Setkání s doktorandy 27.9.2016 Setkání s doktorandy 16. 10. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení.
Advertisements

Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing
RVŠ Výsledky připomínkového řízení - zákon č. 130/2002 Sb. Zpracovala : B. Tremlová.
INTERNÍ GRANTOVÁ AGENTURA FLD
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Realizace Vnitřních grantů Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Podání přihlášky prostřednictvím elektronické aplikace
SVOČ Stručné základní informace o možnostech zapojení studujících do studentských vědeckých odborných činností.
Setkání účastníků neformálního konsorcia Brno Praha
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Úvod do doktorského studia Agronomické fakulty MENDELU Studijní a zkušební řád doktorského studia, doporučený postup studia Doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček.
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ 23. ledna 2014 Lenka Valová.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Analýza stipendií v r Stipendijní politika MU - seminář
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Školení IGA AF MENDELU 2015 IGA AF MENDELU 2015 týmové projekty Havlíček doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D.
Prezentace k řešení projektu FRVŠ 1013/2011/F5/b - "Příprava nového kurzu Technika odborné práce" Řešitel: Doc. R. Chlup, PhD. (ÚFaR FFUK) Spoluřešitelé:
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. ledna 2016.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Česko-norský výzkumný program. Uzávěrka přijímání návrhů projektů: 14:00 hod Uzávěrka přijímání návrhů projektů na UTB: (nutno.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
1 Nové registry a úpravy stávajících registrů pro oblast vysokého školství a další aktuální témata Hlavní změny v oblasti vykazování v souvislosti s přijetím.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
Setkání se studenty DSP na FaME UTB Zlin 23. listopadu 2009.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Harmonizace studia na VOŠ aVŠ Výzva na jednotný vzdělávací systém Valérie Tóthová.
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing. Klára Antlová, Ph.D. Ing. Jarmila Hawlová
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Interní grantová soutěž 2017 (IGS 2017) Základní informace Mgr. Galina Cimová, CSc.
Seminář pro žadatele – výzva IGA 2014 Komise IGA PEF ČZU v Praze.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Seminář k podávání projektů pro rok 2017
Diplomový seminář úvodní přednáška
Oddělení pro vědu a výzkum, FHS UK Praha
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Doktorský studijní program Elektrotechnika a komunikační technologie
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Podpora Vědy a Výzkumu Služby Knihovny PhDr. Ondřej Fabián.
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Doktorské studium na FLD
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Institucionální akreditace
Kreditní systém studia
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Transkript prezentace:

Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy

Setkání s doktorandy Program setkání o Aktualizace webových stránek FAI „Věda a výzkum“ o položka „PhD studium“ o položka „Aktuální výzvy“ o Hodnocení doktorandů o za akademický rok 2013/14 (stipendium) o v akademickém roce 2014/15 (nové kreditové hodnocení) o IGA projekty o Řešené projekty v roce 2014 – aktuální čerpání o Žádosti o projekty v roce 2015 – pravidla o Aktuality z knihovny UTB - ředitel Fabián o Různé, diskuse

Setkání s doktorandy Aktualizace webových stránek FAI „Věda a výzkum“ o „PhD studium“ „PhD studium“ o položka „Aktuální výzvy“

Setkání s doktorandy Hodnocení doktorandů za akademický rok 2013/14 o Špatné zařazování publikačních výstupů do kategorií o Hodnocené časopisy (databáze Scopus, WoS) o Hodnocené konference (databáze Scopus, Wos) o alespoň jednou z posledních tří ročníků ( ) o Špatné vykazování aktivit typu smluvní výzkum popřípadě inovační voucher o 25 kreditů za aktivitu, která trvala celý akademický rok o V opačném případě jen adekvátní podíl (př. smluvní výzkum trval 4 měsíce, 4/12 z 25 kreditů tj. cca 8 kreditů)

Setkání s doktorandy Hodnocení doktorandů za akademický rok 2013/14

Setkání s doktorandy Výše doktorského stipendia na základě kreditového hodnocení doktorandů v akademickém roce 2013/14 V souladu s článkem 5 odstavce (1) směrnice děkana č. SD/10/14 - Směrnice FAI doplňující Stipendijní řád Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně byly Rozhodnutím děkana RD/14/14 stanoveny pro účely určení výše stipendia v doktorských studijních programech výše těchto hodnot: A – hodnota základního stipendia 6 000,- Kč B – hodnota zvýšeného stipendia 7 300,- Kč C – hodnota jednoho kreditu v 1. ročníku 50,- Kč

