Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_156 Jméno autora: Mgr. Tomáš FULÍN Třída/ročník: PS2 / 2.ročník Datum vytvoření: Vzdělávací oblast:Matematika.
Advertisements

PROCENTA. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_254.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_580 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Písemné opakování Jméno autora:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_576 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Odpisy-degresivní způsob.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_578 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Odpisy-souvislé příklady.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_298 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět : Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Inventář vhodný.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_295 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_135
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_283 Ročník: 2.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1263Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1262Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní smlouva Jméno autora: Ing. Zdeňka.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh: Předběžná příprava potravin Téma: Zpracování.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_614 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty – souvislý.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_282 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_504 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_515 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_512 Ročník: 2.
Ro č ník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Praktická část kalkulace.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Nauka o výživě Tematický okruh: Maso. Téma: Hovězí vnitřnosti Jméno autora:Roman Rumler.
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_287 Ročník: 2.
Ročník:3. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojích Tematický okruh: Světové vinařství Téma: Vinařství.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_300 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_619 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_293 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Obsah modul REC Jméno autora:Jaroslav.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_602 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_617 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Název projektu: ICT ve výuce
Kraje ČR - základní symboly, poloha
Koláž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Výnosy nezahrnované do ZD
Příjemce podpory – škola:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Název projektu: ICT ve výuce
Příjemce podpory – škola:
Transkript prezentace:

Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO – flambování palačinek Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – Flambování palačinek – pracovní postup,potřebný inventář,získání přehledu o vhodném postupu a následném servisu ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_363

Flambované palačinky Jak se má flambovat - postup

Názorná ukázka 3zk 3zk

Jak se nemá flambovat

Otázky k probranému tématu 1,pokuste se popsat použitý inventář 2,pokuste se popsat pracovní postup 3,na co si musíme dávat pozor 4,co jiného je dle Vás možné flambovat

zdroje %A9+pala%C4%8Dinky&um=1&hl=cs&client=ope ra&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=xb ERjc- dP74lHM:&imgrefurl= l.cz/specialni-nabidky/ %A9+pala%C4%8Dinky&um=1&hl=cs&client=ope ra&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=xb ERjc- dP74lHM:&imgrefurl= l.cz/specialni-nabidky/