2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Advertisements

Videopostcard from my town Mezipředmětový soutěžní projekt 9.B.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
SLAVNOSTNÍ VYHODNOCENÍ VÝROBY ZNAKŮ MĚST A OBCÍ Z ODPADOVÉHO MATERIÁLU KRAJSKÝ ÚŘAD V ÚSTÍ NAD LABEM.
Fascinující svět minerálů a hornin
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Střední Odborné Učiliště potravinářské
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
ČTVEREC, OBDÉLNÍK A JEJICH OBVOD A OBSAH pro 5. ročník
SLAVNOSTNÍ ZÁVĚR VI. ROČNÍKU SOUTĚŽE MÁ VLAST V SRDCI EVROPY Poznej ji a chraň 24. září 2014 Národní památkový ústav, Valdštejnské náměstí 162/3, Praha.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené, Holečkova 4, Praha 5 Jitka Králová – zástupkyně ředitele
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou.
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 2. Téma:Odborné.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Kreativní tvorba studentů uměleckoprůmyslových škol zaměřená na průmyslovou výrobu.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1. – 3. Téma:
Celostátní kolo Zlatý erb 2007 Celostátní kolo , Hradec Králové Sdružení Zlatý erb Odborní partneři Sponzoři.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1. – 3. Téma:
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106  Autorizace MMR pro dílčí kvalifikace vztahující se k povoláním: Kuchař (6 – ÚK 3) Číšník (2.
SOS a SOU, Kladno, U Hvězdy 2279 představuje Otázky demografických změn a poptávky trhu práce - vzdělávání dospělých.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1.– 3. Téma:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 2. Téma: Odborné.
P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.
VYUŽÍVÁNÍ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ PRO ŽÁKY SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené, Holečkova 4, Praha.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Název krajePodíl kraje v %Podíl obce v % Praha14,39,0 Jihočeský2,85,6 Jihomoravský5,713,5 Karlovarský4,25,1 Královéhradecký10,37,6 Liberecký11,59,3.
Ivana Francová, SOU Liběchov
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Ž ánová Název DUM: VY_32_Inovace_5.2.1 Sousední státy Č R Téma: Č eská republika jako sou č ást Evropy.
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
Vyšší odborná škola a Střední odborná škola zemědělsko-technická B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m Technické fórum 2016 – Zámek Valeč.
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Regionální potravina Konzultační seminář Olomouc
Nová závěrečná zkouška oboru Pekař Konference Hotel Step, Praha
Rada kraje pro rozvoj lidských zdrojů Plzeňského kraje a Komise pro technické vzdělávání v Plzeňském kraji
Školní výlet Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceDUM využívá školního výletu k seznámení s regionem. Obsahuje soubor č inností pro práci s mapou, sout.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
,, Srdce na talíři“.  Datum konání:  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE CUT Název.
VOŠP a SPGŠ Litomyšl UNESCO. Lidská práva a svobody Pozornost tématu věnována napříč humanitními vzdělávacími předměty Zapracováno do ŠVP Používány moderní.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2902_TYPY ÚVĚRŮ Téma: Pojem F. G._ Typy úvěrů Číslo projektu:
Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – technické podmínky
DUÁLNÍ SPOLUPRÁCE SOŠ TŽ - TŽ Třinec Mgr. Aleš Adamus
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Cukrářství Vypracovala: Adéla Uřičářová, 9.A
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Gastronomická zařízení - Hygienické zásady
90.
Pohár vědy (Science cup)
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Suroviny pro cukráře I. ročník
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
VYUŽÍVÁNÍ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ PRO ŽÁKY SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené, Holečkova 4, Praha.
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“

2. RO Č NÍK GASTRONOMICKÉ SOUT ĚŽ E PRO Ž ÁKY U Č EBNÍCH OBOR Ů VZD Ě LÁNÍ KATEGORIE „E“ „SRDCE NA TALÍ Ř I“ Datum konání: Garant soutěže: Asociace cukrářů a kuchařů ČR Pod záštitou: herečky Ljuby Krbové Organizátor soutěže: SOŠ a SOU, T. G. Masaryka 9, Městec Králové Téma soutěže:,,Z pohádky do pohádky“ Čestný host: náměstek hejtmana středočeského kraje pro školství, mládež a sport PaedDr. Milan Němec, MBA.

Soutěže se zúčastnilo 32 soutěžících z celé republiky učebního oboru Potravinářská výroba a Stravovací a ubytovací služby. Naši školu v oboru Potravinářská výroba prezentovala: Veronika Fajtová a Jitka Strnadová, žákyně třetího ročníku.

Zadaným úkolem bylo před hodnotící odbornou komisí ozdobit připravený korpus v časovém limitu 120 minut na téma „Z pohádky do pohádky“.

Žákyně si zvolily téma:,, Medvídek Pú a jeho přátelé“

Zasloužené vítězství Děvčata odvedla skvělou práci. Dort nejen krásně vypadal, ale také výborně chutnal, což porota ocenila 1. místem

Závěrečné hodnocení Dne se v Městci Králové konal 2. ročník gastronomické soutěže kategorie E:,,Srdce na talíři.“ Z naší školy se zúčastnila i dvojice děvčat za obor Potravinářská výroba, ŠVP- cukrář, cukrářská výroba. Porota hodnotila dodržování hygienických pravidel, vzhled soutěžících, dodržování gastronomických pravidel, kreativitu, sladění výrobku, vzhled a chuť výrobku, kterou mohla posoudit na dovezených degustačních kouscích. Úsilí, které děvčata vynaložila na splnění úkolu se vyplatilo, získala krásné 1. místo a naše škola je na ně právem hrdá.