ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Kurzy k získání odborné způsobilosti pro JSDH
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
ŘÍZENÁ PRAXE STUDENTŮ STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY OCHRANY OSOB A MAJETKU KARVINÁ U MĚSTSKÉ POLICIE OSTRAVA V ROCE 2013.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
ODBORNÁ PŘÍPRAVA ČLENŮ JSDHO
OBRANA A BEZPEČNOST ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
1)Získání odborné způsobilosti v kurzech V-40. 2)Možnost získání odborné způsobilosti v kurzu V-40 formou e-learningu. 16 hod. výuky pomocí prezentací.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.
Živnostenské podnikání živnostenské úřady
VÝKON STÁTNÍHO POŽÁRNÍHO DOZORU
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Trendy ve Státním ověřování jakosti II. Mezinárodní konference,
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Opravář zemědělských strojů
Evakuace Pardubice IKM VŠE Praha MUDr. Alena Váňová.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Nástroje daňových úlev
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ. KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  Kurzy VPP M1 (leden- červen, září – prosinec)  1VPP-M I/2010 – PRE, OOB a KŘ, KIS (16.
INTEGROVANÉ BEZPEČNOSTNÍ CENTRUM krok k bezpečnému regionu Ing. Evžen Tošenovský Dr. h. c. hejtman Moravskoslezského kraje.
MO. Historie, vznik útvaru Úkoly a zaměření útvaru Organizační struktura Fotogalerie Prezentace Záchranného útvaru HZS ČR Síly a prostředky pro IZS Výcvikové.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374.
Plk. Mgr. Lukáš Kmec, MBA.  k  delimitací 157. zpr AČR pod HZS ČR  na základě Zákona č. 260/2008 Sb.  k vznik ZR Zbiroh  k.
Odborná příprava JSDHO Z měny v roce 2014 mjr. Ing. Jan Kolář HZS Plzeňského kraje, ÚO Plzeň, únor 2014.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011.
Metodika pro zřizování jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zdolávání mimořádných událostí.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, STŘEDNÍ ŠKOLA HUMPOLEC, ŠKOLNÍ 764.
Důvod vzniku krajských stipendií
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Ostravská univerzita (1991 → )
Škola jako partner firmy
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Nulová tolerance 2012 Město Litvínov
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Mabistrát hlavního města Prahy
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Služby poskytované HZS kraje pro jednotky PO zřizované obcemi
Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Výsledky dotazníkovÝCH šetření
Program spolupráce SN – CZ
Transkript prezentace:

ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ODBORNÉ PŘÍPRAVY AUTOŠKOLA  Pracoviště odborné přípravy - 35 odborných a specializačních kurzů (540 příslušníků)  Pracoviště výcviku v řízení vozidel – Autoškola - 31 kurzů (179 příslušníků) - 41 školení řidičů referentů  kurzy Vstupní přípravy příslušníka – Modul I,II  kurz instruktorů motorových pil  odloučená třída – Zbiroh (VMP)  specializační kurzy VMP, MP – Z, MP - P  zabezpečení přihlášek a povolání do odborných a specializačních kurzů u ŠVZ HZS ČR pro příslušníky ZÚ HZS ČR v systému CEP

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Oddělení vzdělávání  organizace výcviku žáků SOŠ Frýdek Místek – Barnov 2012  akreditace pracoviště pro výcvik a vykonávání kurzů „Obsluha stavebních strojů“ u Ministerstva průmyslu a obchodu  vytváření a schválení osnov specializačního kurzu ZSS (schváleno prosinec 2012)  „nultý“ kurz ZSS pod vedením odborné firmy – přebírání zkušeností  jednání o zřízení specializačního kurzu „Řidičů vozidel s právem v přednosti v jízdě „Ministerstvo dopravy“  navázání spolupráce s Centrálním odborem vzdělávání Polské republiky (řízení vozidel s právem přednosti v jízdě)  sběr a vytváření dat pro potřeby socioekonomických a coast benefit analýz pro potřeby „BESIP“

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Oddělení vzdělávání  dva příslušníci absolvovali kurz Instruktor první pomoci  zajištění spolupráce se ZOO Ostrava, Školní statek Opava a Městská Policie Ostrava  vyškolení instruktorů a získání oprávnění pro potřeby výuky „Stavebních strojů sk. 1“ – dlouhodobá činnost  Vize „2013 – 2016“ – Jeřábnický kurz (připraven), Práce na divoké vodě (přípravy nezahájeny), Manipulace se zvířaty (realizace), Obsluha stavebních strojů (realizace), Dekontaminace hasičů (příprava), VZOHV (přípravy nezahájeny), IMPZ + MPZ (cyklicky pokračuje), VMP (cyklicky pokračuje).  požadavek GŘ HZS ČR na vytvoření specializačního kurzu „Vyprošťování techniky“

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Celkový počet absolventů v kurzech pořádaných Pracovištěm odborné přípravy v roce 2012 ∑ příslušníků HZS ČR PRACOVIŠTĚ ODBORNÉ PŘÍPRAVY

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ŘÍZENÍ VOZIDEL - AUTOŠKOLA  Kurzy Autoškola (C,CE,D):  Pořádáno 31 kurzů k získání řidičského oprávnění pro příslušníky HZS ČR  Řidičské oprávnění skupiny D – 55 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny C – 52 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny C+E – 71 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny B - 1 Celkový počet absolventů v kurzech pořádaných Autoškolou 2012 ∑ příslušníků HZS ČR

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ŘÍZENÍ VOZIDEL - AUTOŠKOLA  Provádění školení řidičů referentů: V roce 2012 lektoři pracoviště AŠ provedli 41 školení řidičů referentů v počtu 4829 navýšení o 107%. (za celý rok 2011 – 2324 příslušníků HZS ČR). Kurzy pořádané Oddělením vzdělávání absolvovalo v roce příslušníků HZS ČR a 20 příslušníků PČR.

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ  provádění kurzů k získání řidičských oprávnění  začlenění vozidla T815 6x6 do výcviku AŠ  výcvik členů USAR (skupina C)  provádění kurzů: MŘP, MAN, VMP, ZSS, DEKONTA  zabezpečení provozuschopnosti vozidel (výcvik skupiny D, ZSS)  zabezpečení a dohovory výcvikových prostor VMP, MP atd.  organizace výcviku pro studenty SOŠ PO FM  ve spolupráci se ŠVZ Frýdek Místek – organizace POT I,II,III  jednání s partnery: Ministerstvo dopravy, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Moravskoslezský kraj, Město Hlučín, Městská policie Ostrava, Lesy ČR, Státní plavební správa ČR, ZOO Ostrava, ŠS Opava atd.

Děkuji za pozornost