Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Plánování sociálních služeb a transformace aneb Systémově, společně a statečně Šárka Hlisnikovská Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Jihlava 25. listopadu 2014.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Komunitní plánování sociálních služeb ve městě Brně Bc. Monika GALKO DiS. Odbor sociální péče MMB Konference „Plánování rozvoje sociálních služeb – dobrá.
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Komunitní plánování – sociální služby dle nás všech Projekt Podpora rozvoje komunitního plánování a vytváření místních partnerství v Jihomoravském kraji.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Úřad práce České republiky
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky 2018 – Mgr. Hana Bodnarová.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Společenská odpovědnost ve školství
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Ústí nad Labem
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Marketingový informační systém
Seminář s krajskými úřady
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
jak budovat kulturu školy společně
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Aktuálně o stavu příprav na účinnost GDPR
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Hledáme klíč k právům dětí
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Ing. Stanislava Správková
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
reg. číslo projektu: ​ CZ /0.0/0.0/17_052/
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Klíčové aktivity projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Profesionalizace sociální práce v ČR
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Komunitní plánování sociálních služeb
Transkript prezentace:

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky.

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. O projektu Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb” Rámec: Projekt na základě veřejné zakázky MPSV. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Realizace projektu září 2005 – srpen 2007.

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. O projektu Řešitelé projektu: Komunitní plánování o.p.s. Centrum pro komunitní práci Jižní Čechy Domov sv. Anežky o.p.s. Západočeská Univerzita (Katedra antropologie Filozofické fakulty)

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. O projektu Hlavní cíle projektu: Vytvoření metodik plánování sociálních služeb Vytvoření vzdělávacích programů pro plánování sociálních služeb podporující spolupráci zástupců uživatelů, zadavatelů, poskytovatelů sociálních služeb a veřejnosti Vyškolení krajských metodiků – vzdělavatelů Pilotní školení účastníků plánování soc. služeb Zpracování návrhu na další metodické vedení systému plánování sociálních služeb

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. O projektu Stav projektu k 1. březnu 2007: Metodiky plánování sociálních služeb Vzdělávací programy pro plánování sociálních služeb podporující spolupráci zástupců uživatelů, zadavatelů, poskytovatelů sociálních služeb a veřejnosti Pilotní školení účastníků plánování Vyškolení krajských metodiků – vzdělavatelů  Zpracování návrhu na další metodické vedení systému plánování sociálních služeb

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Výsledky školení v krajích Statistika 14 krajů (100 %) 15 lektorských týmů (107 %) 238 účastníků (100 %) 217 absolventů (91 %) 217 absolventů prošlo obdobným vzdělávacím programem (zejm. stejné základní principy – proaktivní přístup, propojení teorie s praxí, princip triády, uživatelé na prvním místě atd.)

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Metodiky plánování... Kniha Obecná metodika + 8 dílčích podrobně zpracovaných metodik Soubor metodických doporučení, postupů a návodů pro “denní použití” Odborný text, součást systému další metodické podpory a vedení procesů plánování sociálních služeb

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Metodiky plánování... CD Obecná metodika + 8 dílčích podrobně zpracovaných metodik + metodika “Uzavírání smluv...” Vzdělávací programy pro plánování sociálních služeb Instruktážní film “Plánování sociálních služeb”

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Návrh metodického vedení Současný stav První verze (web úvodní stránka, sekce Nejdiskutovanější...) Sebrané podněty –od veřejnosti –od krajských metodiků –od účastníků vzdělávání v obcích –od MPSV

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Návrh metodického vedení Další postup Pokračování sběru podnětů Semináře v krajích ve spolupráci s krajskými metodiky Semináře s odborníky Průzkum v obcích a regionech Zpracování konečné verze návrhu (srpen 07)

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Návrh metodického vedení Důležité otázky Jak podporovat systémovou spolupráci krajů a obcí při plánování? Jak zachovat základní principy – plánování odzdola, od uživatelů, konsenzuální rozhodování atd.? Co mají v praxi krajští metodici – vzdělavatelé činit (a co nečinit)? Jaké jsou potřeby uživatelů systému podpory plánování sociálních služeb? Jak zajistit, aby se plánování nestalo cílem, ale zůstalo prostředkem transformace soc. služeb?

Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti realizátorů projektu a nelze je v žádném případě považovat za oficiální stanovisko Evropské unie a České republiky. Kontakty Stránky projektu Kontakt Zdeněk Macek