Regionální komise (Praha, 6.10.2015). Aktiv předsedů OFS a KFS Nymburk, 21.2.2014 1. Zahájení (předseda RK p. Vrzáček) 2. Aktuální informace FAČR (GS)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Struktura použití členských příspěvků (16. ŘVH FAČR, )
Regionální komise (Praha, ). Fotbalové asociace České republiky Členství FAČR a bonusový program Fotbalové asociace České republiky Členství FAČR.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Celostátní síť pro venkov
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
 zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (rozpočtová pravidla),
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Mimořádná Valná hromada Svazu futsalu ČR Praha.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Technika řízení LH Přednáška 3
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
I NFORMACE FAČR - ROK 2015 Fotbalová (R)EVOLUCEV V OFS poděkování za zvládnutí projektu stálý vývoj projektu upozornění na případné nedostatky z uživatelského.
PORADA SEKRETÁŘŮ – program Aktiv předsedů OFS a KFS (Praha, )
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA Koncepce rozvoje Pavel Chadim, místopředseda ČBA pro rozvoj.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Program MŠMT VIII v roce 2017
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
SPOLUPRÁCE FAČR, KFS A OFS Václav Kohout, sekretář PKFS
Okresní sdružení ČUS Tábor
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

Regionální komise (Praha, )

Aktiv předsedů OFS a KFS Nymburk, Zahájení (předseda RK p. Vrzáček) 2. Aktuální informace FAČR (GS) 3. Ekonomické informace (p. Kabelka) 4. Legislativně-právní informace (p. Galáž) 5. Nový informační systém (p. Helcl) 6. Otázky PTM, měsíc náborů, veteránský fotbal, minihřiště (p. Mestek) 7. Náměty předsedů KFS a různé REGIONÁLNÍ KOMISE – program

Regionální komise Praha, Usnesení VV FAČR Členství a dotace Aktuality FAČR

Regionální komise Praha, Usnesení VV FAČR

VV FAČR schválil Nový soubor předpisů (včetně disciplinárního řádu) Organizační strukturu ME U-17 žen, které se uskuteční v roce 2017 Rozdělení dotace 14,1 mil. (MŠMT program V) pro OFS – dle počtu utkání bude uskutečněno do konce měsíce (nově také přípravky) Návrh na zařazení na mezinárodní listinu rozhodčích (Královec, Zelenka, Ardeleánu, Proske, Příhoda, nově Pavel Orel) Nové složení realizačních týmů mládežnických reprezentací (Svědík, Malura, Hoftych, Čvančara, Janoušek, Černý) Místa konání dalších domácích utkání kvalifikace ME ČR – Srbsko ( ) se uskuteční v Ostravě (Vítkovice Arena) Polsko – ČR ( ) v Krakově či Vratislavi

Regionální komise Praha, Aktuality FAČR

VV FAČR – aktuální témata VH FAČR se uskuteční v pátek , v Brně (hotel Voroněž) UEFA schválila nové členy komisí (období ) JUDr. Jan Pauly – disciplinární inspektor Nikola Mužíková – komise žen UEFA VH schválila nové Stanovy FAČR Pracuje se na stanovách pobočných spolků (bude předloženo na VV FAČR dne ) Národní tým ČR „A“ postoupil na EURO 2016 (aktuálně 15. místo v žebříčku FIFA) ME U-21 v ČR – organizačně se šampionát povedl, tým však nepostoupil do semifinále a na OH 2016 v Riu Ocenění UEFA – zlatá medaile v kategorii „Grassroots Awards“ pro Můj první gól (nábory a materiální vybavení) Regionální akademie – funkční v Plzeňském kraji, další se budou realizovat v nadcházejícím roce

…nová cesta k vítězství!

Regionální komise Praha, Členství a dotace

Členství ve FAČR v číslech Počet členů k : členů Počet členů k : členů Počet členů k : členů Členy na základě novelizovaných Stanov FAČR (2011) musí být: hráči, trenéři, rozhodčí osoby vykonávající funkce v soutěžích podle platných předpisů členové statutárních orgánů klubů členové orgánů FAČR na všech úrovních Členem může být i fyzická osoba bez aktivní činnosti ve fotbale v ČR Počet členů k : členů

