CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KIS Klientský Informační Systém
Advertisements

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Založení fiktivní firmy.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Fiktivní firma.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.
Založení a vznik Fiktivní firmy
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Internetová adresa – Registrační doména
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Ředitel fiktivní firmy.
Činnost oddělení Zásobování
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
Živnostenské oprávnění II
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Elektronická publikace
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
CEFIF Založení a změna s. r. o. Obchodní rejstřík II Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
OBCHODNÍ REJSTŘÍK. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1162Ročník:1. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Právní formy podnikání Téma:
Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 20.dubna 2010 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
CEFIF Založení FF s. r. o. Finanční úřad Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
FIKTIVNÍ FIRMY SE PŘEDSTAVUJÍ.  Systematické procvičení všech problémů  Žák řeší úlohy individuálně  Tradiční vztah učitel – žák  Praxe je jen zprostředkována.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
CEFIF Založení FF „Fyzické osoby“ Dana Batelková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Batelková.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Podání žádosti o dotaci
Evidence akcií a náležitostí s nimi související Kocourková Petra, Bc.
Platby ve fiktivní firmě
Seriály v Souborném katalogu ČR
PŘEVOD WINFAS – WINFAS ZE STARÉHO DO NOVÉHO ROKU
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Odkaz na webové stránky města : ostrava
CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR.
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Elektronické sjednání smlouvy
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Podání žádosti o dotaci
Operační program Rybářství 2014 – 2020
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Office 365.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Transkript prezentace:

CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017

CEFIF PORTÁL obsahuje tyto moduly: registrace / přihlášení dotazník správa zaměstnanců platby zdravotního pojištění platby sociálního pojištění Centrum fiktivních firem

registrace registrace fiktivních firem (dále jen FF) bude probíhat elektronicky při první návštěvě aplikace CEFIF portal musí projít registrací všechny firmy, tedy existující i nové v rámci registrace vyplníte základní údaje a název firmy (máte možnost uvést 2 názvy) na základě odeslané registrace Vám, CEFIF em název FF: -schválí – přijde Vám potvrzující s vygenerovaných IČ a heslem a bude vytvořen účet pro Vaši FF -zamítne – a to v případě, že název firmy již existuje, nebo je shodný s jiným, nebo není zcela korektní, pokud tato situace nastane, je potřeba procesem registrace projít znovu po obdržení potvrzujícího u se přihlásíte do aplikace CEFIF portal: IČ = přihlašovací jméno, heslo si po přihlášení můžete v nastavení změnit … dalším krokem je vyplnění dotazníku … Centrum fiktivních firem

dotazník na co získané informace potřebujeme? pro evidenci fiktivních firem v České republice díky specifických údajům bude pro Vás jednodušší najít toho správného obchodního partnera pro evidenci evropské databází Europen-Pen, v rámci které si můžete vybírat své zahraniční obchodní partnery pro různé analýzy a statistiky týkající se českého středoškolského vzdělávacího systému pro mezinárodní statistiky a srovnání v rámci Evropy a dalších vybraných zemí z celého světa …. Centrum fiktivních firem

CEFIF obchodní rejstřík simuluje reálný návrhu zápisu do OR povinná pole jsou vyznačená červeně obsahuje nápovědy po správném vyplnění a obdržení všech potřebných dokumentů se Vám vygeneruje výpis z obchodního rejstříku dokumenty již nebudete zasílat em, ale budete je nahrávat formou příloh přímo do této aplikace žádosti o úpravu nebo doplnění bude CEFIF zaznamenávat přímo do aplikace připravili jsme pro Vás návod, jak při vyplňování návrhu na zápis do OR postupovat (najdete ho na na našem CD spolu s radami, jak postupovat ve vyplňování dalších dokumentů) … do budoucna se plánujeme převést všechny formuláře potřebné pro zápis do OR do on-line podoby… Centrum fiktivních firem

správa zaměstnanců je vlastně databází zaměstnanců Vaší firmy zaměstnance můžete libovolně přidávat, ubírat nebo měnit jejich údaje správa zaměstnanců je propojena s dalšími 2 moduly: o pro platby zdravotního pojištění o pro platby sociálního pojištění Centrum fiktivních firem

platby zdravotního pojištění (ZP) údaje o zaměstnancích už nemusíte vyplňovat tento modul je propojen s modulem správy zaměstnanců, ze které se údaje o zaměstnancích automaticky načtou platby ZP počítáte za jednotlivé zaměstnance a za organizaci zvlášť hodnoty pro výpočet ZP zadáváte přímo do aplikace ihned se dozvíte, zda jste výpočet provedli správně v případě nesprávného výsledku se výpočet neuloží zapomenete-li za některý měsíc platby zdravotního pojištění vypočítat, systém Vás při dalším přihlášení upozorní po správném vyplnění všech výpočtů za daný měsíc se platby automaticky odešlou zdravotního pojišťovně Centrum fiktivních firem

platby sociálního pojištění (SP) údaje o zaměstnancích už nemusíte vyplňovat tento modul je propojen s modulem správy zaměstnanců, ze které se údaje o zaměstnancích automaticky načtou platby SP počítáte za jednotlivé zaměstnance a za organizaci zvlášť hodnoty hodnoty pro výpočet SP zadáváte přímo do aplikace ihned se dozvíte, zda jste výpočet provedli správně v případě nesprávného výsledku se výpočet neuloží zapomenete-li za některý měsíc platby zdravotního pojištění vypočítat, systém Vás při dalším přihlášení upozorní po správném vyplnění všech výpočtů za daný měsíc se platby automaticky odešlou zdravotního pojišťovně Centrum fiktivních firem

Děkujeme za pozornost tým CEFIF