Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Advertisements

3- střelkový zámek MACO používaný ve dveřích PROPLAST K s.r.o.
Stavitelství 8 okna, dveře, vrata
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Číslo prezentace:48 Autor prezentace: Vladimír Vencovský
LEHKÁ NESILIKÁTOVÁ PREFABRIKACE
Znojemská revitalizační společnost
Nový „unikátní“ stavební systém pro rodinné bydlení
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
„ nová technologie vyšší produktivita příznivé ceny "
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Chráněná pracovní dílna
Vítáme vás.
STS Uhlířské Janovice s.r.o. Výrobní možnosti společnosti STS Uhlířské Janovice s.r.o.
Ing. Václav Jandáček Projektová, konzultační a inženýrská kancelář
Téma: Nízkoenergetický dům – zakládání domu
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Stavebnictví Pozemní stavby Překlady (ST13) Část 1.
HS Novinky 2014 August 2014.
Otvory v nosných stěnách
Truhlářství – Martin Býma
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
Poptávka na dodávku plastových oken včetně vnitřních i venkovních parapetů, provedení demontáže stávajících dřevěných oken a parapetů a montáže nových.
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
PROVÁDĚNÍ STAVEB INŽENÝRSKÉ SÍTĚ ZEMNÍ PRÁCE Studénka, Malá Strana 268
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Představení společnosti SULKO v rámci projektu
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
ŘETĚZY VAMBERK.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
VY_32_INOVACE_34_11 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
9. OTVOROVÉ VÝPLNĚ I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
2. ročník Administrativa skladování
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Dolní Benešov AUTOR: Hartošová Krista NÁZEV:VY_32_INOVACE_015:Přírodověda 5.ročník TEMA: výroba plastů ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
Sdružení EPS ČR PREVENCE VZNIKU PLASTOVÝCH ODPADŮ S DŮRAZEM NA PĚNOVÝ POLYSTYREN Ing. František Vörös - konzultant.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
STROPNÍ PODHLEDY – VARIANTY A JEJICH OCEŇOVÁNÍ
Salamander HST – práh ECO PASS (Siegenia-Aubi). Dodavatel hliníkových prahů pro HST (zdvižně posuvné dveře) Siegenia-Aubi ukončil výrobu starých prahů.
EGAP - POJIŠŤOVÁNÍ EXPORTU DO R USKA Ing. Jan Dubec
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Liberecký kraj. Geografie -Počet obyvatel: Rozloha: km 2 Liberecký kraj leží na samém severu Čech. Po Praze je druhým nejmenším krajem.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
SVAZ STROJÍRENSKÉ TECHNOLOGIE
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Přední dodavatel slitin mědi a dalších kovů, převážně od firmy ALBROMET.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Osazování oken
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výpočet spotřeby materiálu Porotherm
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_DRUHY SÁDROKARTONU_Z2
Člen skupiny HAVEX 1.
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Informace o společnosti Přehled společnosti
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
" ACHENBACH" - bezpečnost obsluhy na 1.místě
Transkript prezentace:

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. SM produkt s.r.o. Čechova 778/81 Fax: +420 387 201 928 373 72 Lišov E-mail:info@smprodukt.cz  Telefon: +420 387 201 929 IČO: 281 305 70 www.smprodukt.cz DIČ: CZ 28130570 Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. Kontakty Ing. Jan Schmied – Jednatel Tel: 777 729 969 , schmied@smprodukt.cz Ivo Macháček – Jednatel Tel: 777 729 960, i.machacek@smprodukt.cz Ing. Lukáš Schmied Tel: 723 218 632, l.schmied@smprodukt.cz Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. Kdo jsme Sídlem společnosti je bývalý areál truhlárny ve městě Lišov, kde se v minulosti vyráběl Lišovský nábytek. Výrobky firmy SM produkt s.r.o. jsou dodávány na trh v České Republice, ale i v Německu, Rakousku a Slovensku. Přičemž export firmy tvoří cca 50% produkce. Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. Co děláme? Společnost SM Produkt s.r.o. se zabývá výrobou tepelně izolačních boxů z Purenitu pro venkovní žaluzie a rolety s tepelně izolačním podomítkovým bočním vedením, a dále také výrobou tepelně izolačních podkladových profilů z Purenitu s XPS izolace pro jakýkoliv typ oken a dveří, vč. HST portálů. Montáž stínící techniky, zimních zahrad, garážových vrat, otvorových výplní a další obchodní činnosti. Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. Naše výrobky Tepelně izolační podkladové profily Purenit Merinit Tepelně izolační boxy pro venkovní žaluzie a rolety SM Box Kombi s izolací a bez izolace SM Box L SM Box Multi Tepelně izolační boční vedení pro venkovní žaluzie a rolety Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE. Produkty Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Tepelně izolační podkladové profily Purenit pod okna a dveře Šířky 40,50,60,70 Výška a délka na míru Merinit pod okna a dveře S izolací XPS uprostřed Merinit pro HST Šířky 120 – 210mm Simerit deska Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Tepelně izolační podkladové profily Výhody pro Vás Profily jsou frézovány podle okenního profilu Připraveny již na míru – výška, délka Vyšší izolační vlastnosti než pvc či dřevo Vysoká nosnost (HST merinit až 6 tun) Absolutní nenasákavost, vodě odolnost Snadná opracovatelnost, vrtání, frézování Profily na míru = žádný odpad Dodání do 7-10 dnů, pravidélná expedice Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Tepelně izolační boxy a boční vedení SM Box Kombi S izolací Steinothan 104MW Bez izolace SM Box L Levnější varianta, avšak stále efektivnější než plechové zakrytí SM Box Multi Lehký a dobře zaizolovaný box Boční vedení Pro venkovní žaluzie a rolety Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Ukázky realizací více na http://www.smprodukt.cz/references.html Euro okna + podkladový profil Merinit 50/200 Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Ukázky realizací více na http://www.smprodukt.cz/references.html Venkovní žaluzie Z90 + tepelně izolační boxy s bočním vedením Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Ukázky realizací více na http://www.smprodukt.cz/references.html Tepelně izolační boxy s bočním vedením Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.

Těšíme se na další spolupráci Více informací na www.smprodukt.cz nebo na uvedených tel. kontaktech nebo emailech. Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.