17. září 2015:  Plzeň - Magistrát Města Plzně, od 9 hod do 17 hod 21. září 2015:  Jihlava - Krajský úřad Kraje Vysočina, od 9 hod do 17.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Advertisements

STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
P RACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY ÚŘEDNÍKŮ ÚSC Prameny právní úpravy.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
TEST 1. Může Skrblík Ječmenovi proplatit pokutový blok jako výdaj tábora – střediska? Proč? 2. Byly splněny podmínky pro blokové řízení? 3. Může se Baghíra.
9.Národní konference kvality ve VS Ing. Kamil Rajsigl, vedoucí Organizačního odboru Magistrátu města Brna Kvalita v základních územně samosprávných celcích,
Živnostenské podnikání živnostenské úřady
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Zákon o obcích č.128/2000 Sb..
VY_20_INOVACE_SVF34060DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Realizační tým ICZ duben 2005
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
Porada tajemníků obcí s rozšířenou působností Benešov, Brno Aktuální informace k legislativním návrhům zákonů o ÚSC a dalším.
Finanční kontroly ve veřejné správě IT podpora kontrolovaných procesů při správě prostředků SR a EU Konference ISSS Hradec Králové, březen 2004 RNDr. Zdeněk.
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
MÍSTNÍ SPRÁVA II. ..
Kraje a sídla ČR Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Vávrová.
Porada MV s tajemníky úřadů obcí s rozšířenou působností Institut pro veřejnou správu Praha Benešov 12. říjen 2011.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
MIDAS do praxe Vzdělávací program v oblasti standardizace pracovních postupů v řízení a ve výkonu veřejné správy Štěpán Kafka, Bronislava Horáková, CAGI.
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Interaktivní personální portál
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Ing. Roman Vrba – Ředitel Odboru eGovernmentu, MV ČR Ing. Martin Lukáš, Ph.D. – Projektový manažer PePo, MV ČR INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Územní správa a samospráva RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Monotematický den ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVA 2 Postavení a působnost Ústavního zákona č. 1/1993 Sb. Zákon o krajích č. 129/2000 Sb. Ústřední deska Zborovská.
XXIII. valné shromáždění a jarní celostátní seminář STMOÚ ČR BRNO, května 2012 František Vavera.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
© Martin ŠIKÝŘ 2011 l Řízení zaměstnanců neziskových organizací l Řízení zaměstnanců neziskových organizací.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Pracovní právo pro veřejné správu Prameny práva Vznik pracovního poměru.
1 Řešení rozporů při pořizování ÚPD Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Porada s ÚÚP, Krajský.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Územní samospráva a její organizace
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
PhDr. Radek Suda, odbor sociálních služeb a sociální práce, MPSV
Informačních systémů veřejné správy
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
Ing. Stanislava Správková
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
Samospráva a její organizace, zájmová samospráva; územní samospráva a její organizace MP313K Úvod do studia veřejné správy 6. přednáška Stanislav.
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Projekt e-Sbírka a e-Legislativa snazší přístup k právu a k informacím o jeho změnách pro podnikatele JUDr. Vít Šťastný a Mgr. Aleš Gola Ministerstvo.
Transkript prezentace:

17. září 2015:  Plzeň - Magistrát Města Plzně, od 9 hod do 17 hod 21. září 2015:  Jihlava - Krajský úřad Kraje Vysočina, od 9 hod do 17 hod 1. října 2015:  Brno - Krajský úřad Jihomoravského kraje, od 9 hod do 17 hod 8. října 2015  Benešov – školící středisko IVS Praha, od 9 hod do 17 hod

 Financování:Operační program lidské zdroje a zaměstnanost  Spolufinancování:Ministerstvo vnitra ČR  Poskytovatel služby :Institut pro veřejnou správu Praha  Délka realizace: do Hlavní cíl: vytvoření metodického nástroje a podpora efektivity rozvoje a řízení lidských zdrojů ve veřejné správě (pro územní samosprávu : obce I., II. a III. typu) Dílčí cíle:  Přispění k podpoře Řízení lidských zdrojů v územní samosprávě  Přispění k lepšímu výkonu Řízení lidských zdrojů u obcí I. a II.typu (cca obcí)  Přispění k postupnému sjednocování personálních činností v obcích I. a II.typu  Nabídnout interaktivní portál (doména registrována) Cíle projektu vychází z provedené analýzy stavu VS, ze Strategie rozvoje VS a eGovernmentu

 Cílové skupiny: 1. Zaměstnanci dle zákona č. 312/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů, který upravuje pracovní poměr úředníků územních samosprávných celků a jejich vzdělávání (zejména pro zaměstnance obcí I. a II. stupně)

8:30 – 9:00 Registrace 9:00 – 10:00 Zahájení 10:00 – 10:30Přestávka cca 30 minut 10:30 – 12:00 Představení PePo 12:00 – 13:00 Přestávka cca 60 minut – oběd / občerstvení 13:00 – 14:30 Funkcionality PePo 15:00 – 16:45 Diskuse / dotazy účastníků 17:00 Zakončení konferenční vzdělávací akce