Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům.
Advertisements

ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
Sklenářství a rámování
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Bezpečnostní kamerový systém
Věrnostní program.
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Informační systém pro stavební společnost
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
MS EXCEL - filtry. Úvodní informace  Představte si, že máte dlouhý seznam v Excelu s údaji například o lidech, kde si píšete plat, zda kouří, chovají.
Evidence a inventury majetku
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Analýza a popis pracovního místa
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
© Ing. V. Šebek, CSc. Plánování a řízení projektů IS SW podpora pro řízení projektů  Základní funkcionalita  MS Project.
Rozšíření informačního systému
Implementace/externí akce/atd. Organizace. Organizace (název) Co jsou zač Co dělají Jak se mají apod.
Skalský Dvůr Servisní protokol Renata Štěpničková.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Oběh dokumentů v návaznosti na rozpočet
Snímání informací ze stroje o průběhu zpracování zakázky prostřednictvím externí snímací karty.
Personální činnosti (periodické) autor: Ing. Bohdan Čuhel Skalský dvůr
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
MANET … přehled dostupných modulů …. MODULARITA: MANET je plně modulární což značí jeho otevřenost dalšímu rozvoji. V okamžiku vzniku nového modulu lze.
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Databázové systémy 2 Zkouška – 8:00. Příklad I – Procedura – 5 bodů Vytvořte proceduru P_ZK2(p_table_name VARCHAR2, p_min_nuls NUMBER, p_drop.
Printfórum 2011 Vliv nasazení JDF workflow na efektivitu výrobních procesů Peter Smékal, Heidelberg Praha.
v tabulkovém kalkulátoru
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1300 Ročník: 2. a 3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Výpočty o majetku Téma: Koeficienty DLM, výrobní.
Informační systémy v personálním řízení
* Pracovní list č. 19: * - vytvořte a vyplňte dokumenty ke mzdové * evidenci zaměstnanců ve vaší fiktivní firmě: * - mzdové výměry * - evidenci docházky.
Kalkulace - učitel.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Výpočet potřeby zaměstnanců Pracovní list Zpracoval Ing. Jan Weiser.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Komunikační chyby vedoucích pracovníků ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Alena Strakošová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Skalský Dvůr 2015 VÝROBA SMĚSÍ Ing. Bohuslav MAJOR.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Den Zemědělce - Kámen 2017.
účetnictví, daně a controlling
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Ostatní evidence
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
Výpočet potřeby zaměstnanců
E-Inventarizace – datové terminály
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Transkript prezentace:

Automatická evidence v 7mi bodech…

● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze zakázkového listu nebo katalogů čárových kódů operací. ●Terminály systému PRACANT data zasílají do hlavní stanice sytému pro další zpracování cen / časů / docházky. 1) sběr dat na dílně, ve skladu a v terénu

2) Informace o aktuální práci zaměstnanců Na základě toho, že zaměstnanec právě prováděné úkony zapisuje do terminálu, můžete v reálném čase sledovat co zaměstnanci dělají, jak dlouho, s jakým materiálem a kolik dnes celkově již odpracoval.

3) Evidence zakázek ● Jednoduše si vyjedete výkaz zakázky s detailním přehledem kdo na zakázce pracoval, jak dlouho, s jakým materiálem atd. Jedním kliknutím se tedy dozvíte, kolik Vás zakázka přesně stála. ●Evidence zakázek Vám umožní sledovat detailní informace o stavu zakázky. Kolik již bylo na zakázce odvedeno práce, v jakém stavu se zakázka nachází (plánovaná, ve výrobě, v lakovně), kdo na ni pracoval a mnoho další užitečných informací

4) Sledování činností zaměstnanců a efektivity Chcete-lit zpětně zjistit, co vaši zaměstnanci v průběhu dne dělali, stačí se podívat do načtených dat. Nastavením filtrů dosáhnete všech informací ohledně chodu firmy – např. poslední úkon na zakázce, spotřebovaný materiál na zakázce, práce daného zaměstnance na dané zakázce atd.. Můžete si udělat časový průběh dne kteréhokoli zaměstnance včetně efektivity výroby.

5) Sledování a tisk docházky zaměstnanců Systém na základě nasbíraných dat vytvoří okamžitě přesnou docházku zaměstnance. Výstupy lze napojit přímo na mzdový SW.

6) Skladový systém Díky modulu skladů máte možnost sledovat co přesné váš sklad obsahuje a co se kdy na kterou zakázku použilo. Sklady umožňují sledovat blokace materiálu, objednané množství i množství ks které si sami plánujete vyrobit na sklad.

7) Sledování vytíženosti a obsazenosti strojů Systém je schopen monitorovat činnost a vytíženost jednotlivých strojů. Dále je schopen graficky znázornit kdo se strojem/zařízením pracoval a v jakém čase. Kdykoli si lze na minutu přesně zjistit, kdo na daném stroji zrovna pracoval.

Celková koncepce systému PRACANT

V případě zájmu o detailní předvedení a představení produkt nás kontaktujte na : nebo volejte infolinku