Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad obkladů, jejich jednotlivých nářadí, postup.
Advertisements

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zajišťování venkovních a štítových zdí.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výpočet spotřeby materiálu z plných pálených cihel.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav vnitřních a venkovních.
Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie pokládání dlažeb.
Experimentální metody oboru – Pokročilá tenzometrie – Měření vnitřního pnutí Další využití tenzometrie Měření vnitřního pnutí © doc. Ing. Zdeněk Folta,
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje popis tesařské zárubně.
Energetická hodnota potravin (EH)
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru strojírenství.
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Druhy barev podle účelu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_67.
Venkovní omítky CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_06
Svislé zděné konstrukce
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
EU_62_B_sada 1_06_M_Příkaz k úhradě_Poliačíková
Elektrochemické obrábění, chemické obrábění
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
Název: Pevné cykly Autor: Miloš Valík
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_06-01
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Ocelové lešení CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_08
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Požadavky na okna
ZRAK ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_17_28_Zrak.
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název:VY_32_INOVACE_3B_13_Krev Téma: Krev
Šlechtěná omítka CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_07
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Chemické vlastnosti technických materiálů
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
vzpěradlo CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_17
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
strojní omítání CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_02
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Stroje a zařízení - spoje
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr. Taťána Radimská Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_III.Vu_LIDSKÉ.
OSAZOVÁNÍ oken CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_05
zpracovaný v rámci projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-17
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
VYPAŘOVÁNÍ SUBLIMACE Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_05_32.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_62.
VY_32_INOVACE_65.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_ZJIŠŤOVÁNÍ TRHLIN_S4
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Soustružení Definice soustružení Schéma soustružení
Vlastnosti dřeva jako lepeného materiálu
Registrační číslo projektu
VY_32_INOVACE_648_ŘEZÁNÍ ZÁVITŮ - VNĚJŠÍ
Při preventivní ochraně dřeva se používají prostředky na bázi vody, oleje a rozpouštědel. Prostředky na vodní bázi dodávány v prášku, pastě nebo jako.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_II.JKGM_ALTERNATIVNÍ.
Neživá příroda - vzduch
Kondiční cvičení v tělocvičně Překážková dráha
Stavebně truhlářská výroba
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
VY_52_INOVACE_19_01_trávicí soustava
Název prezentace (DUMu): Lomená funkce
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich použití.

Nátěrové hmoty – látky, které se nanáší na různý materiál různým způsobem.  Nátěrem – za použití štětce, válečku  Nástřikem – stříkací pistolí Nátěrové hmoty – látky, které se nanáší na různý materiál různým způsobem.  Nátěrem – za použití štětce, válečku  Nástřikem – stříkací pistolí Nátěry chráníme vnitřní a vnější části staveb, nátěrem se zlepšuje estetika materiálu, nátěr chrání před vlhkostí, povrchovou, podzemní vodou a povětrnostními vlivy.

Nátěrové hmoty fasád Velká rozmanitost výrobců, nátěry většinou vodou ředitelné Staré domy a chalupy – vápno Nátěry ve formě gelu odstraňující graffiti

C 6000 S 6001 S 6005 S 6006 Olejové, fermežové nátěrové hmoty K ředění barvy na kovy K ředění nitrocelulózových nátěrů Pro syntetické nátěrové hmoty schnoucí na vzduchu Použité zdroje: zdroje autora

C 6000 S 6001 S 6005 S 6006 Olejové, fermežové nátěrové hmoty K ředění barvy na kovy K ředění nitrocelulózových nátěrů Pro syntetické nátěrové hmoty schnoucí na vzduchu