Referent: Lucie Křížová Datum vystoupení: neznámé SŠ KNIH, o.p.s. FRANCHISE MEETING POINT VZD Ě LÁVÁNÍ A ŠKOLENÍ V OBLASTI FRANCHISOVÉHO PODNIKÁNÍ 2. 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komunikační strategie v oblasti kombinovaného studia FES Upa
Advertisements

Podpora dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji Nutnost dalšího vzdělávání pro zvýšení zaměstnanosti Podpora dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji CZ.1.07/3.2.06/
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
PaedDr. Zuzana Horváthová, Ph.D. doc. Ing. Josef Abrhám, Ph.D.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Ing. Vojt ě ch Miler Zkušenosti a zhodnocení projektu Regionálního centra podpory sociálního podnikání.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_745.
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
RVP PV a jeho realizace v MŠ – předškolní vzdělávání v uplynulých 10 letech Zora Syslová.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
OP3BK_PSPP Pedagogická psychologie
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Diskusní seminář ŘEMESLA V ČR Praha,
Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Pedagogická fakulta Katedra informatiky Akademický rok: Studijní obor: Výpočetní technika a informatika.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
EduCom Projekt Educom EduCom.tul.cz Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást projektu.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Ekonomika bydlení Ing. Katarína Poluncová Katedra veřejné ekonomie
Co to je, když se řekne „FRANCHISING“? Petra Dillingerová SŠ KNIH, o.p.s.
{ Franchise Meeting Point Co je to FRANCHISING? Jméno: Miklíková Eva Datum vystoupení: není známo Střední škola KNIH, o.p.s.
CV FHS Fakultní setkání, Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Lektorát češtiny Slezská univerzita Katowice - Polsko.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
1. přednáška, Seznámení, podmínky kurzu, jeho struktura, rozdělení témat pro semestrální práci Úvod do eGovernmentu Výběrová přednáška.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Mobilní marketing v ČR Autor bakalářské práce: Daniel Němec Vedoucí bakalářské práce:Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent bakalářské práce: Ing. Mgr. Adéla.
Makroekonomické aspekty demografického vývoje doc. Ing. Miroslav Kuře, CSC., Ing. Lucie Marková, Ph.D. SVŠES.
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická
Plzeň, Petr Vyhnánek prorektor pro rozvoj a vnější vztahy
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
brazilská komplementární měna pro podporu vzdělávání
Společensky odpovědné podnikání
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Mobilní marketing v ČR Autor bakalářské práce: Daniel Němec
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Při technické univerzitě v Liberci
Odborná nutriční poradna FitBee
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Specializační studium pro dobrou praxi EVVO na školách
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Referent: Lucie Křížová Datum vystoupení: neznámé SŠ KNIH, o.p.s. FRANCHISE MEETING POINT VZD Ě LÁVÁNÍ A ŠKOLENÍ V OBLASTI FRANCHISOVÉHO PODNIKÁNÍ

OBSAH PREZENTACE Vzdělávací programy Formy vzdělání Doporučení pro zájemce Jaké se naskýtají problémy Shrnutí přednášky Zdroje

VZD Ě LÁVACÍ PROGRAMY Rozdělení programů: Programy pro studenty Pro podnikatele Pro nezaměstnané A kde se vyučuje

FORMY VZD Ě LÁNÍ Jsou to různé formy: Samostatné studium Přednášky

DOPORU Č ENÍ PRO ZÁJEMCE Více praxe Dávat důraz na specializaci Ale i víc spolupráce s Ústředím práce, sociálních věcí a rodiny

JAKÉ SE NASKÝTAJÍ PROBLÉMY? Neodborní lektoři Nezodpovědné zadávání témat na seminární práce Největším problémem jsou povrchní informace

SHRNUTÍ P Ř EDNÁŠKY Co mi přednáška přinesla? Co bylo pro mě nového? Zaujalo mě něco? A zaujala mě vůbec přenáška?

OTÁZKY… Jaké jsou formy studia franchisingu? Jaké jsou největší problémy přednášek? Jaká jsou doporučení pro studium tohoto oboru? Jaké je rozdělení vzdělávacích programů?

ZDROJE prezentace doc. Ing. Antonie Štensové oficiální web Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích oficiální web ČAF DĚKUJI ZA POZORNOST