Materiál pro 28. jednání rady kraje dne 13. listopadu 2001 Prezentace kraje Vysočina ve vybraných zahraničních zastoupeních českých center Příloha č. 2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Advertisements

Banket Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Nákup služeb kapitola rozpočtu 5 Jiří Haken 1.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
1 Virtuální Univerzita třetího věku. 2 Seniorské vzdělávání Univerzita třetího věku (U3V) je součást Celoživotního vzdělávání, organizované veřejnými.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
POZVÁNKA Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
Jak přistupovat k inovačním možnostem s dotacemi Richard Lev Ředitel odboru Projektového poradenství Mob:
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_03.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_11.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj POMŮCKY PRO ÚSPĚŠNOU PREZENTACI.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Cestovní pojištění Západočeská univerzita
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Moravská Ostrava, Ostrava
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Procesní management v oddělení logistiky
Role Úřadu Regionální rady
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Logistika a Supply Chain Management
Základní pravidla přípravy slavnostních hostin
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Přehled nejdůležitějších novinek
Centrální nákupy SŽDC pro opravu, údržbu a modernizaci železničního svršku Stanislav Smeták Workshop „Oprava a údržba kolejí železničních drah“ Praha –
Turistická informační centra na Vysočině
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
BEZPEČNOSTNÍ PLÁN - OBECNÁ ČÁST
MBA Executive – úvodní informace
FIREMNÍ MANUÁL zpracování.
PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ
Rozvoj portálů cestovního ruchu
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
CUBA KUBA Business on the Largest Island in the Caribbean
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Informace k tezím rekodifikace
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
AktuálnĚ z odpadů a oběhového hospodářství z pohledu MŽP
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
© STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Územní plán s prvky regulačního plánu
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
Transkript prezentace:

Materiál pro 28. jednání rady kraje dne 13. listopadu 2001 Prezentace kraje Vysočina ve vybraných zahraničních zastoupeních českých center Příloha č. 2

Prostor 1.Místnost pro výstavu 2.Místnost pro semináře 3.Místnost pro občerstvení + zázemí na jeho přípravu Objednání po projednání s ČC Velikost, dispozice Nájemné Parkovací plochy Bezpečnostní zajištění osob

Prezentační materiál 1.Katalog Cestovního ruchu 2.Katalog firem a.Informativní katalog – seznam firem (výroba a vývoz) b.Image katalog – kvalitní, výběr úspěšných firem 3.Katalog průmyslových zón 4.CD – multimediální prezentace Postup: Jednotný vizuální styl 12/1/02 Sběr dat + kompletace do 10/12/01 Zpracování do 10/12/01 Překlad do 3 jazyků zadání 10/12 Korektura Tisk, grafika zadání 10/2

Kultura Kulturní vystoupení Výběr umělců - podmínky - jejich oslovení 18/10 Ubytování Výstava Výběr 18/10 Možnost prodejnosti Podmínky Mobiliář vlastní, vypůjčený Půdorys místnosti

Občerstvení 1.Možnost uspořádat raut ze svých zdrojů –Spozoring potravin –Možnost exportu potravin 2.Možnost objednání cateringové firmy Způsob přepravy na místo

Doprava Počet lidí do jednotlivých center 15/1/02 Varianty nabídek 18/10 Objednávka Celní podmínky (propagační materiál - reexport) 18/10 Lidé + Občerstvení + Výstava + Mobiliář + Materiál 15/1/02

Časový rámec 1. Den2. Den3. den Vernisáž (Výstava, vystoupení) Business seminář Multimediální prezentace Raut Výstava Vystoupení Seminář cestovního ruchu (jen někde) Multimediální prezentace Raut Výstava ?

Další náležitosti Pozvánky Lze uvést logo sponzorů Možné dojednání předem Design 1/1 02 Hotové 10/1/02 Oslovení partnerů Další materiál Dataprojektor Plátno Magnetofon Vitríny Popř. nádobí

Lidské zdroje Počet ubytovaných Na náklady kraje –8 lidí na 2 noci –Na vlastní náklady –15 hostů Počet lidí Kraj úřad – 3 (organ. zajištění) Umělci – 5 Hosté - 15