukoli formu exklusivity. Ba naopak, naší hlavní devizou je to, že do objektu sami přinášíme konkurenční prostředí. Platí koncový uživatel aktivační poplatek? Připojení koncového uživatele na již zprovozněnou síť CenTrio je bezplatné. Jak se připojují jednotlivé lokality? Každá lokalita je připojena vlastními (většinou dvěmi) optickými přívody o kapacitě až 10Gb na jednu přívodní linku. Otázky

Kontakty Aleš Babinský Koordinátor výstavby Telefon: CentroNet, a.s. Sokolovská 100/ Praha 8