Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í 1975. Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBO Ř ANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_181_SAMOHLÁSKY Téma: ROZD Ě LENÍ.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Základní škola a mateřská škola, Praha - Nebušice od 1. 7
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
ČTVEREC, OBDÉLNÍK A JEJICH OBVOD A OBSAH pro 5. ročník
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
Bezobratlí.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Hlavním cílem DZ je možnost aktivního zapojení d ě tí a mládeže do zlepšování života ve m ě st ě Litom ěř ice a okolí. Dalšími p ř ínosy jsou: ZZázemí.
Prostupné bydlení Martin Šimáček.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Demografický vývoj v okolí Prahy, kapacita ZŠ a MŠ a nedostatek pedagogů Místní akční plán vzdělávání na území ORP Černošice č. CZ /0.0/0.0/15_005/
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_M_11 Obrázkové řady, logika Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_6A_8B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:6. Tematický okruh,
Tvorba WWW stránek. Obsah Princip fungování WWW Současné trendy Zásady tvorby WWW stránek Netiketa.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Jsou venkovské školy horší než městské?
Setkání zástupců 1. ročníků
Senzory pro EZS.
Základy automatického řízení 1
Komunikační strategie ČIŽP
Pojem přeměna obchodní společnosti
Základní škola Strossmayerovo nám.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Tematický okruh: CHEMIE A SPOLEČNOST Název učiva: „ŽIVOT IGELITKY“
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Jednotné principy klasifikace na GJKT
Schůzka fakultních cvičných učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Obráběcí CNC centra VY_32_INOVACE_39_794
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Řemesla Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
jak budovat kulturu školy společně
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 2_Z2
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Spolupráce s rodiči a komunitou
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Schůzka fakultních provázejících učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Třídní schůzky 4.A
Předběžné datum nástupu:
Mezinárodní právo Mezinárodní smlouva
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Milena Závišová Číslo
Transkript prezentace:

Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost, spolupráce. Tento vzd ě lávací program úzce navazuje na strategický plán školy a také její vizi – Košatý strom poznání vyr ů stá z aktivity, tvo ř ivosti a spolupráce všech...

 Základní školu Za Alejí najdeme v Uherském Hradišti, jednom z významných m ě st Zlínského kraje. Je sou č ástí sídlišt ě Št ě pnice postaveného na pozemcích bývalých ovocných sad ů. Le ž í na levém b ř ehu ř eky Moravy.  Ve škole nás je celkem 398 a z toho 26 u č itel ů  Naše škola je Ekoškola.

Existence žákovské samosprávy je definována ve smlouvě mezi žákovským parlamentem a školou, kde je napsáno jaké práva a povinnosti v této práci máme

 Scházíme se 1x týdn ě, pop ř ípad ě vícekrát- 2.stupe ň – b ě hem vyu č ování  1.stupe ň – má pevn ě v rozvrhu - ka ž dé úterý šestou hodinu  Délka sch ů zky je min.45min

 První stupe ň má 23 zástupc ů -2-5 t ř ída  1. ro č níky mají mo ž nost navšt ě vovat sch ů zky parlamentu ka ž dé zasedání (min. dva prv ň á č ci)

 Ka ž dý ž ák Ž P zastupuje svoji t ř ídu  Tlumo č í za svoji t ř ídu  Podávání realistických nápad ů  V rámci Ž P máme rozd ě leny role:  Fotograf  Zapisovatel  Nást ě nká ř  Informatik – ten, kdo se stará o web Ž P na stránkách školy

 Ř ešíme naše nápady a nápady spolu ž ák ů ze t ř íd (t ř ídnické hodiny, ranní setkávání)  Ř ešíme problémy školy (nap ř. podn ě ty ze t ř íd a ze strany u č itel ů )  Plánujeme akce, které organizujeme  Udr ž ujeme dobré vztahy mezi parlamen ť áky, spolu ž áky i u č iteli  Komunikujeme (vedení, u č itelé, školník, ž áci, zástupci m ě sta – M ě stský parlament

 Akademie (ka ž dé 2 roky)  Charitativní akce (Šance, Č ervená stu ž ka  Adopce na dálku  Projektové dny (barevný týden, Afrika…)  Celoro č ní akce (nap ř. Za Alejí má talent)  M ě stského parlament – Váno č ní dílni č ky, setkání se zástupci m ě sta….

 T ř ídnické hodiny  Nást ě nky Ž P  Školní web  Školní č asopis  Po ka ž dé sch ů zce informujeme a diskutujeme s vedením školy.  Ranní setkávání  M ě stský parlament

NÁST Ě NKY Ž P

 Zasedání vedou v ž dy 2 ž áci parlamentu(na 2 stupni)  Paní u č itelka je jak náš kolega  A tak to trvá celou sch ů zi  Postupn ě se u č í vést sch ů zky i na 1. stupni

 Minimáln ě 2x za školní rok si n ě kam vyjedeme – pro ž itkový kurz, návšt ě va Ž P jiné školy. Tento rok plánujeme spole č nou noc ve škole.

 Ž P je slo ž ený z oby č ejných ž ák ů naší školy. Máme ú ž asné zástupce - pracovité, pozorné, vzorné a velmi aktivní

 D Ě KUJEME ZA POZORNOST A P Ř EJEME VÁM P Ě KNÝ ZBYTEK DNE……..