Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PROJEKT: CZ.1.07/1.5.00/
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Jak se uplatnit na trhu práce
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Potřeby jeslí Mgr. Martina Mandáková. Historické shrnutí Výchova, vzdělávání a péče o děti do tří let v institucionálních zařízeních má v našich podmínkách.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
Trh práce VY_32_INOVACE_ Trh práce = místo, kde se střetává poptávka po práci (zaměstnavatelé) s nabídkou práce (uchazeči o zaměstnání) Práce.
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Jak na pracovní pohovor?
TRH PRÁCE V ROCE 2015 Mgr. Jan Záruba Ing. Jiří Halbrštát KA Director
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
Personální řízení Cvičení 1
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
První zaměstnání Petr Machala.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Personální mamagement
1 Jak vám můžeme pomoci my?. 2 Proč se LMC angažuje v zaměstnávání OZP Chceme být opravdovým leaderem a přinášet přidanou hodnotu Portály Prace.cz a Jobs.cz.
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast:Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Metody získávání pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Okresní hospodářská komora v Chomutově Podnikatelské fórum Rok 2015 – renesance technického vzdělávání 14. –
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Personální strategie mezinárodní firmy
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
Zásady psaní životopisu VTLE Ing. Konečná Martina
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Projekt VIP Kariéra II - KP Bez bariér až na trh práce Ing. Jana Trhlíková Konference , Praha.
1 Podpora odborného vzdělávání Petr BANNERT ředitel odboru středního a vyššího odborného vzdělávání a institucionální výchovy Ministerstvo školství, mládeže.
Výměna mezinárodních zkušeností a dobré praxe v sociální oblasti Oblast rovných příležitostí žen a mužů PhDr. Ivana Štrossová Havlíčkův Brod, 23. dubna.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
PREZENTUJÍCÍ Rodinné audity Metodika opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života PhDr. Lada Nováková Mgr. Klára Čmolíková Cozlová.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Klára Bláhová NÁZEV:VY_32_INOVACE_ B11_Životopis TÉMA: Životopis ČÍSLO PROJEKTU:
1.  Má svoji odbornou společnost v rámci ČLS JEP  Má svoji subkatedru v rámci IPVZ  Nemá svůj obor, jednotný systém vzdělávání RL  Kvalifikace RL.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
ŠKODA předsériová logistika
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Společnost KASI, spol. s r. o
Ing. Veronika Dostálková MBA
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
Operátor výroby Požadujeme: Výuční list/SŠ Pečlivost, samostatnost
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.

Kde hledat?

Mezi známými, na doporučení, přímé oslovení Na svých webových stránkách, či materiálech Na partnerských stránkách, či materiálech V nabídce Úřadu práce Pomocí tisku a jiných médií Pomocí pracovních portálů Burza práce pro neziskovky - online

Kde lze vystavit inzerát zdarma? Burza práce pro neziskovky

Co čteme z našich dat...

Vývoj počtu dobrovolnických pozic Vývoj počtu pozic z neziskovek

Méně než 50% na pracovní smlouvu

Méně než 50% na plný úvazek

15 – 35% pozic - prodejci a fundrising

Jak psát inzerát

Co má správný inzerát obsahovat Název pozice Náplň práce Požadujeme (vzdělání, praxe, jazyky, znalost PC...) Nabízíme (včetně finančního i nefinančního ohodnocení) Typ pracovního vztahu Typ smluvního vztahu Práce vhodná pro... Kontaktní osoba a kontakt

Čím konkrétnější inzerát, tím relevantnější odpovědi.

Čím obecnější inzerát, tím více „jakýchokoli“ odpovědí.

Projektový specialista Nezisková organizace XY hledá do svých řad kolegy do nových projektů, zaměřených na důchodovou reformu a problematiku bydlení. Požadujeme: Komunikační a organizační schopnosti Aktivní přístup Ochotu učit se novým věcem Spolehlivost, pracovitost Min. SŠ, ekonomické zaměření výhodou Nabízíme: Zajímavé finanční ohodnocení Možnost stát se profesionálem v dané oblasti Odborné proškolení zdarma Příjemné pracovní prostředí Možnost osobního a kariérního růstu Vaše strukturované životopisy a telefonický kontakt zasílejte na ... Inzerát si přečetlo bezmála lidí. Skoro 500 z nich odpovědělo!

Jak sladit očekávání zaměstnance a zaměstnavatele Definujte své potřeby Definujte rozsah práce Definujte konkrétní cíle Definujte hodnotící kritéria

Děkuji za pozornost Bronislava Plesníková CSR Manager LMC s.r.o.