Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň 11.2.2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Veřejné zakázky a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Advertisements

Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Liberec, 19. května 2008.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Veřejné zakázky Zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
ROP NUTS II SEVEROVÝCHOD
Zadávací dokumentace Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Změny v Pokynech pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v roce 2012.
Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Alena Zieglerová Praha, Úřad vlády, Seminář „Sdílení dobrých praxí v oblasti realizace zaměstnanostních.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Novela zákona o veřejných zakázkách Porada s ekonomy neškolských příspěvkových organizací Jihomoravského kraje Mgr. Michal Lipovský.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR JUDr. Jana Nedvědická Odbor práva veřejných zakázek a koncesí MMR ČR Zákon o veřejných zakázkách – možnosti společensky.
Výběr dodavatele, veřejné zakázky. Legislativa, informace Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Důležité.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ STATUTÁRNÍHO MĚSTA PŘEROVA SE ZÁSTUPCI PODNIKATELSKÉ VEŘEJNOSTI „NOVELA ZÁKONA č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách “ Odbor: Vnitřní.
Novely zákona o veřejných zakázkách v roce 2012 Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Nejčastější chyby při zadávání veřejných zakázek z OPVK
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Seminář pro žadatele k 3. výzvě IROP „Regulační plány“ a k 9. výzvě IROP „Územní studie“ Zadávání a kontrola veřejných zakázek , Brno.
Úřad vlády České republiky Oddělení veřejných zakázek Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Úřadem vlády ČR Mgr. Zuzana Profousová.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci Podporujeme Vaši budoucnost Seminář pro příjemce ve výzvě č. 89 OP LZZ, Praha – Hotel.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
První vlaštovka v Praze 12 „Zavádění kritérií zvýhodňující firmy, které zaměstnávají osoby se zdravotním postižením v rámci vyhlašovaných výběrových řízení.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ (zvláštní část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Alena Zieglerová (ASZ), František Jirásek (Město Most)
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zákon 417/2009 Sb. Mgr. Pavel Herman.
Zadávání veřejných zakázek
Registr smluv v kontextu zákona o zadávání veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Novelizace Zákon č. 417/2009 Sb. a č. 179/2010 Sb. a další novelizace
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Transkript prezentace:

Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň

ZADAVATEL – Město Plzeň zastoupené Správou veřejného statku města Plzně příspěvková organizace města

PROČ PRÁCE ZADAT SOCIÁLNĚ ZNEVÝHODNĚNÝM LIDEM? ZPŮSOB ZADÁNÍ ZAKÁZKY VE VAZBĚ NA ZÁKON O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK CO JE ODLIŠNÉ OD BĚŽNÝCH FIREM?

POVINNOST SPOLEČNOSTI POSTARAT SE O SOCIÁLNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ NASTOLIT POCIT UŽITEČNOSTI PRO SPOLEČNOST KDO SI „HRAJE“ NEZLOBÍ

Zákon o zadávání veřejných zakázek č. 137/2006 Sb. Zásady pro zadávání veřejných zakázek Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen „veřejná zakázka“) je zadávána dle § 6 a § 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

LIMITY VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK pro rok 2016 a 2017 – podle výše předpokládané hodnoty (bez DPH) VZ malého rozsahu na dodávkyod ,- Kčdo ,- Kč na službyod ,- Kčdo ,- Kč na stav. práceod ,- Kčdo ,- Kč Podlimitní VZ na dodávkyod ,- Kčdo ,- Kč na službyod ,- Kčdo ,- Kč na stav. práceod ,- Kčdo ,- Kč Pozn.: Podlimitní VZ zadáváme ve zjednodušeném podlimitním řízení. Výjimka u stavebních prací: Zjednodušené podlimitní řízení lze na stavební práce použít od do včetně. Nad limit zadáváme v otevřeném řízení.

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A PODMÍNEK PLNĚNÍ Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na služby. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je úklid parkových ploch ve vybraných lokalitách v Plzni v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přesný rozsah prací a lokalit je uveden v příloze č. 4 a 5 této zadávací dokumentace. Zadavatel si vyhrazuje právo zvýhodnit dodavatele zaměstnávající osoby se zdravotním postižením. Vzhledem k této podmínce se může tohoto zadávacího řízení účastnit pouze dodavatel, který zaměstnává více než 50 % osob se zdravotním postižením podle zvláštního právního předpisu, z celkového počtu zaměstnanců dodavatele.

Tato akce zahrnuje zejména tyto činnosti: 1.úklid odpadků podél cest, z ploch zeleně, na dětských hřištích a pískovištích a jejich bezprostředním okolí, 2.vysypávání odpadkových košů včetně odvozu a uložení odpadu na skládce, 3.doplnění pytlů na odpad do košů a sáčků na psí exkrementy na stojany. Práce budou prováděny v souladu s platnými zákony ČR, ČSN, dle obecně závazných předpisů a doporučených předpisů a metodik. Práce budou prováděny v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.

Zadavatel při zadávání této veřejné zakázky stanovuje, že se zadávacího řízení může zúčastnit pouze dodavatel zaměstnávající osoby se zdravotním postižením (dále jen „Zvýhodněný dodavatel“). Zvýhodněný dodavatel je dodavatel, který zaměstnává více, než 50% osob se zdravotním postižením. Skutečnost, že dodavatel zaměstnává více, než 50% osob se zdravotním postižením uchazeč v nabídce doloží potvrzením Úřadu práce České republiky – krajské pobočky nebo s potvrzeními nebo rozhodnutími orgánu sociálního zabezpečení, která se týkají osob se zdravotním postižením. Doklad, kterým uchazeč prokazuje, že zaměstnává více, než 50% osob se zdravotním postižením nesmí být starší 30 dnů ke dni podání nabídky.

POHLED ZADAVATELE Práce nebude lacinější!!! nutný stálý dohled častější komunikace větší trpělivost – práce trvá déle Veřejností ve velmi kladně hodnoceno VŽDY kladné reakce ze strany pracujících zaměstnanců

DĚKUJI ZA POZORNOST Ing. Hana Hrdličková SVSMP, odd. urbanistické zeleně