Vedoucí: pí.uč.Milena HavlíčkováLídr: Iveta Reifová Další: Martina Blažková Denisa Rendová Veronika Šulová Barbora Tunová Denisa Křížková Michaela Jílková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

KDO JSME Rytmus Liberec, o.p.s. je agentura pro podporované zaměstnávání. Podporované zaměstnávání je individuální podpora lidem znevýhodněným na trhu.
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
fotografická zastavení
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Koňská farma Vysoká, Chrastava u Liberce. Pobyt zaměřený na poznávání a ochranu přírody – stromů, květin, bylin, domácích a exotických zvířat, ošetřování.
Logo.
POVOLÁNÍ.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Autor: Romana Nováková Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova 55 Únor 2013.
Ústecký kraj 5 – 7 červen Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
tel: Plavy 189.
SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.20
Životní prostředí klady vs. zápory.
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Člověk a jeho svět V naší obci Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 2. skupina.
Chráněná území České republiky
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Příroda a já Otázky.
Podzimní přírodovědný pobyt Lipno Trasa naší cesty KLADNO LIPNO.
Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Návrhy na rekultivaci pozemků u Berounky. Kde se nachází pozemky?  První pozemek najdeme u prvního stupně u lávky...  Druhý pozemek se nachází blíže.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Vizuální styl společnosti / regionu / destinace.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Předpoklady CR A. LOKALIZAČNÍ - - schopnost krajiny poskytovat hodnoty pro CR B. SELEKTIVNÍ - předpoklady společnosti pro zabezpečení a rozvoj CR C. REALIZAČNÍ.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.01 Ročník2. ročník.
CHYTRÁ KŮZLÁTKA.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
CK Šumavský medvěd. Služby Nabízíme zájezdy a dovolené na Šumavě pro rodiny s dětmi, páry, seniory i školní zájezdy Spolupracujeme s hotelem „U sedmi.
ČLENĚNÍ ZAMĚSTNANCŮ.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.01 Ročník2. ročník.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Miluše Džuberová Procento a diagramy Statistiky o kouření Statistiky ve škole Jaká je.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
13. výlet turistického kroužku 2. ročník sobota
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 09 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Plán rozvoje obce Jenštejn
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Domov - Obce.
Topografické značky SDH Jednov.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Osečná Skokan roku 2013 Jiří Hauzer Prezentace
ANALÝZA TÉMA: “ODPADY“ ANALÝZA OTÁZKY ANALÝZY KDO ZJIŠŤUJE
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.17_Bydliště Datum:
Situace na trhu práce na Šternbersku
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Povolání.
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Vedoucí: pí.uč.Milena HavlíčkováLídr: Iveta Reifová Další: Martina Blažková Denisa Rendová Veronika Šulová Barbora Tunová Denisa Křížková Michaela Jílková Michal Sedlák Pavel Rebl Michal Foltán Slávek Krátký

Rukavice a pytle jsou potřeba =o)! Odpadky patří sem

Proč  Tyto cigarety jsem našli na dětském hřišti! Tak proč podporovat děti ke kouření?

Kam to patří??...zelená popelnice!!

Na co máme koše?!

Papír! S chutí do práce

Sbíráme Míšo,sbíráme !

Anketa Dobrý den…Mohla bych se vás zeptat na pár otázek z našeho prostředí? Kam se mimo Mohelnici odvážejí odpadky? mmm..asi do Medlova? Promiňt e nejsem místí

Náš hrad se jmenuje Rotštejn podle toho se jmenuje i naše vesnice Zápis z jednání  Turistická lákadla:  Zřícenina - hudební festivaly,rytířské turnaje,historické prohlídky,koncerty (řezbář, řemeslníci, úklid, úprava trávy a stromů, správce, průvodce  Kostel - čerstvě opravený, kulturní památka, trubka Jindřicha z Rotštejna (správce, úklid)  Skály - horolezecké centrum - náročná sekce - pro začátečníky  Lanové centrum - s instruktory - v přírodě mezi stromy a skalami, krápníkové jeskyně, zimní lyžování -vlek, běžecké trasy (instruktoři, ředitel, zástupce ředitele, uklízečka, lékař, prodavač, sekretářka, pracovnice WC)  Staročeská restaurace s penzionem (vedoucí, šéf kuchař, číšníci, uklízeči, recepční, pokojská, masér/ka,

 Zoopark - zvířata - zaměření na naši faunu (ovce, koně, drůbež, kočky, kozy, atd..)  je možné zaměstnat 100 až 200 lidí, v naší ZOO pracují: ředitel, jeho zástupce, pokladní, zvěrolékař, chovatel, uklízečky, kuchaři  Funkční historický mlýn - prohlídka  Úprava a parkování u rybníčku - rybolov, zimní bruslení, venkovní koupaliště s tobogánem a s atrakcemi, minigolf, minikáry (plavčíci, údržbáři, úklid, zaměstnavatel, zástupce, ošetřovatelka, pokladník  Zaměstnanci obce - úklid vesnice, odvoz odpadků, dopravní spojení - řidiči, úprava zeleně -zahradníci, spolek rybářů, koňská farma-ošetřovatele, zaměstnanci školy, hlídané parkoviště u ZOOparku

Den Země  Ekologický,radostný  Přišli jsme,zhrozili se,uklidili jsme  Chudák naše matička Země!  Štěstí