CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Produkty YASMINKA.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
specialista na firemní květinový servis
Velký münsterlandský ohař
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Periorální dermatitida
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
Databáze velké množství dat pevně dané struktury
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Bulteriér.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
 Oblečky  Kosmetika  Doplňky  Kurzy fiktivní firma.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
 Nejmladší České lázně. Lázně zahájily svůj provoz v únoru roku Lázně jsou v těsné blízkosti zámku. Jedná se o vody hypertonické studené. Lázně.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Lenka Němcová Název: VY_32_INOVACE_15_EKO8 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Léčivé rostliny.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kakao o Kakao se vyrábí úpravou semen stromu kakaovníku pravého o Plody obsahují semena – tzv. kakaové boby, které mají ledvinovitý tvar o Největší.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Drogerie – osobní hygiena I
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Regenerační přípravky II.
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice – Spořilov
Ošetření dle ročního období
Podávání léků kůží Kůže má mnoho funkcí, a proto je třeba se o ni starat. Léky působí místně. Andrea Ječmenová 2013.
Transkript prezentace:

CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB

Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné, že se cena úpravy stejného plemene bude lišit. Majitel ale může cenu stříhání svého psa ovlivnit péčí o něj a také pravidelnou návštěvou salonu. Ceny uvedené v ceníku jsou pouze orientační, vždy záleží na aktuálním stavu psa. Ani po telefonu nelze cenu přesně určit. Střihač musí psa nejprve vidět, aby odhadl, jak dlouhý čas bude na úpravu potřebovat, jaké přípravky použít apod. NEŽ NÁM PŘEDÁTE PEJSKA,DOHODNĚTE SE PROSÍM DOPŘEDU CO VŠECHNO SI PŘEJETE PRO VAŠEHO MAZLÍČKA OBJEDNAT A KOLIK VÁS TO BUDE STÁT.

KOSMETICKÉ SLUŽBY ceny jsou upravené od 1 ledna 2015 KOUPÁNÍ (včetně vysoušení) - používáme luxusní kosmetiku VIVOG z Francie - cena se odvíjí od stavu a délky srsti Kočka od 700,- Kč Malý peskrátká srst od 400,- Kč dlouhá srst od 500,- Kč Střední pes krátká srst od 500,- Kč dlouhá srst od 600,- Kč Velký peskrátká srst od 700,- Kč dlouhá srst od 900,- Kč TRIMOVÁNÍ (cena za 1hod. práce) Malý pes od 650,- Kč Střední pes od 750,- Kč Velký pes od 950,- Kč STŘÍHÁNÍ Kočka od 800,- Kč Malý pes od 500,- Kč Střední pes od 700,- Kč Velký pes od 900,- Kč ODBLEŠENÍ 150,- až 300,- Kč APLIKACE PŘÍPRAVKU PROTI PARAZITŮM 100,- Kč ROZČESÁVÁNÍ ZAPLSTĚNÉ SRSTI 450,-/1hod. práce Hygiena (střihání drápků, broušení drápků, čištění uši, čištění análních žlázek, vyholení pacek ) 50 Kč, za jednotlivý úkon PŘÍPLATEK ZA AGRESIVNÍ PSY 50% z celkové ceny za služby!

Novinkou posledních let je kreativní vzhled jak u lidi stejně tak iu jejich mazliků. Salon Richie už několik let nabizí různé nadstandardní modnií a neobvyklé sestřihy. Speciální barvy pro psy a kočky od japonské firmy PET ESTHÉ jsou čistě přírodní. Největší výběr transparentních barev pro nevšední příležitost. Tyto barvy jsou také vhodné pro případné dobarvení srsti vašeho psa. Firma PET ESTHÉ také vyvinula jedinečnou profesionální omlazující sérii COLOR RESTORATION. Tato série nejen omlazuje a regeneruje srst, ale má zároveň příznivý regenerační vliv na kůži.Barvy prvotřídní kvality jsou maximálně šetrné, naprosto bezpečné, vypadají přirozeně a svěže. DEKORATIVNÍ SLUŽBY

a) RESTAUROVÁNÍ SRSTI A BARVENÍ MULTICOLOR Tyto služby jsou velmi specifické a proto cena bude stanovena v salonu dle Vašich aktuálních požadavků a velikosti psa. Cena barvení Multicolor: od 300,- Kč Cena Restaurování srsti: od 450,- Kč b) Kreativní střihy (cena se odvíjí od složitostí střihu) od 500 Kč k standardní ceně úpravy

PÉČE O SRST i PÉČE O KUŽI jsou velmi specifické služby a proto cena bude stanovena v salonu dle Vašich aktuálních požadavků a velikosti psa. (na procedury je zapotřebí se předběžné objednat) Cena minerální koupele nebo masky: Malý pes: od 500,- Kč Střední pes: od 700,- Kč Velký pes: od 800,- Kč Cena ošetření minerálními produkty: Uši,Tlapky,Proti parazitům,Na jizvy a poškozenou kůži, Proti podráždění kůže atd….. Cena od 150,- Kč RELAXAČNÍ A LÉČEBNÉ PROCEDURY

PÉČE O SRST: a) Mineral Mud Bath – Minerální bahenní koupel. Účinně působí proti všem kožním problémum, blechám,klíšťatům atd. Obsahuje bahno z Mrtvého moře, výtažky z rostlin a kořenů. Je hypoalergenní a má dlouhotrvající účinek. Doporučujeme! b) Mineral bath extra cleaning – Minerální extra čistící koupel. Určená pro hustou a mastnou srst. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, je hypoalergenní a parfémovaná. Obsahuje tea tree olej a levanduli. c) Mineral bath hypoallergenic - Minerální hypoalergenní koupel. Multivitamin pro štěňata a citlivou kůži. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, vitamin A, C a E, výtažky z rostlin, je bez alkoholu a parfémovaná d) Mineral bath for itching skin care – Minerální koupel proti svědění. Speciální složení obsahující mineraly z Mrtvého moře, rozmarýnový olej, výtažek z heřmánku, je bez alkoholu a parfémovaná. e) Mineral bath extra moist and softening – Minerální koupel pro zjemnění a vyživení srsti. Vyživuje suchou a poškozenou srst. Odpuzuje blechy a klíšťata. Obsahuje minerály z Mrtvého moře a pro-vitaminu B5. Hypoalergenní a navíc parfémovaná. f) Mineral Revitalize hair roots shedding control – Minerální koupel pro oživení kořínku srstí, proti línání srsti. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, antioxidanty, tea tree olej a levanduli. Hypoalergenní. g) Mineral spray – Minerální sprej proti blechám a klíšťatům. Obsahuje minerály z Mrtvého moře. Parfémovaná. h) Mineral Fleas and Insecticide – Minerální sprej proti klíšťatům, blechám a komárům. Působí okamžitě. Přírodní produkt. Obsahuje přírodní látky a eterické oleje. i) Mineral coat style – Minerální krém do uší. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, výtažky z hroznového semínka a ostatní vitaminy.