N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011. A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
WEDOS slaví třetí narozeniny
Advertisements

VY_32_INOVACE_03_ Příprava na čtení (SADA ČÍSLO 1)
Technika,tak jak ji vidím já…
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
37. Izraelité od Hospodina dostali pravidla pro život
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
* 13.listopadu 2011 F5 + myška Maminka Avenue Alkyra Tatínek Kid Gulden Land.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Lidská důstojnost a pozitivní hodnocení sebe Všichni lidé se rodí svobodni a jsou si rovni. (Listina základních práv a svobod)
Sčítálek.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Zdravá pětka ve třídě II.B
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Pracovní desatero.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
MOJE RODINA Josef Novák.
Veselá 1. Když celý den se snažíš, a nic se nedaří, a venku zrovna prší, i když je předjaří, a moje plány mizí, proč já jen smůlu mám, tak řeknu: „Co naplat,
Vánoční přání pro radost
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Veselé velikonoční svátky
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
9 let na základní škole:.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
KRONIKA 1.C 31.ZŠ, E LIŠKY K RÁSNOHORSKÉ 10 Školní rok 2010 / 2011 Třídní učitelka: Jitka Kaiserová.
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_Český jazyk – 9. ročník TÉMA: Životopis ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
P OJĎTE SE PODÍVAT, JAK PROŽÍVÁME 2. TŘÍDU. Č EŠTINY ANI MATEMATIKY SE NEBOJÍME.
Co se dělo v I. E v zimním období?. Ne vždy jsme byli ve třídě sami. Při vyučování nás navštívili:
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
Dělitelnost přirozených čísel
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
Vánoční přání pro radost
1.
Zdravá pětka Bylo to v pátek
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_20_chodíme do školy
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Veselé velikonoční svátky
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_03_8. ročník_Adresa školy
JAK SI UŽÍVÁME CHVILKY V 10. ODDĚLENÍ
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Naše první školní krůčky
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police n. M.,
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Procházka po úle Vojtěch Kopřiva.
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Transkript prezentace:

N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011

A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí se ošíváme. Jaké známky nám to naše půlroční snažení vynese?

Dnešní den není jen o známkách - každý si zaslouží pochvalu: za pěkné domácí úkoly, za vzorné chování, za snahu, za pomoc ostatním a také za to, že jsme dobrými kamarády… Naše snažení se cení a my z toho máme radost.

Máme co slavit, samé jedničky jsme dostali úplně všichni. Napětí opadlo a teď už se budeme bavit a tančit a úspěchy si báječně užijeme. Aspoň do prvního dne dalšího pololetí. Na zdraví!

Se samými jedničkami nadšeně vykročíme dál. Už umíme číst, večer rozsvítíme lampičku, abychom si tajně přečetli, co maminka před spaním nedokončila, umíme si spočítat penízky na svačinu a napsat rodičům nebo kamarádům přání k narozeninám. A ještě mnoho dalšího… Už nejsme „malíčkové“, ale šikulky co si dovedou poradit. Hodně štěstí!!!