Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regenerace sídliště Hromůvka
Advertisements

Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
ZE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH LOKALIT
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace koordinátorka MA21 Iva Hájková
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje ochrany životního.
Praxe vítěze soutěže „O lidech s lidmi“ Zapojování veřejnosti do rozhodovacích procesů (v kvalitě MA21)
Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Vzdělávací program k sociálnímu podnikání „Sociální podnikání jako efektivní nástroj snižování nezaměstnanosti“
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace koordinátorka MA21 Iva Hájková
NEZISKOVÉ ORGANIZACE PARTICIPACE a KOMUNIKACE. Role participace „Každá centrální moc, i když má minimální pravomoci, má stálou tendenci ve jménu efektivity.
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Společenská odpovědnost organizací
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
GMES, SEIS Bc. Jana Darmopilová, H2IGE1 LS Co je GMES/Copernicus?  GMES = Global Monitoring for Environment and Security (Globální monitoring životního.
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Základní koncepce a prototyp Ing. Břetislav Moc
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
NZIS ukazatele pro řízení Seminář 20.května 2003.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Koncepce dětských hřišť a sportovišť v Mohelnici Únor 2015.
Řešení největších problémů 2009/2010.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
8. Národní konference kvality ve veřejné správě 8. Národní konference kvality ve veřejné správě „ Zkušenosti z uplatňování systému společenské odpovědnosti.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
„MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ “ seminář, Praha, 12. května 2016 Trendy a nové přístupy k řešení městské mobility.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
N ÁSTROJE ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ŘÍZENÍ ÚŘADU Společenská odpovědnost úřadu.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
KRISTÝNA Vladařová 9.B 2015/ Město a samospráva – orgány města Veselí nad Moravou konzultant: Mgr.Randová Markéta.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Evropský sociální fond
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Subjekty a objekty veřejných politik
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Projekt: Šance pro každého žáka
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Město a příměstské oblasti
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Nákladové nádraží Žižkov Parková čtvrť Central Group
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Chytré Lampy na MČ Praha 2
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Pracovní skupina Za hřiště Písek

Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní skupiny zima 2006 – uspořádání ankety o hřištích rok 2007 – zpracování Koncepce obnovy dětských hřišť 2008 – – 2012 – realizace podle koncepce

Složení pracovní skupiny - aktivní občané - kompetentní místostarosta - pracovník odboru správy majetku - pracovník odboru životního prostředí - městský architekt - památkář - pracovník Městských služeb Písek

Principy - postup podle dlouhodobé koncepce - veřejná projednání a ankety - výběrová řízení na dodavatele hřišť - spolupráce s občany – podněty, názory - spolupráce s architekty

Požadavky na dětská hřiště - hustá síť středních a menších hřišť - na míru podle potřeb lokalit - pestrost, nápaditost, zasazení do místa - přírodní materiály - odolnost, trvanlivost, kvalita - bezpečnost - čistota, oplocení u hřišť pro menší děti

2007 – Palackého sady dětský koutek Kočka

2007 – Palackého sady dětský koutek Velryba

2007 – Městský ostrov

2008 – U Sulana

2008 – Husovo náměstí

2008 – Sídliště Jih

2009 – Sídliště Hradiště

2009 – Jiráskovo nábřeží VRBOVÉ HŘIŠTĚ

2009 – vnitroblok Budovcova

2010 – Mírové náměstí

2010 – Smetanovo náměstí

2010 – sídliště Za kapličkou

2011 – sídliště Otavská ul.

2011 – sv. Václav - náměstí

2011 – sv. Václav – Vojenova ul.

2011 – Park Na Sadech

2012 – 2 dětské koutky sídliště Jih 2012 – 2 dětské koutky sídliště Logry 2012 – sv. Václav – Petržílova ul.

Pracovní skupina Za hřiště Písek