Setkání s doktorandy Hodnocení doktorandů v akademickém roce 2014/15 V souladu s aktualizovanou směrnicí děkana č. SD/08/14 - Směrnice FAI doplňující Studijní a zkušební řád Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně platnou od zejména pak s Přílohou 1: Kreditní hodnocení základních aktivit doktorandů započítávaných v rámci disertačního semináře

Setkání s doktorandy IGA projekty řešené v roce aktuální čerpání

Setkání s doktorandy IGA projekty řešené v roce aktuální čerpání

Setkání s doktorandy IGA projekty řešené v roce aktuální čerpání

Setkání s doktorandy IGA projekty řešené v roce aktuální čerpání

Setkání s doktorandy IGA projekty řešené v roce 2014 – informace k ukončení o Nejpozději do konce října je nutné odevzdat požadavky na nákup materiálu, služeb, knih, popřípadě vyřídit cestu o Čerpání z jiných (nevlastních) projektů je možné jen po souhlasu OTČ o Závěrečná zpráva o řešení projektu se vyplňuje prostřednictvím modulu IGA v systému OBD – odevzdání nejpozději o Do zveřejní fakultní hodnotící komise výsledky hodnocení jednotlivých projektů

Setkání s doktorandy IGA projekty – žádosti o projekty v roce 2015 o musí být respektována směrnice rektora SR/18/2012SR/18/2012 o mohou být podávány žádosti o projekt s následující strukturou řešitelského týmu: o jsou povoleny až tříčlenné (tři studenti) řešitelské kolektivy o minimálně jeden student musí být studentem doktorského studijního programu (je uveden jako navrhovatel) o každý projekt má definovaného garanta (akademický pracovník - školitel nebo konzultant) o členem řešitelského kolektivu mohou být až 2 studenti magisterského studijního programu

Setkání s doktorandy IGA projekty – žádosti o projekty v roce 2015 o Je nezbytně nutné aby téma IGA projektu bylo příbuzné tématům disertačních prací všech spoluřešitelů o Student může být řešitelem pouze jediného projektu IGA o Každý člen řešitelského kolektivu bude mít v návrhu projektu přesně definován okruh řešeného problému a specifikovány dílčí cíle. o Výše stipendia v IGA projektech pro rok 2015 není omezena o Bude stanovena na základě hodnocení projektů v minulých letech o U studentů, kteří ještě IGA projekt neřešili bude stanovena horní hranice tohoto stipendia o Řešitelé projektů, které byly v roce 2014 hodnoceny stupněm F, mohou podávat projekty i v roce Nebudou jim však přiznána stipendia.

Setkání s doktorandy IGA projekty – žádosti o projekty v roce 2015 o projekty mohou podávat studenti ročníku DSP prezenční formy studia – lze žádat i o stipendia o projekty mohou podávat i studenti 1. – 5. ročníku DSP kombinované formy studia (u těchto projektů nebude možnost žádat o stipendia) o projektové žádosti musí být podávány prostřednictvím modulu IGA v databázi OBD a také v tištěné podobě prostřednictvím odd. tvůrčích činností, tištěná verze musí být podepsána garantem projektu o žádosti je možno podávat od do

Setkání s doktorandy Různé o Docházkový systém doktorandů o Vyplňování publikačních výstupů do systému OBD o Na koho se obrátit, když vyjíždím na „služební cestu“? o Pokud bude cesta hrazena z prostředků IGA o OTČ – Bc. Jana Doleželová o Pokud bude cesta hrazena z prostředků ústavu o sekretářka příslušného ústavu o UBI – Monika Krištofová (děkanát) o UŘP, UIUI – Dana Musilová (A514) o UAŘT – Irena Vopatřilová (A714) o UEM, UPKS – Jana Lebedová (A808) o UM – Eva Borková (A210)

Setkání s doktorandy Závěr Děkuji za účast a těším se na další spolupráci