Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/32.0004 Zahájení projektu: 01. 01. 2012 Ukončení projektu: 31. 12. 2013 PODPORA – PRAXE – PROFESE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Název projektu: Student – praxe – excelence CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu:
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE v Královéhradeckém kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
CZ.1.07/1.2.00/ Příjemce dotace: Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) OPU je nevládní neziskovou organizací, která se od svého založení v roce.
Inovace dopravních a strojírenských vzdělávacích programů na VOŠ, SPŠ automobilní a technické v Českých Budějovicích Dr. Jiří Ludačka.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Centrum empirických výzkumů Fakulta veřejných politik Slezská univerzita v Opavě doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. 3. září 2015, Opava.
ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ Návrh struktury. ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ „Analýza vývoje trhu práce a vzdělávacího systému Plzeňského kraje pro potřeby KAP“  Povinná.
MKV – 400x na českých školách Zahájení projektu: Ukončení projektu:
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Motivační program spolupráce škol a zaměstnavatelů
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Dva jsou víc než jeden CZ.1.07/1.2.23/
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
VY_32_INOVACE_SA4A_7 DUM 7. realizace aktivity pro 1
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Podpora procesů uznávání
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Rozvoj sociálních služeb a vzdělávání pracovníků v sociálních službách
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE 3P STŘEDNÍ ŠKOLA SOCIÁLNÍ PERSPEKTIVA A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA DUBÍ III – POZORKA ÚSTECKÝ KRAJ PARTNEŘI: SALESIÁNSKÉ STŘEDISKO ŠT – DDM TEPLICE MĚSTO DUBÍ ZŠ DUBÍ I

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: SŠS PERSPEKTIVA A VOŠ PŘEDSTAVENÍ ŠKOLY - SPECIFIKA

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: ŠKOLA V REGIONU LOKALITA NA POKRAJI SOCIÁLNÍHO VYLOUČENÍ SPOLUPRÁCE S AGENTUROU PRO SZ DLOUHODOBÁ NEZAMĚSTNANOST NEJSOU PRACOVNÍ MÍSTA FILOSOFIE ŠKOLY = FILOSOFIE PROJEKTU ABSOLVENTI SI VYTVÁŘEJÍ VLASTNÍ PRACOVNÍ MÍSTA

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: CÍL PROJEKTU STUDENTI VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU SOCIÁLNÍ PRÁCE BUDOU DISPONOVAT VLASTNÍM PROJEKTEM SOCIÁLNÍ SLUŽBY SE ZPRACOVANÝMI STANDARDY KVALITY SS PROSTŘEDEK K DOSAŽENÍ CÍLE: VZDĚLÁVACÍ MODUL „PROJEKT SOCIÁLNÍ SLUŽBY K REGISTRACI“

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: CÍL PROJEKTU PEDAGOGOVÉ VOŠ MAJÍ ZÁKLADNÍ ZNALOSTI Z OBLASTI ŘÍZENÍ KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TYTO ZNALOSTI APLIKUJÍ VE SVÝCH MODULECH PROSTŘEDEK K DOSAŽENÍ CÍLE: VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ (CÍLOVÁ SKUPINA SE PO UKONČENÉM VZDĚLÁVÁNÍ MĚNÍ NA REALIZAČNÍ TÝM)

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: CÍL PROJEKTU STUDENTI VOŠ SE MOHOU VZDĚLÁVAT V DISTANČNÍ FORMĚ VZDĚLÁVÁNÍ A EFEKTIVNĚ DOSAHUJÍ CÍLŮ VZDĚLÁVÁNÍ PROSTŘEDNICTVÍM STUDIJNÍCH OPOR PROSTŘEDEK K DOSAŽENÍ CÍLE: INOVACE VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PERSONÁLNÍ PRÁCE TVORBA STUDIJNÍCH OPOR VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ JAKO TUTORŮ

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: CÍLOVÉ SKUPINY STUDENTI – PEDAGOGOVÉ

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: CÍLOVÉ SKUPINY PEDAGOGOVÉ – VZDĚLÁVÁNÍ/STANDARDY KVALITY, DRAMATICKÁ VÝCHOVA, TUTOŘI STUDENTI – PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ STUDIJNÍCH OPOR/VZDĚLÁVACÍCH MODULŮ

