Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO – flambování palačinek Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – Flambování palačinek – pracovní postup,potřebný inventář,získání přehledu o vhodném postupu a následném servisu ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_363
Flambované palačinky Jak se má flambovat - postup
Názorná ukázka 3zk 3zk
Jak se nemá flambovat
Otázky k probranému tématu 1,pokuste se popsat použitý inventář 2,pokuste se popsat pracovní postup 3,na co si musíme dávat pozor 4,co jiného je dle Vás možné flambovat
zdroje %A9+pala%C4%8Dinky&um=1&hl=cs&client=ope ra&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=xb ERjc- dP74lHM:&imgrefurl= l.cz/specialni-nabidky/ %A9+pala%C4%8Dinky&um=1&hl=cs&client=ope ra&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=xb ERjc- dP74lHM:&imgrefurl= l.cz/specialni-nabidky/