N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/39.00854 SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Výzva č. 126 investiční priority 1.2 OPZ.  Pilotní ověření péče o nejmenší děti v mikrojeslích v ČR (mimo hl. m. Prahu)  Číslo výzvy: 03_16_126  Investiční.
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Informace o výzvě pro školy
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Vazba na Operační programy
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Pracovní skupina Předškolní vzdělávání II.
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření kapacity MŠ Králův Dvůr„ realizovaném v letech městem Králův Dvůr

Město Králův Dvůr Sídlo: náměstí Míru 139, Králův Dvůr IČO: Realizátor projektu (příjemce dotace)

Schéma: zřizovatel & provozovatel projektu Realizátor projektu: město Králův Dvůr Město Králův Dvůr je zřizovatelem Základní a mateřské školy Králův Dvůr Pod Základní a mateřskou školu Králův Dvůr spadá MŠ Pod Hájem, kde probíhá fyzická realizace projektu

Vazba projektu na operační program Programovací období 2007 – 2013 Regionální operační program Oblast podpory: 3.2 Rozvoj měst Výzva č. 39 k předkládání projektů

Financování projektu Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Regionálního operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Dotace na projekt byla přidělena Regionální radou regionu soudržnosti Střední Čechy Celkové předpokládané výdaje projektu jsou ve výši cca. 20 mil. Kč. Z toho dotace z Evropské unie činí Kč. Z toho dotace z Regionální Rady (SR) činí Kč. Z toho dotace z města Králův Dvůr Kč.

Struktura financování celkových výdajů projektu

Předmět projektu - obecný Předmětem projektu je infrastrukturní navýšení stávající kapacity MŠ o 52%, a to přístavbou 2 podlažní budovy – pavilonu D, kde vznikne prostor pro vzdělávání 52 dětí předškolního věku, kteří budou rozděleni do 2 nově vzniklých tříd a postupně integrováni do Programu Zdravá mateřská školka. Prostory budou materiálně vybaveny tak, aby zajistily dětem prostředí s dostatkem podnětů k jeho aktivnímu rozvoji a učení.

Předmět projektu  Stavební část: je zaměřena na výstavbu 2 patrového nového pavilonu D o půdorysných rozměrech cca 18,4 x 13,6m s rozšířením pro schodiště a zdvihací plošinu denní místnost bude tvořená hernou a ložnicí. Z herny bude přímo přístupný sklad hraček, kde bude umístěna keramická pec.  Technické a materiální vybavení: pavilon bude vybaven základním vnitřním vybavením, který zajistí provoz školky. budou zakoupeny vzdělávací pomůcky, které vytvoří podmínky pro rozvoj osobnosti dítěte a to s ohledem na vývojová a osobnostní specifika dětí a jejich potřeby zahrada/hřiště budou vybaveny herními prvky tak, aby umožňovaly dětem rozmanité pohybové a další aktivity, rozvíjely psychické, fyzické i duševní vlastnosti a schopnosti.

Co se z projektu plánuje nakoupit?

Cíle projektu C í lem projektu je rozvoj kapacit M Š v oblasti před š koln í ho vzděl á v á n í, zvý š en í kvality a dostupnosti k t é to veřejn é službě a zaji š těn í co nej š ir ší integrace dět í před š koln í ho věku z města Kr á lův Dvůr a obt í žněji dopravně dostupných oblast í a t í m i kompenzaci zdravotn í ch a soci á ln í ch znevýhodněn í. Cílem projektu je vytvořit dostatečnou infrastrukturu pro 52 dět í, kter á umožn í jejich zapojen í do komplexn í ho vzděl á vac í ho programu Zdrav á š kolka (zaměřen é ho na rozvoj fyzick é, biologick é, psychick é i soci á ln í str á nky), tak aby byly na konci sv é ho před š koln í ho obdob í relativně samostatnou osobnost í, schopnou zvl á dat n á roky, kter é jsou na ně běžně kladeny v prostřed í rodiny a š koly. C í lem projektu je tak é zav á děn í modern í ch technologi í a dal ší ch inovac í ve výuce, kter é přispěj í ke zvy š ov á n í kvality pedagogick é výuky.

Cílová skupina projektu  Cílovou skupinou projektu jsou primárně děti předškolního věku: nově přijímané děti do MŠ (věk 3-6 let) stávající děti, které navštěvují MŠ (věk 3-6/7 let)  Děti budou moci využívat nově postavenou 2 podlažní budovu, dispozičně řešenou pro 52 dětí s možností využití heren nově vybavené hracími kouty, hračkami, PC, televizory, přehrávači DVD, radiomagnetofony, prvky pro výuku hudební výchovy, magnetickými tabulemi apod.  Děti budou mít možnost využití nových venkovních hracích a odpočinkových prvků, které celkově zefektivní rozvoj počátečního vzdělávání a zatraktivní pobyt v MŠ.  Děti budou integrováni do programu Zdravá mateřská škola.

Časový rámec projektu Vydání Smlouvy o poskytnutí dotace: Datum zahájení prací na projektu: Datum zahájení fyzické realizace projektu (stavby): Datum ukončení fyzické realizace projektu (stavby): Datum předložení závěrečné Monitorovací zprávy a žádosti o platbu:

Harmonogram duben – říjen 2010: příprava a realizace VŘ na dodavatele stavebních prací říjen 2010: zahájení stavebních prací na pavilónu D v MŠ Pod Hájem červenec 2011: ukončení stavebních prací na pavilónu D v MŠ Pod Hájem (kolaudace) duben - květen 2011: příprava a realizace VŘ na dodavatele vnitřního vybavení červen - srpen 2011: pořízení vnitřního vybavení a venkovních hracích prvků září 2011: zahájení provozu MŠ Pod Hájem

Partneři projektu Sbor dobrovolných hasičů Králův Dvůr Základní škola a Mateřská škola Králův Dvůr – Počaply Schola musica Stella maris - Soukromá základní umělecká škola s.r.o.