Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
ECVET v Programu celoživotního učení
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Cesta k modernímu vzdělávání
Didaktické prostředky
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Každá (základní) škola má mít přehled o svých vzdělávacích výsledcích.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Realizované projekty ESF Další vzdělávání učitelů přírodovědných předmětů Nové přístupy k využití ICT ve výuce přírodovědných předmětů na ZŠ Nové přístupy.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
Standardy RVP ZV září 2013 Praha, Všechno, co jste chtěli vědět o standardech … O TOM, CO URČITĚ BYLO O TOM, CO URČITĚ JE O TOM, CO MOŽNÁ BUDE…
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
T ESTOVÁNÍ ŽÁKŮ Horní Bečva, Michal Uhlař EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC 1 Metodické a evaluační centrum,
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
CV FHS Fakultní setkání, Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
INFORMACE O VÝSLEDCÍCH TESTOVÁNÍ ŽÁKŮ Trenčín, Michal Uhlař EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC 1 Metodické.
Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity Tamara Váňová, Jitka Kazelleová 1 Praha, 2013.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
II. Metodický výklad výzvy. Cíl oblasti podpory 1.1 Podpora výuky cizích jazyků a v cizích jazycích ve školách a školských zařízeních. Výzva č. 55 je.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Efektivní Knowledge management
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Testování žáků (státní) – dosavadní zkušenosti
Didaktické prostředky
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
CLIL v ČR a v zahraničí Content and Language Integrated Learning
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
KVALITA rozvojový program kraje
E-learningový kurz e-learningu
Plánování prvních kroků
Komplexní systém hodnocení
Název operačního programu:
Hlavní manažér SP Kvalita I
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Vítejte na třetí místní konferenci
Komunitární program PROGRESS
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické a evaluační centrum, o.p.s. 1 EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC

Zahájení aktivit projektu – září 2008 Realizované aktivity  Úvodní konference: , Ostrava  Vytvoření vstupních testů český jazyk, slovenský jazyk, anglický jazyk, německý jazyk, matematika, přírodní vědy - 3., 5., 7. ročník ZŠ a 1. ročník SŠ Metodické a evaluační centrum, o.p.s.2

 Programování testů, elektronická podoba testů, vytvoření testovací databáze  Realizace školení pro správce sítě v testovaných školách (e-learningové prostředí LMS Moodle, helpdesk pro metodickou a technickou pomoc)  Pilotní testování žáků v ČR a v SR Metodické a evaluační centrum, o.p.s.3

4 Ostré testování více než otestovaných žáků v rámci ostrého testování v ČR a SR, analýza výstupů z testování, komparace výsledků testování, výstupy z testování dále využity při tvorbě zpráv, didaktických materiálů a při realizaci e-learningového školení pro učitele

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.5 Zprávy z testování -zprávy pro žáka, za třídu a pro školu - zprávy mapují úroveň znalostí a dovedností žáků v testovaných předmětech -příručka pro generování zpráv Mezinárodní komparační konference, Trenčín,

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.6 E-learningové školení pro učitele: LMS Moodle posílení kompetencí učitelů ke čtení zpráv a práci s těmito zprávami Tvorba didaktických materiálů reakce na zjištění z provedeného vstupního testování tvorba sbírek úloh k testovaným předmětům v daných třídách

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.7 Přeshraniční setkání – mezinárodní konference v Trenčíně, Implementace nových přístupů do vzdělávacího procesu Tvorba metodik pro stanovení relativního přírůstku viz. prezentace RNDr. Martin Malčík, Ph.D.

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.8 Vložená aktivita Testování 5-6/2010 opětovně zařazeno z důvodu zájmu škol otestováno více než žáků

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.9 Plánované aktivity Tvorba výstupních testů: 10 – 12/2010 Pilotní výstupní testování: 2/2010 Ostré výstupní testování: 3-4/2010 Kompletace výstupů Analýza výsledků Závěrečná mezinárodní konference 19. – 20. května 2011, hotel Mesit, Horní Bečva

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.10 Děkuji za pozornost a za Vaši přízeň věnovanou projektu Mgr. Helena Schaumannová manažer projektu více na

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.11

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.12

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.13

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.14

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.15

Metodické a evaluační centrum, o.p.s.16