Nabídka služeb Institutu inovace vzdělávání na ak. rok 2009/2010

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Podnikání.
Advertisements

Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Moje představa o koordinované rehabilitaci Bc. Václav KRÁSA Předseda NRZP ČR.
Univerzitní informační systém V., Svojanov 2006 Portál vedoucího (seznámení) Ondřej Gabriš.
Podniková ekonomika Ing. et Bc. Sylva Talpová KPH ESF MU Brno
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 2. část.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
vedoucí studijního odd.: Bc. Veronika Přichystalová.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Projekt: Škola pro život Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_02-informatika 8. třída_021 Základní škola: Základní škola.
Informatika – Úvod do MS Excel Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
1. WORKSHOP.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Věcné autority v roce 2016
Pedagogická psychologie
Grafická úprava prezentace
Komplexní systém hodnocení
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
Zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Inf Počítač a lidé s handicapem
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Název projektu: Moderní škola
SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski
Ing. Veronika Dostálková MBA
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Představení vyučujících
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
TÉMA: Počítačové systémy
Inf Ovládání operačního systému
GVID – MATURITA 2018 aktuální stav – říjen 2017.
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
TÉMA: Počítačové systémy
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Rozpisy témat a odevzdávárny
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Strom a keř VY_52_INOVACE_35
TÉMA: Počítačové systémy
WORD Vkládání obrázků a klipartů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Klíčová aktivita 05 Vzdělávací modul „Boj s korupcí“
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Máte zájem o více informací?
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Vítáme vás! Školní rok [Roky].
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Schůzka fakultních provázejících učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
Digitální učební materiál
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Digitální učební materiál
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

Nabídka služeb Institutu inovace vzdělávání na ak. rok 2009/

Uživatelům, kteří již mají svůj kurz v LMS Moodle, nabízíme: Založení zcela nového kurzu pro nový akademický rok Vytvoření kopie existujícího kurzu Vytvoření částečné kopie existujícího kurzu Pomoc při vkládání velkých souborů (nad 8 MB) Pomoc a poradenství při úpravě existujících či nově vytvořených kurzů Kontakt: Ing. et Ing. Petra Číhalová Institut inovace vzdělávání kl: 2502

Ostatním pedagogům, kteří uvažují o využívání LMS Moodle, nabízíme: Založení zcela nového kurzu pro nový ak. rok ► Založení zcela prázdného kurzu ► Založení kurzu podle šablony Vytvoření jednoduchého kurzu pro vybraný předmět za 20 minut Vstupní školení formou osobní konzultace a seznámení s LMS Moodle Pomoc a poradenství při tvorbě a úpravě kurzu Podrobnosti na dalších snímcích

Založení zcela nového kurzu pro nový akademický rok ►Založení zcela prázdného kurzu ►Založení kurzu podle šablony Prázdný kurz Šablona 2 Šablona 2 (modrá-bílá) Šablona 2 Šablona 2 (modrá-oranžová) Šablona 2 Šablona 2 (zelená-modrá) Šablona 3 Seznam všech šablon

Vytvoření kurzu se základními informacemi a studijními materiály Postup: Nachystejte si v elektronické podobě studijní materiály, které chcete studentům poskytnout Nachystejte si v elektronické podobě další informace, které chcete studentům poskytnout (např. podmínky zápočtu, seznam doporučené literatury, témata seminárních prací apod.) Zavolejte k nám na Institut inovace vzdělávání a domluvte si termín schůzky pro vytvoření Vašeho kurzu v LMS Moodle (viz snímek Kontakty)

Vytvoření kurzu se základními informacemi a studijními materiály Čas potřebný na vytvoření kurzu – 20 minut – zahrnuje: Vytvoření kurzu v LSM Moodle dle předem vybrané šablony Základní nastavení kurzu – název kurzu, práva editace, přístupové heslo apod. Vložení studijních materiálů event. dalších informací Čas potřebný na vytvoření kurzu – 60 minut – zahrnuje: Vytvoření kurzu v LSM Moodle dle předem vybrané šablony Základní nastavení kurzu – název kurzu, práva editace, přístupové heslo apod. Vložení studijních materiálů event. dalších informací Vytvoření struktury kurzu (např. oddíl pro přednášky, cvičení, úkoly a závěrečné hodnocení apod.) Základní seznámení s nástroji a filozofií LMS Moodle (mini školení EPV I)

Vytvoření kurzu se základními informacemi a studijními materiály Ukázky kurzů: Logické postupy v práci moderního manažera a v regionalistice Statistika B Psychologické aspekty týmové práce Integrace handicapovaných ve společnosti Nové metody vzdělávání Manažerská simulační hra Podniková ekonomika a management Jak se do kurzů podívat? Vstupte na a přihlaste se přihlašovacím jménem „student123“, heslo „123“. Do vybraného kurzu pak vstoupíte kliknutím na jeho název.

V případě jakýchkoli dotazů a problémů nás prosím kontaktujte. Ing. et Ing. Petra Číhalová Institut inovace vzdělávání kl: 2502