Orlické hory pro všechny I doprava má co nabídnout Leden 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnické centrum při Diecézní charitě ČB
Advertisements

Přeprava cestujících vyžadujících zvláštní péči na linkách ČSA
Zákon o sociálních službách
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Mezinárodní konference DOPRAVA BEZ BARIÉR
Kanceláře k pronájmu Křižíkova 1377, Frýdek-Místek
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
SILNIČNÍ DOPRAVA Technika služeb v cestovním ruchu
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Sociální služby města Velké Meziříčí
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Kokořín Tip na jarní výlet. Kokořín na mapě Hrad Postavil v 14. století Hynek Berka z dubé Hrad vystřídal mnoho majitelů, a teprve v roce 2006 se hrad.
Centrální dispečink IDS JMK a nové technologie v dopravě
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Ú s t e c k ý k r a j Varnsdorf, Odbor dopravy a silničního hospodářství Dopravní obslužnost, oblast Šluknovsko Tisková konference k zahájení.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Slouží k přemísťování lidí, zboží, surovin a informací
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Organizátor regionální dopravy V Královéhradeckém a Pardubickém kraji.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
 V ČR je evidováno cca 349 tis. zdravotně postižených osob, které pobírají příspěvek na péči  Přes 70% z nich je v péči neinstitucionálních pečujících,
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Orlické hory pro všechny Cesta k certifikaci Nové Město nad Metují VÍTEJTE ! Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Orlické hory pro všechny Již jste viděli, jak to probíhalo v Beskydech Budeme pilotní projekt mimo území Moravskoslezského kraje a chceme dosáhnout stejného.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
České Švýcarsko o. p. s. Šetrná doprava v Českém Švýcarsku.
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní soustavy Ing. Michal Kostelecký Legislativa v dopravě ČR Ing. Tomáš Matras,
CHAPS spol. s r.o. Bráfova Brno Tel.: Fax: Internet:
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Pilotní projekt Dopravní řešení mikroregionu MILEVSKO Realizace efektivní přepravy ve veřejné linkové autobusové dopravě.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Problematika rádiového prostředí SŽDC. Systém GSM-R Zajišťuje hlasovou komunikaci a přenos dat mezi terminály a pevnými účastnickými zařízeními a spojení.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Datum: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Transformace – a jak dál? Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Šablona: Z 8/19 Předmět: Zeměpis Ročník: 8. ročník Jméno.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Integrovaný dopravní systém pro oblast Českobudějovicka od
Zpřístupňování železniční dopravy osobám se zdravotním postižením v Plzeňském kraji ČD, a.s., ROC Plzeň , Plzeň.
Problematika dopravy na Rychnovsku
Zdravotní pojištění cizinců
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
LÉKÁRNIČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Informace o projektech v IDS JMK
Setkání s dopravci leden 2012
Chorvatsko – ostrov Murter
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Stárnutí a veřejný prostor – Praha 2017
Trasování a sestavení programu zájezdu
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová NÁZEV: VY_32_INOVACE_22_14_20 Doprava
v mikroregionu Dačicko
Dopravní služby v CR.
Chytré řízení dopravy v IDS JMK
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
Šetření mimořádných událostí v drážní dopravě
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Transkript prezentace:

Orlické hory pro všechny I doprava má co nabídnout Leden 2012

Pokud si turista s postižením nezvolí vlastní dopravu, pak může využít např. vlaku... Firma má smlouvu s Českými drahami o přepravě handicapovaných osob s železničních stanic.... a ve stanicích Častolovice nebo Choceň, kde je umožněn přestup vozíčkářům, pokračovat v cestě minibusem.... a přestoupit ve kterékoliv stanici a pokračovat v cestě minibusem. Orlické hory pro všechny Častolovice Choceň Orlické hory

Doprava je zajištěna vozidly služby RadioBUS: Orlické hory pro všechny

RadioBUSY jsou speciálně upravená vozidla, která jezdí: na málo vytížených spojích ve veřejné dopravě pro školy a školky pro handicapované a seniory pro turisty Orlické hory pro všechny

Doprava pro turisty v Orlických horách. Může přepravit i handicapované. Orlické hory pro všechny RadioBUS Turista přepravuje i handicapované osoby.

Balíček služeb pro handicapované osoby. Orlické hory pro všechny Spolupracujeme s Destinační společností Orlické hory a Podorlicko, která pro handicapované osoby zajišťuje přípravu pobytových balíčků.

Optimální způsob zajištění klientely jsou charterové přepravy Orlické hory pro všechny

V další části projektu oslovujeme zařízení sociální péče ve snaze zprostředkovat jejím klientům krátkodobé výlety a pobytové zájezdy. Orlické hory pro všechny

Autobusový dopravce Orlických hor a Podorlicka Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko Můžete nám zavolat na telefon nebo poslat na adresu