Asistenční systém na sociální zařízení pro invalidy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Advertisements

Úloha č. 8: Logické obvody - využití
2N ® SIP Speaker Prezentace produktu 2N ® SIP Speaker Základní popis : IP paging systém pro veřejná hlášení a komunikaci Univerzální použití.
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
Ovládací jednotka AZJ 530 Přepínač „FUNKCE“ Osvětlení
Reverzace třífázového asynchronního elektromotoru pomocí stykače
Přístroje nízkého napětí
Ovládání budov Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU.
Tato prezentace byla vytvořena
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Universal Serial Bus Petr ChlumskýPZA 2007/2008. USB univerzální sériová sběrnice Plug&Play (bez restartu a instalace ovladačů) rychlost 1,5 a 12 až 480.
Schémata Druhy a typy schémat
Výukový program: Mechanik - elektrotechnik Název programu: Číslicová technika - mikroprocesory III. ročník Mikrořadiče Vypracoval : Vlastimil Vlček Projekt.
Dokumentace „skelnatění“ sítě
Tato prezentace byla vytvořena
Emotron M20 Hlídače zatížení M20 Aktualizace 2007 Co je nového?
EDC úloha k řešení č. 6 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
UČÍME V PROSTORU Elektrotechnika Název předmětu: Inteligentní budovy Název a ID tématu: Elektrická kontrola vstupu (EL48) Zpracoval(a): Ing. Jaromír Mazal.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
Inteligentní instalace
Ovládací jednotka zkušební stanice NC108
5.7 Druhy elektrotechnických schémat
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Vstupně-výstupní porty
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
Rozšiřující deska pro 56F8023. Blokové schéma rozšiřující desky.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_300.
Úloha č. 4 Ovládání motoru pomocí detekce zvuku a ultrazvuku Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Jaroslav Zika 2014.
Vzorová úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
MODERNIZAČNÍ KIT SIDO-M SIDO Systems Šimice & Dobrovolný výtahové systémy ČESKÝ PRODUKT PRO MODERNIZACE PO KTERÉM VÁŠ VÝTAH OMLÁDNE SIDO-M KIT v.1.0 Robert.
VY_32_INOVACE_CIT_01. Logická proměnná – nabývá dvou hodnot log 0 a log 1 (L, H) Logická funkce – vzájemná závislost vstupních a výstupních proměnných.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Motorové ochrany.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
Internal | Department | 12/02/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 3.3 Ovládací a signalizační.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
PST v PS ČR Ing Vladimír Tošovský ČEPS, a.s.. PST v Evropě / ENTSO-E 1700 MVA.
Telefonní zásuvka Telefonní zásuvka slouží k připojení telefonu. Dále slouží k připojení kabelového internetu,ale dnes už je nevýhodné používat kabelový.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
SPÍNAČE, OVLADAČE A TLAČÍTKA NN Spínače domovní a ovladače jsou přístroje, které slouží v domovních a průmyslových instalacích k ručnímu spínání obvodů.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrické relé a.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výkonové jističe nízkého napětí
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Světelná technika Automatizace světla.
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Číslicová technika.
Systémy moderních elektroinstalací Rozvody se sběrnicovými systémy - 2
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Tato prezentace byla vytvořena
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Ubytovací zařízení Ztz 1.
Měřící zesilovače - operační zesilovače
ŘÍZENÍ PROCESU POČÍTAČEM
Elektrické točivé stroje
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Ostatní přístroje nízkého napětí
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Transkript prezentace:

Asistenční systém na sociální zařízení pro invalidy

… co je při plánování a realizaci stavby požadováno??? V případně nutnosti musí mít osoba s omezenou schopností pohybu možnost dovolání si pomoci. A to v případě, že sedí na toaletě nebo leží-li na zemi. Pro zjednodušení osazení tohoto systému lze provést zdvojení jednoho ovládacího prvku. Tedy v úrovni sedící osoby na míse je provedeno tlačítko signalizace a k zemi je stažena šňůrka tohoto tlačítka, která umožní jeho zapnutí ze země.

Přehled produktů CFEAODI - Indikátor nad dveře pro asistenční systém CFEAPULL - Jednotka s táhlem pro asistenční systém CFEARSP - Tlačítko zrušení poplachu pro asistenční

Přehled produktů CFEAPSU - Napájecí zdroj pro asistenční systém CFEASL4 - Jednotka „koncentrátor“ asistenčního systému včetně zdroje - připojení až 4 systémových setů / WC - výstupní relé

Instalace

Schéma zapojení více systémů

Jak nejlépe nakoupit? …. No přece v akčním setu CFEAPULLKIT / FULL-0022

… děkuji za pozornost …