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 01 – VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ VZDĚLAVATEL: LEKTOR PŮSOBÍCÍ JAKO INSPEKTOR SOCIÁLNÍCH SLUŽEB POCHYBNOSTI PEDAGOGŮ: PROČ JE TO PRO MNE DŮLEŽITÉ ZPĚTNÁ VAZBA ŘEDITELKY: MNOHO PEDAGOGŮ SE PODÍLÍ NA KA 02 A 03 (UČITEL ICT, SPV, CJ A ČJ, PRÁVO, SPECIÁLNÍ PEDAGOG)

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 02 PROJEKT SOCIÁLNÍ SLUŽBY K REGISTRACI (SE STANDARDY KVALITY) VÝSTUP: VZDĚLÁVACÍ MODUL (80 STRAN – OBSAH, METODIKA) V RÁMCI PILOTNÍHO OVĚŘENÍ VYTVOŘENÍ VLASTNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NZDM SPOLUPRÁCE SSŠT - DDM MOŽNOST VYUŽITÍ I U STÁVAJÍCÍCH SLUŽEB VZHLEDEM K ROZPRACOVÁNÍ STANDARDŮ VYUŽITÍ V PRAXI: MĚSTO DUBÍ, MĚSTO KRUPKA (VE SPOLUPRÁCI S AGENTUROU PRO SOCIÁLNÍ ZAČLEŇOVÁNÍ)

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 03 SPECIFIKA SOCIÁLNÍ PRÁCE V NZDM

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 03 VÝSTUPY: DVA PROŠKOLENÍ PEDAGOGOVÉ Z OBLASTI DRAMATICKÉ VÝCHOVY VZDĚLÁVACÍ MODUL – ZAMĚŘENÍ NA ODBORNOU PRAXI PO PILOTNÍM OVĚŘENÍ KAŽDÝ STUDENT PORTFOLIO AKTIVIT PRO NZDM SPOLUPRÁCE: SSŠT – DDM, ZÁKLADNÍ ŠKOLA DUBÍ I

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu:

KA 03 – LOUTKY JAKO PROSTŘEDNÍK K ROZVOJI KOMUNIKACE

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 02 A KA 03 – PRVNÍ HODNOCENÍ STANDARDY KVALITY V SS – NEJSOU BRÁNY JAKO „ZLO“ ZŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY – NEJVĚTŠÍ PROBLÉM JE KOMUNIKACE S ÚŘADY + ANALÝZA STRATEGICKÝCH DOKUMENTŮ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NEJSOU BRÁNY JAKO DOBRÁ VĚC SAMA O SOBĚ, ALE JEJICH KVALITA JE MĚŘITELNÁ ZŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY JE PRO STUDENTY PROJEKT ZŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY JE PRO PEDAGOGY POSUN V METODÁCH VÝUKY

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: KA 04 INOVACE VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PROŠKOLENÍ PEDAGOGŮ – TUTORŮ STUDIJNÍ OPORY PRO VP PERSONÁLNÍ PRÁCE (19) VYTVOŘENÍ DOKUMENTACE K DISTANČNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: STUDIJNÍ OPORY STUDIJNÍ OPORY MAJÍ SPECIÁLNÍ ÚPRAVU A OBSAH SLOUŽÍ STUDENTŮM KE STUDIU BEZ PEDAGOGA PRVKY STUDIJNÍCH OPOR: VIZUÁLNÍ ÚPRAVA K VĚTŠÍ PŘEHLEDNOSTI KLÍČOVÁ SLOVA ZDŮRAZNĚNÍ PODSTATNÝCH INFORMACÍ ZPĚTNOVAZEBNÍ PRVKY ODDYCHOVÉ PRVKY PRÁCE SE SYMBOLY

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: OVĚŘOVÁNÍ STUDIJNÍCH OPOR ODBORNÍCI Z PRAXE STUDENTI VOŠ HLAVNÍ CÍL OVĚŘENÍ: NÁVAZNOST NA PRAXI

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: VÝSTUPY NA UKÁZKU PROTFOLIO STUDENTA KA 03 PRACOVNÍ VERZE VZDĚLÁVACÍHO MODULU KA 02 STUDIJNÍ OPORA (JEJÍ PODOBA Z PŘEDCHÁZEJÍCÍCHO PROJEKTU PRO JINÝ OBOR VZDĚLÁVÁNÍ)

Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: DĚKUJI ZA POZORNOST PhDr. Marie Bílová