1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference, 5.9.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Služba péče o děti v dětské skupině
UDRŽITELNOST v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Mateřská školka - Zlonín
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Výzvy a další cesta pro dětské služby v Maďarsku Rodičovská péče o děti a politika zaměstnanosti „Kolize nebo komplementarita?" Praha, 5. -
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Podnikáme SPOLU – ženy dvou generací aktivně na trhu práce na Ústecku OBHAJOBA PODNIKATELSKÉHO PLÁNU DĚTSKÁ SKUPINA jako nástroj harmonizace profesního.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
Výzva č. 126 investiční priority 1.2 OPZ.  Pilotní ověření péče o nejmenší děti v mikrojeslích v ČR (mimo hl. m. Prahu)  Číslo výzvy: 03_16_126  Investiční.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
1. Záměr stabilizace stomatologických pohotovostí Středočeského kraje.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Snídaně starostů , Jedlí
Organizace předškolního vzdělávání
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Domov pro osoby se zdravotním postižením
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Ing. Stanislava Správková
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,

2 Představení projektu VFN získala v rámci 4. výzvy Operačního programu Praha – Adaptabilita finanční prostředky na realizaci projektu: „Školka pro děti zaměstnanců ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze“, CZ.2.17/2.1.00/34118 Podpora je určena na vybavení školky a zajištění jejího provozu po dobu 27 měsíců Poskytovatel grantu: Hlavní město Praha Rozsáhlá stavební rekonstrukce je hrazena mimo projekt OPPA pouze z rozpočtu VFN

3 Harmonogram Zahájení příprav projektu: květen 2011 Předložení projektu: červenec 2011 Schválení projektu na MHMP: prosinec 2011 Podpis smlouvy s poskytovatelem: březen 2012 Zahájení realizace: květen 2012 Stavební připravenost, úpravy a vybavení prostor: květen – srpen 2012 Zahájení provozu: září 2012

4 Doba realizace a rozpočet Doba realizace projektu: – Plánovaný rozpočet projektu: ,64 Kč Z toho spolufinancování VFN: ,16 Kč (32,5 %)

5 Cíle a výstupy projektu Hlavním cílem projektu je podpora rozvoje služeb péče o děti s cílem sladit pracovní a soukromý život jejich rodičů a podpora pracovního prostředí vstřícného k rodinám zaměstnanců nemocnice V rámci doby realizace projektu plánujeme podpořit minimálně 48 zaměstnanců umístěním jejich dítěte do školky

6 Pravidla provozu Do školky budou přednostně zařazovány děti zdravotních sester, které se budou chtít vrátit do zaměstnání v průběhu čerpání rodičovské dovolené nebo do 1 roku od jejich návratu z rodičovské dovolené V případě nenaplněnosti kapacity školky dětmi sester, budou ve školce umisťovány i děti ostatních nelékařských zdravotnických pracovníků, lékařek (lékařů), případně jiných profesních skupin zaměstnanců nemocnice

7 Pravidla provozu Provozní doba školky je upravena tak, aby rodiče mohli své děti umístit do školky dle aktuálního nastavení pracovní doby (5:45 – 19:00) Projekt umožní denní docházku 24 dětí v jednotřídním provozu v pracovních dnech Věk dítěte: od 3 do 6 let

8 Publicita projektu Informace o projektu jsou zveřejněny na a

9 Všeobecná fakultní nemocnice v Praze MUDr. Jan Bříza, CSc., MBA zástupce ředitelky a náměstek pro vědu, výzkum a vzdělávání Projekt "Školka ve VFN v Praze" je spolufinancován z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Praha – AdaptabilitaOperačního programu Praha – Adaptabilita