 Daniel Záhora 9.A. Real Madrid C.F.. Znak Realu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Advertisements

Anglie Vojta Krejčí.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Den bez úsměvu je den ztracený. Fešáci, čekají na nás, kdy přisedneme.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Peter Gabaĺ – 5.A.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Učebnice: Český jazyk v kostce, str. 18 a další. je-li součástí názvu další vlastní jméno, zachovává si rovněž své velké písmeno Spolková republika Německo,
Melien Tehi Ghana Čaj v Anglii Tereza Vodičková 6. B.
A to je ta krásná země... Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Založení a provoz sportovního klubu EKSP. Struktura Založení – SPOLEK (dostudovat/cvičení/IS) Začátek činnosti Rozpočet Péče o členy Dlouhodobý provoz.
Větrné mlýny na Slovácku Vypracovala Veronika Domanská 9.A
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
Registrační číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Šablona: 32 Předmět: Zeměpis Sada: Z 8/16 Ročník: 8. ročník Jméno autora (vč. titul): Tomáš Szabo (Bc.)
ANOTACE Materiál je určen k získání poznatků o jižní Evropě. V první části si žáci vytvářejí základní přehled o celé oblasti – o krajině, hospodářství.
Hlavní město – Lisabon Počet obyvatel (80. na světě) Jazyk – portugalština Náboženství - katolické 93 % - protestantské 3 % Rozloha - 92.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
Trigonometrie v praxi. Úkoly 1) Jaká je výška lampy? 2)Jaká je vzdálenost z fotbalového hřiště Realu Madrid na hřiště Manchestru United? 3) Od kterého.
Cestujeme vesmírem Hra pro skupiny. Každá skupina si hází kostkou a podle toho, kolik hodí, vybere si cestu k vesmírnému tělesu. Pokud správně odpoví na.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Vlastimil Ogrodník NÁZEV:Španělsko TÉMATICKÝ CELEK:Evropa ČÍSLO.
Neptun Neptun je osmá a od slunce nejvzdálenější planeta sluneční soustavy řadí se mezi plynné obry. Neptun má pravděpodobně modrou barvu.
Název školyZákladní škola a mate ř ská škola, Jet ř ichov, okres Náchod AutorŠárka Mat ě jová Datumzá ř í 2012 NázevVY_52_INOVACE_22_P ř emyslovci 2 Ro.
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOU TENORŮ
Dominik a Prokop 1.
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Za chvíli se zřítí letadlo.
Moje velikonoční prázdniny
Slavní fotbalisti.
Prezentace Kristek Jakub
Patrik Vogel Základní Škola hluchák Třída 5.B
SPORT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Jakub Vajda 9.B ZŠ Masarova 11, Brno Garant: -
Luiz suarez Prezentace Jan Šoupal.
Animační efekty v prezentaci
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU FILIP KUDLA.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Obrazový materiál pro pracovní list – Barvy
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Anketa v různých socio-profesních skupinách Klikni.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jitka Havránková
Prvouka pro 2.tř. Domácí zvířata III/2 2.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
Základní škola Moravičany 2015/2016
Španělsko Učivo 8. ročníku Název školy
ABC Braník fotbal představuje
Výukový materiál VY_32_INOVACE_08_ Souvětí a spojky
Domáce zvieratá a ich mláďatá
HÁZENÁ Vedoucí práce: Mgr. J. Kulíšková.
VLKOLÍNEC BANSKÁ ŠTIAVNICA BARDEJOV LEVOČA
Na hospodárskom dvore Mgr. Viera Ševčíková.
FOOTBALL.
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
VY_32_INOVACE_145_Španělsko, Portugalsko
Podstatná jména Rod, číslo rod rod mužský TEN rod ženský TA rod střední TO.
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Dějepisné soutěže pro SŠ
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
VY_32_INOVACE_Z Evropa Autor: Mgr
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
K jednotlivým písmenům uveďte kraj nebo stát:
Interaktivní hry z matematiky a českého jazyka
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_17_12_vyjmenovaná slova
Španělsko Turza lubor 4.a.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Transkript prezentace:

 Daniel Záhora 9.A. Real Madrid C.F.

Znak Realu

 Založen: 6. března 1902 Adolfem Meléndezem  Země: Španělsko(Madrid)  Kapacita: míst  Předseda:Florentino Pérez  Trenér: Zinédine Zidane  Přezdívka:Bílý balet  :Premiér divizion(La Liga)  Soutěž:Premiér divizion(La Liga) zajímavosti zajímavosti

Santiago Bernábeu Santiago Bernábeu

Šatny Realu Šatny Realu

dresy Domácí dresVenkovní dresAlternativní

Největšími rivaly Realu Madrid jsou Atlético Madrid a F.C. Barcelona Největšími rivaly Realu Madrid jsou Atlético Madrid a F.C. Barcelona

 Cristiano Ronaldo 7  Gareth Bale 11  Karim Benzema 9  James Rodríguez 10  Sergio Ramos 4  Marcelo 12  Toni Kroos 8  Keylor Navas 1  Isco 22  Daniel Carvajal 15  Luka Modrić 19 Top 11 nejlepších hráčů Realu

 Cristiano Ronaldo přezdívka CR7 je portugalský fotbalista, který v současné době hraje za Real Madrid.  CR7  CR7 má už celkem 4 zlaté kopačky a 3 zlaté míče Nejlepší hráč planety

 Real Madrid vyhrál celkem 11 krát ligu mistrů.na posledy to bylo Tituly z ligy mistů

Veškeré informace o realu Madrid jsem čerpal z Wikipedie Toto je pořadí všech obrázků jak jdou za sebou 1. WikipedieWikipedie 2. WikipedieWikipedie 3. Wikipedie Wikipedie 4. Real Madrid Santiago Bernabeu stadium wallpapers Real Madrid Santiago Bernabeu stadium wallpapers 5. Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! 6. Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! 7. Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! Fotošpeciál: Šatňa Realu patrí medzi najkrajšie na svete! 8. Dres Adidas Real Madrid - Fanstore.cz Dres Adidas Real Madrid - Fanstore.cz 9. Real Madrid RONALDO dres ( ) Real Madrid RONALDO dres ( ) 10. oficialni-autenticky-dres-real-madrid oficialni-autenticky-dres-real-madrid Atletico Madrid LogosAtletico Madrid Logos 12. Wikipedie Wikipedie 13. Real Madrid » Squad 2015/2016 Real Madrid » Squad 2015/ Fotbalovým králem je Ronaldo. Fotbalovým králem je Ronaldo. 15. Fotogalerie: Cristiano Ronaldo Fotogalerie: Cristiano Ronaldo 16. Liga mistrů UEFA na O2 TV | ADSL.cz Liga mistrů UEFA na O2 TV | ADSL.cz 17. Real vyhrál Ligu mistrů. Real vyhrál Ligu mistrů. 18. Liga mistrů UEFA Liga mistrů UEFA

Konec