Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLASTY. DEFINICE Plasty jsou uměle (synteticky) vyrobené makromolekulární látky, které lze za určitých podmínek tvarovat. Mají vlastnost zvanou PLASTICITA.
Advertisements

Spoje potrubí-rozvod plynu-spoje u rozvodů z mědi1 VY_32_INOVACE_476.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Název školy SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Matematické vzdělávání Předmět Matematika Tematický.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad obkladů, jejich jednotlivých nářadí, postup.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zajišťování venkovních a štítových zdí.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky obor u tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení krovu sedlové střechy se stojatou stolicí.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výpočet spotřeby materiálu z plných pálených cihel.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav vnitřních a venkovních.
Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad popírání stropů, kleneb, příček a nosných.
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie pokládání dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch a oprav šikmých střech.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje popis tesařské zárubně.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Josef Gorčík Název šablonyVY_32_INOVACE SPV Název DUMuSTZ U Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_18.
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Stroje a zařízení - spoje
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast
VY_32_INOVACE_67.
Venkovní omítky CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_06
Svislé zděné konstrukce
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
schodiště CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_09
Dřevěná zednická koza CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_17
Dřevěná tesařská vrata
Montáž střešních oken -
Praktikum RuČNÍ programování.
Technické materiály - nekovy - plasty - spojování, skladování
Odborné vyučování pro 3. ročník oboru Technik puškař a Puškař ROČNÍK:
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Ocelové lešení CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_08
Zařízení na přepravu teplých pokrmů a nápojů
Bourání pomocí mechanizace, strojů a zařízení
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Algoritmizace - opakování
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Strojní zařízení – Test 1
Číslo v digitálním archivu školy
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
vzpěradlo CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_17
strojní omítání CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_02
Nakládání s odpady CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_03
TÁNÍ.
VY_32_INOVACE_ , upravené tuky Ing. Blanka Kožíšková
VY_32_INOVACE_102_Fyzika_zvuk_I
Základní škola a mateřská škola Damníkov
Textilní materiály CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_TP_18
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Odvodnění plochých střech
Stroje a zařízení - spoje
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor
Dřevěný žebřík CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_18
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Strojní zařízení - Pracovní proces s výztuží
Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 1_Z2
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.

Fólie jsou vyrobené ze syntetického kaučuku a přísad. Odolné vlhkosti a vodě, ultrafialovému záření, ozónu Odolné mikroorganismům, hlodavcům, korozím, solím Fólie jsou vyrobené ze syntetického kaučuku a přísad. Odolné vlhkosti a vodě, ultrafialovému záření, ozónu Odolné mikroorganismům, hlodavcům, korozím, solím Proti zemní vlhkosti se používají fólie v tl. do 1 mm Izolace proti tlakové vodě se provádí z fólií v tl. větší než 1 mm Proti zemní vlhkosti se používají fólie v tl. do 1 mm Izolace proti tlakové vodě se provádí z fólií v tl. větší než 1 mm

Souprava na svařování folii

1.otázka: Je každá folie odolná vodě a UV záření? 2. otázka: Je folie Fatrafol 814 pochůzná? 1.otázka: Je každá folie odolná vodě a UV záření? 2. otázka: Je folie Fatrafol 814 pochůzná? Použité zdroje: archiv autora NE ANO