Výhody: Rozdělení dotace (MŠMT, ČOV) ve výši 80% vybraných ČP v daném roce do mil. Kč dotace (MŠMT, ČOV) Výhody: Rozdělení dotace (MŠMT, ČOV) ve výši 80% vybraných ČP v daném roce do mil. Kč dotace (MŠMT, ČOV) Kluby 0 % Kluby 0 % ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY DĚLENÍ ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY DĚLENÍ Výhody: Administrativní usnadnění agendy klubů i OFS Prodloužení data splatnosti „sběrných faktur“ Vrácení případného přeplatku klubům Zohlednění klubů pracujících s mládeží Navýšení státní dotace o 5 mil Kč (z 20 na 25 mil.) Vyvážení peněžních toků FAČR Výhody: Administrativní usnadnění agendy klubů i OFS Prodloužení data splatnosti „sběrných faktur“ Vrácení případného přeplatku klubům Zohlednění klubů pracujících s mládeží Navýšení státní dotace o 5 mil Kč (z 20 na 25 mil.) Vyvážení peněžních toků FAČR FAČR 100 % FAČR 100 % Struktura použití ČP v roce 2016 k

Podíl dotace ve výši 80 % členských příspěvků Podíl dotace na mládež (hráči, kteří zasáhnou do zápasů v předešlém roce – podzim 2015) ,- Kč Podíl dotace na mládež (hráči, kteří zasáhnou do zápasů v předešlém roce – podzim 2015) ,- Kč Struktura použití ČP v roce 2016 Celková částka bude klubům připsána na jejich podúčty v informačním systému (IS) Částku na hráče ?,- Kč k Finanční zdroje pro kluby CELKEM Finanční zdroje pro kluby CELKEM Podíl dotace na dospělé (hráči, kteří zasáhnou do zápasů v předešlém roce – podzim 2015) ,- Kč Podíl dotace na dospělé (hráči, kteří zasáhnou do zápasů v předešlém roce – podzim 2015) ,- Kč Částku na hráče ?,- Kč Částku na člena ?,- Kč Celkem ?,- Kč

Struktura použití členských příspěvků Výhody připsání částky jako kreditu na klubový podúčet v IS FAČR: -Administrativní usnadnění agendy klubů i OFS o Finanční toky nepůjdou komplikovaně přes OFS o Kluby si nebudou muset podíl ze státní dotace složitě čerpat na OFS -Prodloužení data splatnosti „sběrných faktur“ z 1 týdne na 3 týdny -Případný nevyčerpaný kredit (přeplatek) bude vyúčtován v měsíci prosinci daného roku a bude odeslán přímo klubům (na účty uvedené v IS) jako vlastní zdroje FAČR (ČP) – tento doplatek (přeplatek) již nepodléhá vyúčtování ze strany klubů -Zohlednění klubů pracujících s mládeží -FAČR navýší státní dotaci o 5 mil Kč (z 20 na 25 mil.) -vyvážení peněžních toků (cash-flow) FAČR souvisejícího s provozem IS FOTBALOVÁ (R)EVOLUCE Další benefity: -investice FAČR do vývoje a provozu informačního systému spojeného se členstvím a webového portálu -investice FAČR do vývoje a provozu nové mobilní aplikace spojené s „IS FAČR“ -zajištění administrativy spojené se členskými přihláškami -provoz call centra FAČR (operátorky, technická podpora linky) -mediální a marketingová podpora členství a F(R)E (propagace a informovanost členů FAČR)

Struktura použití členských příspěvků Návrh usnesení: VV FAČR navrhuje VH FAČR následující zásady pro určení výše, struktury a způsobu použití členských příspěvků pro nadcházející rok 2016: ČP se ponechávají v plné výši FAČR. Kluby krajských a okresních soutěží, jakož i kluby účastnící se svými družstvy pouze mládežnických soutěží, obdrží v souhrnu: a) podíl finanční dotace ve výši 80% ČP vybraných do a b) podíl z finanční dotace ve výši 25 mil. Kč, která bude dělena dle klíče: aa) 10 mil. Kč na hráče do 18 let včetně a bb) 15 mil. Kč na hráče starších 18 let. Všichni hráči musí být v termínu od do členy FAČR s podmínkou účasti alespoň v jednom soutěžním utkání podzimní části sezóny 2015/2016. Monitoring startu hráčů bude zabezpečen prostřednictvím informačního systém FAČR (IS FAČR). Vypočtený podíl finančních zdrojů bude připsán na klubový podúčet zřízený v IS FAČR, ze kterého budou hrazeny náklady spojené se starty klubu v soutěžích. Každý klub je povinen vést tzv. podvojné účetnictví v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů.

Prostor pro Vaše dotazy…

Aktiv předsedů OFS a KFS Nymburk, Zahájení (předseda RK p. Vrzáček) 2. Aktuální informace FAČR (GS) 3. Ekonomické informace (p. Kabelka) 4. Legislativně-právní informace (p. Galáž) 5. Nový informační systém (p. Helcl) 6. Otázky PTM, měsíc náborů, veteránský fotbal, minihřiště (p. Mestek) 7. Náměty předsedů KFS a různé REGIONÁLNÍ KOMISE – program