Demonstrace 21. 4. 2012. Sraz účastníků OS v 11.30 u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Orientace ve městě.
Advertisements

Návrh parkování Návrh zastávek MHD.
Rekonstrukce severních mostů
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
TRASA MARALÁK Závišice-Štramberk-Lichnov(na vrcholu stoupání mezi Štramberkem a Lichnovem možno odbočit vlevo po cyklotrase – asfalt, tráva) – V Lichnově.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… V březnu s Českými drahami až do Tibetu!
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
Provoz a ekonomika dopravy
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Praha.
Exkurze v Praze sraz v 10:15 u sídla firmy Petra-Aqua Praha Heleny Malířové 9 Praha6 - Břevnov.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Srpen 2011.
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Cestovní kancelář Silesia
Exkurze v Praze sraz v 9:10 u sídla firmy Petra-Aqua Praha Heleny Malířové 9 Praha6 - Břevnov.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Historie MHD I N S T I T U T D O P R A V Y
P RAHA pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Místo, kde žijeme – Praha, hlavní město ČR Mgr. Hana Patschová listopad 2011 VY_32_INOVACE_167.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Vážení přítomní. ve dnech až
více obrázků na Start 5.ročníku pochodu na nádraží v Nepomuku.
Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce.
LUHAČOVICE
Zámek Hluboká nad Vltavou
Recyklace RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc EXKURZE PETKA CZ.
Anglie a Paříž pro základní školy
Plánování a organizace veřejné dopravy
B EZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY FZŠ Táborská Praha 4. Výsledky školního mapování Rozdáno/ vráceno dotazníků: 321/ % návratnost Mapování proběhlo v termínu:
Fotomapa cesty na Nunnyho chatu aneb jak se dostat na Nunnyho chatu a co nejméně bloudit. V první řadě si musíte zvolit způsob cestování. Jedete na Nunnyho.
ŘÍZENÍ PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Řízení provozu na pozemních komunikacích Provoz na pozemních komunikacích se řídí: - světelnými, případně i.
Nákresný jízdní řád Grafické znázornění jízdy vlaku v nákresném jízdním řádu NJŘ = grafické znázornění časových poloh - jízdy vlaků na dané.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ Z.8.A. 24_hospodarstvi_cr Ročník: osmý Vzdělávací.
Doprava Mgr. Prchalová Zdeňka SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Pro 2. stupeň ZŠS.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Integrovaný dopravní systém pro oblast Českobudějovicka od
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Autor: Mgr. Radana Marelová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_PRAHA.
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_11_17_dopravní prostředky 6
D o z p n r.
Čeština: 7. lekce Czech language: 7th lesson
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
PRACOVNÍ LISTY DOPRAVNÍ ZNAČKY
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Cesta do školy NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
Kurz na PC – Pokročilý LEKCE 2
Krajské ředitelství policie hl. m
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
Krajské ředitelství policie hl. m
DOPRAVNÍ ZNAČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Grosmanová.
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
DOPRAVA Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace DUM/ Vydmuchov/Owczarzová/ Člověk a příroda/ 013 Autor: Mgr. Alena.
Dětské dopravní hřiště Liberec
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Prezentace pro OS tramvají
Vlakem z Prahy na letiště
Transkript prezentace:

Demonstrace

Sraz účastníků OS v u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26 od Masarykova nádraží (metro „B“ Nám. Republiky). Na metro „B“ navazují trasy metra „A“ a „C“, které jedou ze všech vlakových a autobusových příjezdových nádraží do Prahy. Dále tramvaj č.9 ze stanice Hlavní nádraží Čelo pochodu vyjde ze Seifertovy ulice ve ve směru Václavské náměstí

Sraz účastníků OS

Pochod Čelo pochodu vyjde ze Seifertovy ulice v 12 hodin z křižovatky ulice Italská a Seifertova směrem na křižovatku U Bulhara, kde podejde ulici Wilsonova (magistrála) a bude pokračovat přivaděčem na ulici Wilsonovu (magistrálu) směrem k Václavskému náměstí. Na křižovatce Wilsonova a Politických vězňů zabočí doprava a půjde směrem do Opletalovy ulice, po zabočení doleva, dále pak na Václavské náměstí. Na úrovni ulice Štěpánské a Václavského náměstí, v místech přechodu pro chodce, zatočí vlevo a půjde zpět nahoru Václavským náměstím po jeho levé polovině směrem k soše sv. Václava, kde bude ukončen před tribunou. Konec pochodu je plánován na hod. Shromáždění Program shromáždění (vystupování řečníků z tribuny) bude zahájen ve hodin. Jeho ukončení se předpokládá ve hodin.

Mobilní WC V místě řazení a na Václavském náměstí bude umístěno po 20 mobilních WC. Pitný režim V průběhu řazení bude před budovou DOS vydávána zdarma voda pro účastníky demonstrace. Voda bude vydávána do vyčerpání zásob. V žádném případě není možné garantovat vodu pro každého účastníka (voda bude pořízena za dárkové poukázky, které obdržíme jako dar). Další důležité technickoorganizační údaje budou operativně vyvěšovány na webu CMKOS

Demonstrace Účastníci demonstrace OS budou vybaveni čepicí a píšťalkou !! Cestovné Účastníkům demonstrace, kteří užijí k cestě do Prahy vlak nebo autobus, bude proplaceno jízdné pouze za předpokladu, že dorazí na místo srazu a podepíší se do prezenční listiny !

Veškeré dotazy spojené s konáním demonstrace vám zodpovíme na tel. čísle , Tato prezentace je rovněž umístěna na webových stránkách OS: Těšíme se na Vaší účast !