Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.: +420 602.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Advertisements

ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Ing. Adam Mikula FairNet Systems, s.r.o.
Monitorovací systém Asistent
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
tf hit – TECHFASS® Home in Touch
Museli jsme začít úplně od nuly Nalezeno 13 PC navíc, některé bez licence Opis smlouvy School Agreement (20 PC) Pravidelné plně automatizované kontroly.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Informační podpora managementu
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Jaromír Skorkovský ESF MU KAMI
Ekonomika informačních systémů
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Řízení a vizualizace záložního diesel-agregátu
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Zavádění a údržba informačních systémů
Under-Licensing Proč se zabývat správou softwarových licencí? (softwarovým managementem)
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Digitální mapa Prahy.
MANET … přehled dostupných modulů …. MODULARITA: MANET je plně modulární což značí jeho otevřenost dalšímu rozvoji. V okamžiku vzniku nového modulu lze.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Streaming pomocí technologií FLASH
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
13. dubna ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA.
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Krajský úřad Libereckého kraje
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
© Ing. V. Šebek, CSc. Řízení projektů a podnikových procesů 1/9 9. Tvorba modelů v procesně řízeném podniku  Způsoby modelování  Základní postupy a role.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Softwarové inženýrství semestrální projekt
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Osnova kurzu Modul B6 – Informační podpora projektového řízení Ing. Martina Čaputová VŠB-TUO 1.Cíl kurzu Absolvováním kurzu získáte: a) znalost základních.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Helios Orange - Implementace systému
Technologie Workflow Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Identity a Access management Petr Štros
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Konference Informatika XVI./2005, Svratka Studijní systém z pohledu systémového integrátora Ing. Jitka Šedá
Ing. Veronika Dostálková MBA
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
Řízení změn IS Milan Mikloš Vedoucí odboru IT
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Spolek pro budování a implementaci softwarových open source nástrojů
Prezentace obchodního plánu
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.: Frenštát p.R. 01

Obsah prezentace Co je MagikINFO MagikINFO pro IT manažery MagikINFO pro vedoucí pracovníky úřadů MagikINFO pro HR manažery MagikINFO pro běžné uživatele

Komplexní správa pracovních stanic Řízení softwarových licencí Monitoring využívání IT prostředků Efektivní helpdesk 12 let vývoje produktu Do pod názvem PCinfo Od změna názvu na MagikINFO Co je MagikINFO?

MagikINFO pro IT manažery – I. Automaticky získáte dokonalý přehled o veškerém HW a SW v síti Odhalíte všechen software včetně nelegálních kopií Přenesete odpovědnost ze sebe na uživatele Okamžitě zjistíte, které aplikace jsou nedostatečně licencovány Navštivte stánek MagikINFO

MagikINFO pro IT manažery – II. Veškeré podklady pro inventurní soupisy HW i SW máte okamžitě kdykoliv k dispozici Minimalizujete náklady na nákup nových licencí a jejich upgradů Máte okamžitě a automatizovaně k dispozici plán nákupu pro IT Vaší společnosti Nejleší cesta k „IT čisté“ firmě Navštivte stánek MagikINFO

MagikINFO pro IT techniky Dostanete detailní přehled o HW Integrovaný helpdesk umožní lépe řešit požadavky uživatelů Helpdesk obsahuje i HW informace o uživatelích Hromadné instalace patchů, nových produktů atd. Navštivte stánek MagikINFO

MagikINFO pro vedoucí pracovníky úřadů Získáte komplexní správu nejen IT majetku a SW licencí Zjistěte, které aplikace jsou nedostatečně licencovány Převeďte odpovědnost za svěřené IT na jednotlivce Ušetříte finance za nákup zbytečných licencí Navštivte stánek MagikINFO

MagikINFO pro HR manažery Zjistěte využití pracovní doby pracovníků Odhalte, kolik času tráví uživatel na Facebooku, Seznamu, YouTube... Pouhé nasazení systému MagikACTIVITY zvýší efektivitu práce Důležité podklady pro případ snižování stavu pracovníků Navštivte stánek MagikINFO

MagikINFO pro běžné uživatele MagikHELPDESK usnadní hlášení problémů Napomáhá rychlému řešení výpadků IT Předávací protokoly dávají jistotu o svěřeném IT majetku Navštivte stánek MagikINFO

Děkuji za pozornost Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.: Frenštát p.R. 01