Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Advertisements

ASERTIVITA Alena Krákorová. Asertivita základy asertivního chování základní asertivní způsoby jednání asertivita DESATERO asertivita a obtížný klient.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Informace k přijímacímu řízení obor Matematická studia.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Učení ducha v praktickém životě. Učení ducha je praxe vlastních myšlenek, citů a činů Učení ducha znamená učit se správně utvářet své myšlenky a city.
1.VYHLÁŠENÍ RESORTNÍCH BEZPEČNOSTNÍCH CÍLŮ MZ na období červen 2011– duben PODEPSÁNÍ PROHLÁŠENÍ WHO „Čistá péče je bezpečnější“
Příloha č. 1 – specifikace předmětu plnění Řízení lidských zdrojů Procesy a nástroje VZ 2015.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_12.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Význam diferenciálních rovnic převzato od Doc. Rapanta.
Komise pro podmíněné propuštění (KPP) Společný projekt PMS CR, VS ČR a Českého helsinského výboru.
Diplomové práce pro CE WOOD a) Bilance toku materiálu pilařského provozu b) Závislost kvality vstupní suroviny na kvalitu výstupních produktů pilařského.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Plánovací část projektu Cíl projektu - vychází z řešení z prognostické části, - odpovídá na otázku, čeho má být dosaženo? - představuje slovní popis účelu.
EMOCE - jsou psychické procesy, které hodnotí různé skutečnosti, situace, události, průběh a výsledky jednání člověka; - vyjadřují prožívání subjektivního.
VY_32_INOVACE_Roz_III_17 Práva a povinnosti členů rodiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO – program.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 Anotace.
Sub-projekt PF 098: Práva dítěte ve školské praxi Brno, 26. listopadu 2013 Autentická participace Petra Ali Doláková Realizátor projektu: Česko-britská.
Projekt: Šance pro každého žáka
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Integrovaný inspekční plán Marcel Stigter Koncepční poradce DCMR
Sportovní psychologie - aplikace
Mentoring, co a jak? Václav Šneberger
Kód vzdělávacího materiálu:
Evropské fondy: Řízení rizik podvodů
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Vytápění Tepelné ztráty
Vzduch VY_32_INOVACE_1A_15 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ticháček s nimi hledá cestičky…
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Pracovnělékařské služby
Rychlostní schopnosti (speed, Schnelligkeit)
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
RIZIKO.
Týmové dovednosti 2 Marie Blahutková.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
DIDAKTIKA LYŽOVÁNÍ.
Digitální učební materiál
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Využití softwaru při tréninku a hodnocení sportovních aktivit
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
Jak postupovat při měření?
Uživatelská příručka DuoTrainin
Obhajoba diplomové práce
RIZIKO.
Obhajoba diplomové práce
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Obhajoba bakalářské práce
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Osnova: 1) co je to photoshop. K čemu slouží, jaké má výhody
phdr. Hana pazlarová, ph.d.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Práva a povinnosti členů rodiny
Procenta kolem nás Jednoduché úrokování VY_42_INOVACE_34_01.
Matematické pexeso Hra určená k opakování či procvičování učiva
Krajský metodický kabinet MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Globální problémy současného světa 4 – HIV, AIDS
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Když vás potká vyhoření
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Seminář pro žadatele pro výzvu 082
Diagnostika dítěte předškolního věku
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na míru potřebám jednotlivců i týmu JAK TO FUNGUJE? Identifikujeme přesně to, co vám chybí, co vám stojí v cestě, co je váš kritický bod  STOP univerzálním řešením Změříte si, jak přemýšlíte v kritickém bodě, popř. jak přemýšlí ostatní členové týmu Přesně definujete, co chcete změnit ve svém myšlení Použijeme jen ty techniky, které vás zavedou k vašemu cíli (a k týmovému cíli) Budeme monitorovat proces a upravovat dle vaší potřeby Výsledek psychické a mentální práce je měřitelný a pod vaší kontrolou Možnost pracovat s jednotlivci i celými týmy Najít svůj „Everest“ = Realizovat svůj nejvyšší potenciál ZÁSADNÍ PODMÍNKA  ZVLÁDNUTÍ PSYCHICKÉ A MENTÁLNÍ SLOŽKY VÝKONU MĚŘITELNÝ PSYCHICKO-MENTÁLNÍ TRÉNINK NA BÁZI NEUROLINGVISTICKÉHO PROGRAMOVÁNÍ (NLP)

Prověřené a v ČR unikátní metody Neurolingvistické programování (NLP): Soubor technik ke zjištění a změně podvědomých strategií myšlení v dané situaci Vychází z psychoterapeutických směrů, z lingvistiky, apod. Vzniklo v 70. letech v USA Umožňuje identifikovat omezující přesvědčení a změnit je, přenést schopnosti z jedné situace do jiné, pracovat s emocemi, efektivně se učit od nejlepších, apod. Mental Scan: Nástroj měření způsobu, jakým přemýšlíte v dané situaci Hodnotově orientovaný, 100% personalizovaný (neexistují 2 stejná měření) Prověřený ve sportu i v byznysu Umožňuje dostat se rychle k jádru problému a měřit efekt psycho-mentálního tréninku

Komu už to pomohlo/pomáhá? 1.Lyžař – příliš pomalé časy v závodě oproti tréninku  zlepšení už po 1 individuální terapii 2.Gymnastika – závodní výkony neodpovídají potenciálu (závod vs. trénink)  projekt běží, první vyhodnocení duben Orientační běh (více závodníků) – chybovost v závodě a ztráta koncentrace, předstartovní stavy  projekt běží, první vyhodnocení květen/červen Horolezectví – zlepšení zvládání strachu, zvýšení smyslu pro zodpovědnost, zvýšení stupně zdolané obtížnosti + zlepšení subjektivního pocitu z výkonu Více info nezávazně ZDE: Radka Evjáková, ,