Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Advertisements

ZMĚNY ZÁKONA č.96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních Argumenty k podpoře zachování studia vybraných oborů na SZŠ a VOŠZ.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Zdravý úsměv preventivní program pro zlepšení stavu chrupu dětí Diana Kubů.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
„Kvalita a inovace pro lepší uplatnění absolventů na trhu práce“
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Jaké je místo knihovny ve vzdělávacím procesu vysoké školy? Hana Landová SIC ČZU v Praze Celostátní porada vysokoškolských knihoven a 10. listopadu.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
EU peníze školám Čtenářská gramotnost - záměr  Zlepšování čtenářských dovedností a zvyšování čtenářské gramotnosti ve všech ročnících  Obnovit knižní.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
Datové tržiště zaměřené na faktory ovlivňující vzdělávání dospělých a rozvoj lidských zdrojů s ohledem na trhu práce.
SETKÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ FHS proděkanka pro celoživotní vzdělávání a praxe FHS Anna KRÁTKÁ – tel.:
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Evropské strukturální a investiční fondy Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Výzvy, možnosti a vize spolupráce škol a zaměstnavatelů Workshop KAP.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Modernizace OV Vzdělávání 4.0
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Dokument KAP MSK - obsah
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Škola pro 21. století
NOVÉ TRENDY VPODOPŘE ZÁJMU O OBOR A NÁBOROVÉM PROCESU
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Globální granty Ústeckého kraje oblast podpory 1.1, 1.2, 1.3 Praha
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Problémy a specifika pedagogiky
Strojní zařízení – Zhutňování
Techniky práce s mentálně postiženými
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PŘÍRODOVĚDA 5. ročník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Jeršovová.
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Seminář k problematice IPPC
Vzdělávání.
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Představení projektu.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Centralizované rozvojové projekty 2017
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
FORMY PRÁCE S TALENTOVANÝMI ŽÁKY
Aktuální informace o projektu IKAP
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Akční plán - plánované společné aktivity
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Inovace VOV informace o projektu
Profesionalizace sociální práce v ČR
Revize kurikulárních dokumentů pro všeobecné a
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Mgr. Iveta Kalhousová Mgr. Iveta Kalhousová. Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15

Cíl projektu: Zkvalitnění odborného vzdělávání studentů dentální hygieny v souladu s rostoucími požadavky profesního sektoru a s důrazem na zvýšení uplatnitelnosti absolventů na trhu práce.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Cílové skupiny: vyučující včetně externích odborníků z praxe působící na oboru diplomovaná dentální hygienistka studenti denní formy vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Klíčové aktivity: Klíčová aktivita 01 Zkvalitnění vzdělávání studentů vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka prostřednictvím zavedení e-learningových kurzů do vzdělávání a zvýšení pedagogických schopností vyučujících.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Výstup aktivity 01 proškolení vyučujících oboru dentální hygienistka ve zpracovávání e-learningových kurzů – 16 pedagogických pracovníků zpracovávání vzdělávacích materiálů pro všechny předměty vzdělávacího programu v e-learningové podobě

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Klíčová aktivita 02 Zvyšování kvality vzdělávání prostřednictvím spolupráce s odbornou veřejností s cílem zajistit kvalitní vazbu na potřeby profesního sektoru.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Výstup aktivity 02 odborné přednášky a semináře pro studenty i vyučující VP DDH, prostřednictvím kterých byla zajištěna úzká vazba s odborníky z praxe s cílem umožnit studentům i vyučujícím vzdělávání v souladu s nejnovějšími poznatky z oboru dentální hygieny celkem 21 odborných přednášek a seminářů – účast 110 studentů za dobu trvání projektu

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Výstup aktivity 02 „Problematika odhalených zubních krčků“ „Léčba hypersenzitivního dentinu“ „Elektrické zubní kartáčky“ „Klinický výzkum v zubním lékařství“ „Využití RTG a digitalizace v zubní ordinaci“ „Ústní vody a jejich význam“ „Účinek léčivých bylin v dutině ústní“ „Účinky fluoridů na zubní sklovinu„ „Vektor – práce s přístrojem na odstraňování poddásňového zubního kamene“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15

Klíčová aktivita 03 Podpora praxí studentů vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka u budoucích zaměstnavatelů prostřednictvím propagace jejich práce.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Výstup aktivity 03 organizace seminářů pro zubní lékaře - potencionální zaměstnavatele studentů vzdělávacího programu DDH prezentace práce dentální hygienistky dva semináře, třetí připravujeme na listopad 2012

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15

Klíčová aktivita 04 Podpora profesní přípravy studentů v souladu s nejnovějšími moderními trendy ve stomatologii a rozšíření nabídky vzdělávání v kombinované formě.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Výstup aktivity 04 modernizace zubní ordinace: Dentální přístroje: ASSISTINA (na čištění rotačních koncovek) Polymerizační lampa AIR FLOW (na pískování zubů) Dentální modely: Fantomové hlavy Zubní modely PC program pro zubní ordinace

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15

zhodnocení projektu přínos projektu pro školu a obor odezva ze strany cílových skupin

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Brno, Merhautova 15 Děkuji za pozornost.