PORADA S ŘEDITELI ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ 26. 8. 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.
Advertisements

REFORMA SYSTÉMU FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Grantový fond Libereckého kraje schválen Zastupitelstvem Libereckého kraje dne usnesením č. 24/04/ZK - Základní dokumenty : - Statut Grantového.
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2009 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2009 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Zpracovala: Ing. Haščáková Datum: únor 2010.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Porada ředitelů dětských domovů zřizovaných Moravskoslezským krajem odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2011 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2011 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Datum: únor 2012.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Čerpání rozpočtu přímých nákladů za rok 2012 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Financování regionálního školství
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona základní model nové maturity skladba zkoušek nové maturity maturita bez hendikepů průběh maturity organizace.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
100 dnů ministra Josefa Dobeše Tisková konference MŠMT
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Ing. Michaela Stříbrná.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Přijímací řízení nově Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK Krajský úřad Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Ing. Michaela Stříbrná.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Porada ředitelů.
Porada pro vedoucí školních jídelen říjen 2011 Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Rozvojový program MŠMT - Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce Excelence SŠ 2014 uzávěrka příjmu žádostí na adrese MŠMT: 26. října.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
Změny v přijímacím řízení do středních škol v souvislosti s novelou školského zákona KÚ LK 10. a Ing. Eva Kotková.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Šablony pro SŠ a VOŠ I.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. – 22. září 2017 Doksy Ing. Michaela.
Ústav pro informace ve vzdělávání bude sloučen s Českou školní inspekcí Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje, 21. říjen.
Novinky z IROP.
PORADA OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Implementační projekt KAP
Základní vzdělávání a další …
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Rozpočet přímých NIV na rok 2016
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 20. – 21. září 2018 Hejnice Ing.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpis rozpočtu a normativy
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona
Transkript prezentace:

PORADA S ŘEDITELI ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ

Školy postižené povodněmi

Frýdlantsko

 Střední škola hospodářská a lesnická Frýdlant  Dětský domov Frýdlant  Základní škola, ZUŠ a MŠ Frýdlant  Základní škola a mateřská škola, Bulovka, Dolní Řasnice, Dětřichov, Raspenava a Višňová...  Základní škola Lázně Libverda

Chrastavsko a Hrádecko

Chrastava  Mateřská škola Chrastava  Základní škola Chrastava (náměstí)  Základní škola a Mateřská škola, Chrastava - Vítkov  Školní jídelna Chrastava

Hrádecko  Mateřská škola, Základní škola Hrádek nad Nisou - Donín  Základní škola praktická a Mateřská škola, Hrádek nad Nisou – Loučná  Základní škola a Mateřská škola, Chotyně

Českolipsko

 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, 28. října, Česká Lípa  Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská Kamenický Šenov  Základní škola Mánesova v České Lípě  Mateřská škola Sovička v České Lípě  Základní škola a Mateřská škola v Polevsku

Souhrn  Zasaženo: -19 obecních škol -5 krajských škol  Předpokládané škody: -krajský majetek 10 mil. Kč -obecní majetek mil. Kč + náklady na obnovu mateřské školky v Raspenavě

ROZVOJOVÉ PROGRAMY MŠMT  Program na zmírnění škod způsobených povodněmi v srpnu program je již vyhlášen a zveřejněn na stránkách finanční prostředky jsou určeny na učební pomůcky a učebnice, které nebyly pojištěny, a na odměny zaměstnancům školy, kteří se podíleli na likvidaci povodňových škod ve škole -termín pro zaslání žádosti školami na MŠMT: do 15. září 2010  Program obnovy majetku škol a školských zařízení způsobených povodněmi v srpnu program zatím není vyhlášen, připravuje se, o jeho vyhlášení bude OŠMTS informovat na své webové stránce -finanční prostředky budou určeny na sanaci zasažených prostor - termín pro zaslání žádosti školami na MŠMT: do 15. září 2010

Děkuji za pozornost kontakt: