10 LET V RYTMU ŽIVOTA. RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA základní údaje v zakládání od1998 udělení Charty RI 2000 počet členů13 čestných členů8 bývalých.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
ČESKÁ ABILYMPIJSKÁ ASOCIACE ČESKÁ ABILYMPIJSKÁ ASOCIACE.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ
Projekt pomoci postiženým Alzheimerovou nemocí Rotaract Praha - Distriktní projekt Středa 4. dubna 2012 Kino Mat Film Železná Lady 18:30 a Aukce 20:15.
Austrálie Queensland Brisbane 2005/2006.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Aby všichni jedno byli… Jan 17, 21
Setkání v rámci projektu Grundtvig, založena v roce 2000, je nestátní neziskovou organizací -patří pod Diecézní charitu Litoměřice, je členem.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
František Halm Postavení a úloha nestátní neziskové organizace v projektu Aktivizační a vzdělávací centrum.
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Bratrská jednota baptistů
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Konference a soutěže. Konference Škola a drogy 2014 pořádá SANANIM ve spolupráci s Prev-centremPrev-centrem Konference se uskuteční ve dnech října.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Klub inovačních firem AIP ČR Brno,
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
OBČANSKÁ NAUKA ZÁKLADY SPOLEČENSKÝCH VĚD. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším gymnáziu na vyšším gymnáziu možnost volby semináře.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_29_Praha ZŠ praktická,
Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Jan Lontschar, Iva Tesařová Diskusní.
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Školy, státní organizace, organizace mládeže, občanská sdružení, cestovní kanceláře, tzv. „outdoorové“ firmy rozvíjející a využívající aktivity v přírodě.
Rotary International Distrikt 2240 Česká republika a Slovenská republika Výbor pro mezinárodní spolupráci ICC Česko-Slovensko-USA.
Duch věje, kudy chce exkurz do historie MC a Sítě MC
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_312 _Praha Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Nadace Rotary Distriktní granty
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA BLÍŽEJOV ZÁVĚREČNÁ PRÁCE IX. ROČNÍK
BSE České Budějovice o. s.
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Co je program Mládež v akci?
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

10 LET V RYTMU ŽIVOTA

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA základní údaje v zakládání od1998 udělení Charty RI 2000 počet členů13 čestných členů8 bývalých členů9 aspirantů3 ocenění PHF1 Cena TJ.Bati1 poměr muži / ženy12 / 1 věkový průměr50

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA místa schůzek 2000 – 2001 restaurace U krále Václava IV. Praha 4 - Kunratice v době zakládání klubu vila Portheimka Praha 5 - Smíchov 2001 – 2005 palác Empiria Praha 4 – Pankrác 2005 – 2009 Společenské středisko MAT Praha 2 – Karlovo náměstí od roku 2009 Kongres. centrum U Hájků Praha 1 – Florenc

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA tradice Členové klubu se hlásí k odkazu Jana Masaryka ( ), významného čsl. diplomata a příznivce aktivit Rotary v tehdejším Československu. Na snímku z Distriktní konference v r Jan Masaryk uprostřed. Vpravo je František Král z Brna, guvernér československého Rotary distriktu 66 v letech 1938/1939 a 1946/1947. Jeho pražský synovec se stal v roce 2005 členem našeho klubu (prezident 2008/2009) a jeho syn je od roku 2010 sekretářem Rotaract distriktu. Náš klub se podílel na vytvoření busty JM a její instalaci ve vstupu do jeho rodného domu - na počest JM jsme uspořádali několik koncertů s Českou komorní filharmonií.

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA první klubové projekty 2001/2002 Materiální pomoc pro několik základních škol v Rumunsku, v oblasti, kde žijí Volynští Češi (učební pomůcky, knížky pro děti a dva počítače) – spolupráce s nadací Člověk v tísni 2002/2003 Pomoc po povodních třem rodinám v nejvíce postižené oblasti Prahy (příspěvek zvláštního distriktního fondu a RC Stuttgart–Solitude). Za finanční pomoci RC Ringkoebing (Dánsko) příspěvek na opravu MŠ v Dobřichovicích Podpora paraplegičky z Olomouce při její úspěšné účasti na Světové abilympiádě v Novém Dillí, hlavním městě Indie. 2004/2005 Finanční příspěvek na pomoc postiženým větrnou smrští v závěru roku 2004 ve Vysokých Tatrách.

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA služba obci od roku 2004 podpora asistenční služby pro dvě vozíčkářky od roku 2008 partnerství při sportovním dni v oboře Hvězda

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA služba obci V roce 2008 iniciovali členové klubu dlouhodobý distriktní projekt pro rozvoj sítě BabyBoxu / Hniezd záchrany a jejich následný provoz a údržbu.

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA profesní služba 2006/2007 D-5470 Colorado USA 2009/2010 D-7620 Maryland a Washington, DC USA Group Study Exchange studijní výměna týmů mladých odborníků

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA služba mládeži 2007 – účast v distriktním programu Junior Ambassador 2008 – vyslání účastníka na distriktní seminář RYLA účast pražského skauta na jamboree pořádaném v Anglii ke 100. výročí skautingu. 2008/2009 – vyslání a přijetí dvou studentek - roční výměnný pobyt 2008 – uděleno ocenění a finanční odměna studentskému projektu úspěšnému v rámci Centra podpory talentů (CEPOT) při elektrotech. fakultě ČVUT.

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA služba mládeži Členové klubu participují tradičně na projektech RAC Praha a RAC Brandýs-Boleslav. V roce 2009 náš Rotary klub převzal patronát nad založením RAC Říčany. Jeden z členů našeho klubu a jeden z aspirantů na členství byli dříve rotaractory a vykonávali funkci distriktních koordinátorů Rotary klubů ( District Rotaract Representative ).

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA klubový život golf členové klubu pořádají každoročně vlastní charitativní golfový turnaj. gastronomie členové klubu spojují své pravidelné schůzky s kulinářskými zážitky

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA meziklubové aktivity U zrodu našeho klubu stáli členové RC Praga Caput Regni a RC Praha Staré Město Jeden z našich členů se stal iniciátorem série golfových turnajů ROTARY GUVERNOR TOUR a koordinátorem světového zájmového sdružení rotariánů-golfistů (IGFR ) v našem distriktu. Jeden z aspirantů na členství v našem klubu z řad rotaractorů je členem týmu, který realizuje softwarové řešení nového internetového portálu distriktu.

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA meziklubové aktivity Jeden z členů klubu byl v roce 2007 jmenován šéfredaktorem dvouměsíčníku Rotary Good News, jednoho z jedenatřiceti oficiálních časopisů RI, který je určen čtenářům v našem distriktu. V roce 2006 náš klub převzal patronát nad vznikem nového klubu RC Praga Ekumena Členové našeho klubu se podílejí na společných aktivitách klubů pražského regionu a to zejména v rámci programu PRAGUE ROTARY POINT

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA partnerské kluby RC Benyamina D-2490 RC Stuttgart – Solitude D-1830

RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA mezinárodní pomoc PolioPlus (dlouhodobý projekt RI na vymícení dětské obrny ve světě) - členové klubu přispívají každoročně pravidelným finančním příspěvkem a příležitostně příspěvky mimořádnými. Tsunami 2004 Klub poskytl finanční příspěvek na konto pomoci postiženým vlnou tsunami v jihovýchodní Asii Haiti 2010 Klub poskytl finanční příspěvek na konto pomoci postiženým zemětřesením na Haiti

10 LET V RYTMU ŽIVOTA