DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Muzeum Beskyd Frýdek-Místek Příspěvková organizace
Nový Bor- brána Lužických hor, město skla, zeleně a zahrad.
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
ČR „SRDCE EVROPY“ Rozloha: km Počet obyvatel:10,3 mil.
Exkurze v Jeseníkách (Dlouhé Stráně) 6. – 10. října 2014 Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Autor: Mgr. Hana Řehůřková Školní rok: 2011/12 Určení: 8. ročník základní školy Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vyučovací předmět: Zeměpis Téma: Kraje.
40.1 Liberecký kraj – poznáš jeho dominanty?
Liberecký kraj Městská radnice.
Liberecký kraj L.
LIBERECKÝ KRAJ.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
MUZEUM A KNIHAŘSKÁ DÍLNA JENDY RAJMANA ROŽĎALOVICE ROŽĎALOVICE – MALÁ OBEC NA POMEZÍ STŘEDNÍCH A VÝCHODNÍCH ČECH DVOUVĚŽOVÝ KOSTEL ZÁMEK.
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Muzeum se specializací na zlato v České Republice
Kreativní tvorba studentů uměleckoprůmyslových škol zaměřená na průmyslovou výrobu.
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Spotřební průmysl Zápis poznámek Procvičení na mapkách
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů Podklady pro jednání předsednictva Rady VŠ PaedDr. Monika Žumárová, Ph.D.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Město Brno.
Liberecký kraj - procvičování
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ A VÁNOČNÍMI OZDOBAMI.
Pivovar Vratislavice. PIVOVAR VRATISLAVICE ZALOŽENO 1872 Již téměř jeden a půl století je život Vratislavic spojen se zdejším pivovarem. Vratislavický.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
 Multimediální prezentace  Portály  Film  Spoty  Propagační materiály  Veletrhy, prezentační akce  Printová prezentace  Křehká krása, vybroušená.
Liberecký kraj. Základní údaje Liberecký kraj je oblíbeným cílem turistů především díky krásám oblasti Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Známý je.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_5.1.7 Města Libereckého kraje Téma: Česká republika jako součást.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Šárka Doležalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_36_Liberecký kraj TEMA: Zeměpis.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
VY_12_INOVACE_Rů_II_07 Severní Čechy Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
ČESKÝ JAZYK – ČTENÍ Svět kolem nás Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_07.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Muzeum Josefa Hyláka v radnicích
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
FILMOVÉ KANCELÁŘE Ludmila Claussová
Vzdělávání členů OHK Jablonec
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Keltský archeoskanzen Nasavrky
Srdečně Vás zveme na 15. ročník pochodu Okolo Bohdanče,
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_VLASTIVĚDA
Jablonec nad Nisou Poznávání města.
JABLONEC n.N Jablonec nad Nisou.
Vytvořil: Tomáš Podzemský
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Transkript prezentace:

DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ

navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor

SVAZ VÝROBCŮ SKLA A BIŽUTERIE sdružení 50 bižuterních a sklářských firem součástí jsou čtyři odborné střední školy a Muzeum skla a bižuterie působí v regionu, který je pro bižuterii a sklo tradiční SVSB reprezentuje zájmy členských firem a bižuterního průmyslu

Svaz výrobců skla a bižuterie - MARKETINGOVÉ AKTIVITY Módní přehlídka MADE IN JABLONEC Prodejní centrum PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo Výstava KŘEHKÁ KRÁSA Turistický projekt DO JABLONCE ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ

MÓDNÍ PŘEHLÍDKA MADE IN JABLONEC velká prezentační akce svazových firem a významná společenská událost regionu Slavnostní premiéra vždy v lednu

PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo prodejní centrum Svazu výrobců skla a bižuterie

PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo téměř 700 m² prodejní plochy druhů bižuterie od 30 regionálních výrobců polotovary k hobby výrobě bižuterie prodejní místo společnosti PRECIOSA

SETKÁVÁNÍ S MÓDOU přednášky tvůrců módní přehlídky PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo

WORKSHOPY tvůrčí dílny předvádění výroby PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo

KŘEHKÁ KRÁSA 7. – 10. srpna 2014 reprezentativní prodejní výstava navazující na tradici mezinárodních bižuterních výstav v Jablonci nad Nisou

stánky více než 50 bižuterních a sklářských firem bohatý doprovodný program – módní přehlídky Svazu výrobců skla a bižuterie KŘEHKÁ KRÁSA 7. – 10. srpna 2014

předvádění výroby ukázky činnosti sklářské a mačkářské pece tvůrčí dílny pro děti i dospělé KŘEHKÁ KRÁSA 7. – 10. srpna 2014

EXKURZE DO VÝROBY pro skupiny zajišťujeme celoročně (na požádání) DO JABLONCE ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ

PIVOVAR VRATISLAVICE exkurze do výroby, posezení v pivovarské hospodě DO JABLONCE ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ KLUB EX RESTAURANT restaurace, zahradní terasa, pivnice atraktivní okolí jablonecké přehrady

MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU - státem zřizované muzeum s celostátní působností pro oblast skla a bižuterie

KOUZELNÝ SVĚT BIŽUTERIE - stálá expozice, představuje zcela jedinečnou sbírku bižuterie v rámci celé Evropy MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU

ČAROVNÁ ZAHRADA – ČESKÉ SKLO SEDMI STOLETÍ - druhá největší expozice skla v České republice MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU

DÍLNY A KURZY pro děti i dospělé MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU

TRENDY.DESIGN.PRODUKCE A.TO.MY SKLENĚNÁ REPUBLIKA MEZINÁRODNÍ BIŽUTERNÍ SYMPOZIUM A VÝSTAVA 7. června – 28. října 2014 MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU

KONTAKTY Svaz výrobců skla a bižuterie T: E: Palace Plus – česká bižuterie a sklo T: , E: Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou T: E:

Děkujeme za pozornost. Těšíme se na Vaši návštěvu! DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ …spousta krásy jen hodinu jízdy od Prahy!