Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kontrola TDI – laminátové podlahy
Advertisements

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ II cvičení
STAVEBNICTVÍ Technologie
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III stavební klempířství
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby
Tradiční a novodobé střešní krytiny sklonitých střech
Stavitelství 7 Zastřešení budov
Co to jsou stavební materiály (staviva)?
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Nejdůležitější část střechy?
Prefa-monilitické žb stropy spřažené deskové
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Klempířské práce na průčelí (STA38)
PRÁCE POKRÝVAČSKÉ.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_UPEVŇOVACÍ PRVKY_Z2
BRUSKY.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ JIHLAVA maturitní obor: STAVEBNICTVÍ zaměření: POZEMNÍ STAVITELSTVÍ 2. Klempířské práce Předmět: Pozemní stavitelství (PS) Ročník.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad hlubinných základů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů materiálů, vodorovné.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ JIHLAVA maturitní obor: STAVEBNICTVÍ zaměření: POZEMNÍ STAVITELSTVÍ 3. Pokrývačské práce Zpracoval: Ing. Josef Svoboda Předmět:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch panelových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Kombinovaná a plastová okna.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dřevěných podlah.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav a zesilování dřevěných.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení jak se kreslí jednoplášťová střecha, jak.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bourání postupným rozebíráním.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bezpečnosti práce při bourání.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje postup při čtení výkresu krovu vaznicové soustavy.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stěn a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stropu a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy povlakových podlah.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie zateplování staveb a povrchových.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace latování a popisuje montáž folie, kontralatě a latování.
1 Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 28.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Materiály na okna
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VY_32_INOVACE_ Izolace-tep.izolace venkovních sítí.
Šindelová krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
Zdroje surovin a jejich obnovitelnost
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Ochrana proti škůdcům CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_04
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Montáž okapů A svodů CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_19
Povrchové úpravy vnějších omítek
všechny animace a obrázky - archiv autora
Keramická krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
Složení betonu VY_32_INOVACE_02_029
Obklady vnější CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_15
Nástavba se zvedáním střešní konstrukce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Pracovní postupy a nářadí
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.

Krytiny – chrání další vrstvy střešního pláště před vlhkostí a větrem  Skládané krytiny jsou tvořeny z dílců s drážkou a s přesahem  Používají se na střechy s větším sklonem Skládané krytiny:  Z pálených tašek  Z betonových tašek  Azbestocementové  Plechové Skládané krytiny:  Z pálených tašek  Z betonových tašek  Azbestocementové  Plechové

Krytina z pálených tašek - Nejmenší dovolený sklon je 35° Dvojitá krytina na řídké laťování  Vzdálenost latí je 300 mm Dvojitá krytina na řídké laťování  Vzdálenost latí je 300 mm Dvojitá krytina na husté laťování – nazývá se šupinová, rybinová  Vzdálenost latí je 140 až 150 mm Dvojitá krytina na husté laťování – nazývá se šupinová, rybinová  Vzdálenost latí je 140 až 150 mm šupinová krytina ANKAWÜ. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: Kressbronn_aB_-_Hofanlage_Milz_3945.JPG/800px-D-BW- Kressbronn_aB_-_Hofanlage_Milz_3945.JPG MÄTES II.. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: Doppeldeckung.svg/570px-Biberschwanz-Doppeldeckung.svg.png

Prejzová krytina - skládá se z korýtek a prejzů  Nejmenší sklon je 45°  Používá se u historických budov  Pálené vlnovky – nahrazuje prejzovou, je to korýtko s prejzem spojené v celek Prejzová krytina - skládá se z korýtek a prejzů  Nejmenší sklon je 45°  Používá se u historických budov  Pálené vlnovky – nahrazuje prejzovou, je to korýtko s prejzem spojené v celek Drážková krytina – z jednodrážkových nebo dvoudrážkových tašek  U jednodrážkových tašek je vzdálenost latí 320 mm při sklonu 40°  U dvoudrážkových tašek je vzdálenost podle velikosti tašek při sklonu 35° Drážková krytina – z jednodrážkových nebo dvoudrážkových tašek  U jednodrážkových tašek je vzdálenost latí 320 mm při sklonu 40°  U dvoudrážkových tašek je vzdálenost podle velikosti tašek při sklonu 35° JOM. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: e0/M%C3%B6nch_Nonne_kalundborg_P jpg

Azbestocementová krytina  Dnes se už nepoužívá  Jednotlivé šablony 400 x 400 mm  Připevňují se hřebíky  Sklon nejméně 25° Azbestocementová krytina  Dnes se už nepoužívá  Jednotlivé šablony 400 x 400 mm  Připevňují se hřebíky  Sklon nejméně 25°

Krytina z betonových tašek  Vyrábí se z písku, cementu a přísad  Povrch je sklovitý z cementu a mramorové moučky  Pokládají se nasucho,  Sklon nad 22°  Při sklonu nad 45°se šroubuje každá třetí k latím  Nad 60° se šroubuje každá taška Krytina z betonových tašek  Vyrábí se z písku, cementu a přísad  Povrch je sklovitý z cementu a mramorové moučky  Pokládají se nasucho,  Sklon nad 22°  Při sklonu nad 45°se šroubuje každá třetí k latím  Nad 60° se šroubuje každá taška

Krytina ze střešní desek a šindelů  Klade se na bednění a lepenku  Horní hrana šindele má hrubozrnný posyp  Minimální sklon  Krytina z dřevěných šindelů – památkově chráněné budovy  Krytina z vlnitých desek - onduline Krytina ze střešní desek a šindelů  Klade se na bednění a lepenku  Horní hrana šindele má hrubozrnný posyp  Minimální sklon  Krytina z dřevěných šindelů – památkově chráněné budovy  Krytina z vlnitých desek - onduline

Plechová krytina  Z vlnitého plechu, z plechových profilů, z šablon, z hliníkového plechu, z plechových tabulí  Používá se ocelový pozinkovaný plech, hliníkový, titanzinkový, měděný plech  Plechová krytina se pokládá na bednění a lepenkou  Připevnění hřebíky, vruty, šrouby  Nejmenší sklon 3° Plechová krytina  Z vlnitého plechu, z plechových profilů, z šablon, z hliníkového plechu, z plechových tabulí  Používá se ocelový pozinkovaný plech, hliníkový, titanzinkový, měděný plech  Plechová krytina se pokládá na bednění a lepenkou  Připevnění hřebíky, vruty, šrouby  Nejmenší sklon 3°

Použité zdroje: archiv autorawww.wikipedia.cz Použité zdroje: archiv autorawww.wikipedia.cz

1.Z korýtek a prejzů 2.22° 1.Z korýtek a prejzů 2.22°