1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vizuální Systém Fotbal
Advertisements

L 04 – Záhlaví / Zápatí § Pojem Záhlaví – Zápatí
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
školení internetového vyhledávače
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 2 Ověřeno ve výuce:
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Google formuláře.
Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.
JanHekele Bezpečnost na internetu. Nesmíme si na facebook nikoho přidávat do přátel. Nesmíme si na facebook nikoho přidávat do přátel.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Elektronická komunikace
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Ahoj ! Naučím tě najít rozdíl mezi suchou & mokrou.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
ANIMACE V PowerPointu 2010.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Školení internetového vyhledávače
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
Dana Sigmundová Úvod do elektronických informačních zdrojů ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Inflace.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Ústřední knihovna FSS MU
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 19– AUTOMATICKÝ CHOD PREZENTACE. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Stížnosti na Facebooku efektivně přes Národní centrum
Ústřední knihovna FSS MU
PowerPoint.
ORCID - Open Research and Contributor ID
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 15– EFEKTY V PREZENTACI. Název školy:
ÚVOD DO ELEKTRONICKÝCH INFORMAČNÍCH ZDROJŮ
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.
Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití. Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití.
Foto tvého narození Vítej !.
Transkript prezentace:

1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku

2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení soukromí.

3 V prvním kroku se zaměř na Informace o profilu. Kdo ho může vidět, přidávat příspěvky na zeď a psát komentáře. Z možností se nabízí: Všichni, přátelé přátel, přátelé, přizpůsobit.

4 Po nastavení se vrať zpět a pokračuj dále položkou Kontaktní údaje. Nastavíš si, kdo tě může na Facebooku kontaktovat a disponovat s tvými kontaktními údaji a mailem.

5 Třetí položkou jsou Aplikace a webové stránky. Tato část je velmi důležitá. Zde si můžeš nastavit, co sdílet a co ne, popřípadě si vytvořit seznam blokovaných aplikací.

6 Dále je tu možnost Vyhledávání. Nastaví, kdo tě ve vyhledávání může najít a přidat si tě eventuelně do přátel. To se ti může hodit, pokud tě někdo na internetu obtěžuje.

7 Poslední možností v této oblasti je Seznam blokovaných. Můžeš si vytvořit seznam lidí, se kterými nechceš komunikovat. Jestli jsi je měl v přátelích, zmizí i z tohoto seznamu.

8 Na závěr klikni opět na Účet a zvol Nastavení aplikací. Máš zde opět možnost si nastavit, kdo bude mít možnost to vidět.

9 Konec Edita Vaníčková Makosová Knihovna Gymnázia Příbram Legionářů 402