Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/68.01598 SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Silnice nebo železnice
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
ZPŮSOBY FINANCOVÁNÍ A ZPOPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Financování dopravní infrastruktury Priorita mandatorní výdaje – EU – Národní Finanční rámec mld. Kč Nesmyslný střednědobý výhled.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Vyhlášené oblasti podpory a doporučení pro zpracování projektů výzva č. 06/ května 2008 Olomouc.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Tisková konference - stavby ROP Mgr. Daniel.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Úřad Regionální rady Dopravní infrastruktura v ROP Datum: Místo: Prezentuje: Praha Jiří.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Financování výstavby a modernizace dopravní infrastruktury v ČR
Stavební akce a uzavírky na krajské silniční síti
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
ROP JV – informace o novém programovém období
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Pracovní skupina RSK pro dopravu Informace o výzvách IROP
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Evropský sociální fond
Financování dopravní infrastruktury z rozpočtu SFDI v roce 2017
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Dotační programy sfdi.
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Ing. Zbyněk Hořelica, ředitel SFDI
Besip Zlínského kraje Zlín,
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Podpora obnovy a rozvoje venkova
217. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR JITKA HAUBOVÁ Výkonná ředitelka pro Korporátní bankovnictví tel:        
POSTUP STAVEBNÍCH ÚŘADŮ při zápisu do registru územní identifikace Jiří Košťál ČÚZK červen 2011.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře„ realizovaném v letech 6/2013 – 2/2014 městem Králův Dvůr

Město Králův Dvůr Sídlo: náměstí Míru 139, Králův Dvůr IČO: Realizátor projektu (příjemce dotace)

Vazba projektu na operační program Programovací období 2007 – 2013 Regionální operační program Oblast podpory: Regionální dopravní infrastruktura Výzva č. 68 k předkládání projektů

Financování projektu Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Regionálního operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Dotace na projekt byla přidělena Regionální radou regionu soudržnosti Střední Čechy Celkové výdaje projektu jsou ve výši cca. 8,6 mil. Kč.  Z toho dotace z Evropské unie činí cca 6,2 mil. Kč.  Z toho dotace z města Králův Dvůr 2,4 mil. Kč.

Cíle projektu Cílem projektu je zvýšit kvalitu a bezpečnost provozu na dvou místních komunikací – komunikaci Pod Hájem a komunikaci vedoucí ke kulturní památce zámku v Králově Dvoře Cílová skupina projektu obyvatelé/rezidenti města Králův Dvůr a spádových oblastí, široká regionální či republiková veřejnost, partneři projektu

Předmět projektu Předmětem projektu je: i) modernizace komunikace vedoucí ke kulturní památce zámku v Králově Dvoře (oficiální název: Lovecký zámek Králův Dvůr), která se napojuje na ulici 5. května (silnice č. III/11524). Modernizována je příjezdová komunikace až po zámeckou zeď u východní části zámku a dále komunikace k hlavní zámecké. Nově je vybudován bezbariérový chodník až k vstupní bráně zámku, kde se napojuje na vjezdovou komunikaci k zámku. Součástí stavby je dále veřejné osvětlení a řádné odvodnění komunikací. ii) rekonstrukce místní komunikace „Pod Hájem“, která se napojuje na ulici Plzeňská (silnice č. II/605) až po vjezd do areálu PROBO BUS). Rekonstruována je komunikace formou odstranění stávající nevyhovující dlážděné vozovky a jejím nahrazení novou vozovkou s asfaltovým krytem. Dále odstranění žulové obruby a její náhradou za betonové obruby. Stavba zahrnuje odstranění stávajícího svodidla a zábradlí. Náhradou je zřízeno silniční ocelové zábradlí v úpravě pozink.

Časový rámec projektu Datum zahájení projektu: Datum zahájení realizace: Kolaudační souhlas s užíváním stavby ke komunikaci k zámku vydán: Datum ukončení realizace projektu: Datum ukončení realizace:

Partneři projektu A-Z Beroun PROBO BUS a.s. PT REAL, spol. s r.o. Petr Bárta EKOCIS, spol. s r.o. Jan Broj

Fotodokumentace Komunikace k zámku (po/před) Komunikace Pod Hájem (po/před)

Fotodokumentace