Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Advertisements

KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Oddělení mládeže a sportu
okres Frýdek - Místek 1040 obyvatel 860 ha KO SPOV MsK příklad dobré praxe (komunitní spolupráce, zelené úřadování)
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Bezplatné poradenství pro podnikatele | 19. březen 2009 | Bezplatné poradenství pro podnikatele Markéta Pekaríková.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Občanské sdružení Villa Vallila Založeno v roce 1996 s cílem vybudovat a provozovat komunitní dům v Červeném Újezdě u Votic jako domov pro lidi s postižením.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Prezentace turistické oblasti
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Krajská koordinátorka prevence rizikového chování
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.
Role Olomouckého kraje při implementaci programu INTERREG V-A ČR-Polsko Seminář „Jak na přeshraniční projekty s Polskem v období “, Olomouc, 3.
3. Setkání koordinační skupiny , Krajská hospodářská komora kraje Vysočina 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
„Implementace Místní agendy 21 a principů udržitelného rozvoje v MSK“
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Společenská odpovědnost a školy
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
„Jsme rovnocenní partneři“
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Závěrečná konference projektu
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
NNO partner pro rozvoj kraje
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Náhradní rodinná péče v Moravskoslezském kraji
Transkript prezentace:

Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010

:502 Historie vzniku Projektu společenské odpovědnosti  Rok 2007 vznik projektu Společenského večera Business Stars vznik projektu Společenského večera Business Stars  Rok 2009 žádost na dotaci 3. ročníku projektu BS a spolupráce s KÚ MSK žádost na dotaci 3. ročníku projektu BS a spolupráce s KÚ MSK  Září 2009 vznik Ceny hejtmana kraje za společenskou odpovědnost vznik Ceny hejtmana kraje za společenskou odpovědnost  Leden 2010 vyhlášení vítěze CSO v rámci 3. ročníku společenského večera BS vyhlášení vítěze CSO v rámci 3. ročníku společenského večera BS vznik Nadace společenské odpovědnosti vznik Nadace společenské odpovědnosti vznik Ankety společenské odpovědnosti vznik Ankety společenské odpovědnosti

:503 Poslání PSO „Projekt společenské odpovědnosti pomáhá zvýšit zájem veřejnosti o problematiku společenské odpovědnosti firem. Umožňuje svým partnerům pozitivní prezentaci sociálních, ekonomických a ekologických aktivit, které konají s cílem zachování sociální soudržnosti, ekonomického rozvoje a ekologicky přijatelných podmínek v Moravskoslezském kraji.“

:504 Součásti PSO  Cena hejtmana kraje za společenskou odpovědnost („CSO“)  Nadace společenské odpovědnosti („NSO“)  Anketa společenské odpovědnosti („ASO“)  Společenský večer Business Stars („BS“) (kulturně-společenská platforma projektu)

:505 Součásti graficky PSO CSO BS ASO NSO kulturně-společenská platforma projektu

:506 Společenský večer Business Stars - „kulturně-společenská platforma Projektu společenské odpovědnosti“ Neveřejná část: Novoroční koncert - VIP akce pro zvané manažeři, majitelé a hosté vyhlášení výsledků CSO, ASO prezentace PSO Veřejná část: NOVOROČNÍ KONCERT vyhlášení výsledků ASO prezentace NSO PRAGUE BALLET GALA IN OSTRAVA

:507 Účel projektu BS  je volná spolupráce ekonomicky aktivních subjektů v oblasti: společenské společenské kulturní kulturní sociální sociální (nadační činnost a společenská odpovědnost).

:508 Akce BS Akce: 27. září 2010 – Prague Ballet Gala in Ostrava 13. ledna 2011 – Novoroční koncert pro veřejnost 14. ledna 2011 – Novoroční koncert pro VIP a vyhlášení CSO

:509 Koordinátoři projektu BS  Moravskoslezský kraj  AHA Trading s.r.o.  Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje  Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje  Agentura pro regionální rozvoj - vznik spolupráce na základě Dohody o spolupráci (z roku 2010)

:5010 Spolupráce na projektu BS 1. Prezentace projektu: na svých www stránkách a ve svých periodikách na svých konferencích seminářích na svých společenských akcích 2. Koordinace činnost s koordinátory projektu 3. Podpora vstupu dalších partnerů do projektu 4. Zprostředkováním kontaktu s potenciálními novými partnery 5. Doporučením projektu potenciálním novým partnerům

:5011 Výhled Projektu společenské odpovědnosti  www stránky Projektu společenské odpovědnosti  Bulletin-Časopis společenské odpovědnosti  Komunitní centrum (podpora, vybudování a následný provoz centra pro osoby se zdravotním postižením)

:5012 Děkuji Vám za pozornost Web: